יום רביעי, 28.01.2026 שעה 12:01
ליגת העל Winner 25-26
4621-4520בית"ר ירושלים1
4520-4720הפועל ב"ש2
3625-3920מכבי ת"א3
3525-3720הפועל ת"א4
3221-3820מכבי חיפה5
2727-2420בני סכנין6
2742-3520מכבי נתניה7
2633-3520הפועל פ"ת8
2241-2420עירוני טבריה9
2040-2520מ.ס אשדוד10
1935-2920עירוני ק"ש11
1935-2620הפועל חיפה12
1830-2020הפועל ירושלים13
1145-1620מכבי בני ריינה14

יו"ר ההסתדרות מתערב בבחירת יו"ר ההתאחדות

פרסום ראשון: הפוליטיקה חוגגת - אבי ניסנקורן הפך להיות דמות מפתח בקביעת היו"ר הבא במקום זוארץ. גם חזי מגן הפך להיות מועמד לתפקיד היו"ר

|
אבי ניסנקורן (באדיבות: הסתדרות העובדים)
אבי ניסנקורן (באדיבות: הסתדרות העובדים)

הפוליטיקה הגיעה לכדורגל הישראלי ובגדול, לפחות בכל הקשור לבחירת היו"ר הבא של ההתאחדות לכדורגל במקום משה שינו זוארץ.

כפי שפרסמנו ב-ONE, אחת מהדמויות היותר דומיננטיות בבחירת היו"ר, חוץ משטרן חלובה, הוא יורם אורנשטיין, מנכ"ל מרכז הפועל. אלא שהפעם אנחנו חושפים שאדם נוסף שמתערב וקובע הוא לא אחר מיו"ר ההסתדרות, אבי ניסנקורן.

גורמים בכירים בכדורגל הישראלי ובספורט בכלל מעידים כי אורנשטיין אמר להם, לטענתם, כי לא הוא קובע את מי שיהיה היו"ר, והקביעה תהיה של יו"ר ההסתדרות ניסנקורן. כאשר ביקשנו את תגובת ההסתדרות לדברים, נאמר לנו על כך: "אין התייחסות".

בסביבת ההסתדרות מציינים כי ניסנקורן מבין בספורט, אך מרכז הפועל הוא זה שאמור לקבוע הפעם את דמות היו"ר, ולכן אין סיבה שניסנקורן יתערב בכך.

יו"ר ההסתדרות אבי ניסנקורן (באדיבות: הסתדרות העובדים)יו"ר ההסתדרות אבי ניסנקורן (באדיבות: הסתדרות העובדים)

מכך ניתן להבין שהמהלך של בחירת היו"ר להתאחדות הפכה לסאגה הכי נגועה בפוליטיקה שהייתה בספורט הישראלי בשנים האחרונות. כפי שפרסמנו ב-ONE, עורך הדין מורן מאירי הודיע בימים האחרונים לאנשי כדורגל בכירים כי הוא מתעתד להודיע על כך שהוא יוותר על תפקיד היו"ר. עו"ד מאירי רצה לבוא, לתרום, לשנות ולפעול לטובת הכדורגל הישראלי, אך הוא לא רוצה להתחיל להתעסק בפוליטיקות, בדיוק אותן פוליטיקות שעולות ומבצבצות כעת.

בתוך כך, לאחר שפרסמנו היום שיש גורמים המנסים לדחוף לתפקיד היו"ר את השר לשעבר, יצחק אהרונוביץ', מסתבר שמי שעוד מעוניין בתפקיד הוא חזי מגן, שהיה בעבר הבעלים של בני יהודה במשך כ-8 שנים. רק במרץ האחרון, בראיון לתוכנית הספורט של ישראל, מגן אמר: "יום אחד אהיה יו"ר ההתאחדות לכדורגל. אם ירצו אותי, אז שיבחרו אותי. לא רוצה לריב עם אף אחד".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */