יום ראשון, 06.04.2025 שעה 06:14
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
 פלייאוף עליון 
6629-6629מכבי ת"א1
6121-5528הפועל ב"ש2
5135-5928מכבי חיפה3
5037-5228בית"ר ירושלים4
4136-3928הפועל חיפה5
3743-3929מכבי נתניה6
 פלייאוף תחתון 
3737-3929הפועל ירושלים1
3743-2929עירוני ק"ש2
3538-3129מכבי בני ריינה3
3046-2829מכבי פ"ת4
2839-2228עירוני טבריה5
2642-2228בני סכנין6
2450-3728מ.ס אשדוד7
2146-2428הפועל חדרה8

"לא נכריח אף שחקן לשחק בבית”ר ירושלים"

אחרי הטענות לניסיון מחטף של ב"ש, לירושלמים עדיין יש זכות ראשונים על טאפוקו, אך הקשר לא יגיע אם יערים קשיים. כעס על ברקת, פלומין אמור להצטרף

|
קווין טאפוקו ופרדי פלומין (חגי מיכאלי)
קווין טאפוקו ופרדי פלומין (חגי מיכאלי)

כבר לפני שלושה שבועות סימנה בית"ר ירושלים את פרדי פלומין כאחת המטרות המרכזיות בחלון העברות של חודש ינואר. לצד זה הגיעה לבית״ר פנייה מנציגיו של קווין טאפוקו, חברו של פלומין בהפועל חדרה, על כך שהקשר מעוניין להגיע לקבוצה מהבירה.

בעלי בית"ר, משה חוגג, נתן את ההוראה להתחיל לעקוב אחר הנתונים של השניים בחדרה ולפני שבועיים נפגש אלי אוחנה עם סוכנו של פלומין כדי לשמוע מה דורש השחקן כדי להגיע לירושלים, כשבחדרה יודעים על כך ובמקביל בבית"ר מנסים לבחון מול חדרה את האפשרות להוזיל את סעיף השחרור של השחקן.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
קלינגר: "מקבלים את יוסי באהבה גדולה"

חוגג בינתיים קיבל את הנתונים הסטטיסטיים של שני השחקנים ושמע לא מעט תשבוחות על טאפוקו, כשבין השאר אמרו לו: "זה שחקן שחסר לבית"ר במרכז המגרש, לך עליו". הבעלים של בית"ר, שהבטיח שיתחזק בינואר, רצה להגיע לסיכום של רכישת שני השחקנים גם יחד בעסקה אחת.

שלשום בלילה (שלישי) נערכה פגישה בה השתתפו חוגג, יו"ר בית”ר אלי אוחנה ויו"ר חדרה אורן גולן, שם סוכם כי שני השחקנים יעברו לבית"ר ירושלים, הייתה לחיצת יד ואף סוכם על טיוטת חוזה שתעבור בין הצדדים כדי להפוך את ההסכם לרשמי.

אלא שאמש (רביעי) הפועל באר שבע נכנסה לתמונה והחלה במגעים להחתמת טאפוקו בבירת הנגב. בחדרה הבינו שמדובר בחומר נפץ ובחוסר לויאליות להסכם שנסגר מול בית"ר ירושלים, ואילו חוגג, שהבין שב”ש הולכת על שחקן שאמור לשחק בשורות בית"ר ירושלים, החליט שהוא צריך לצאת ל"מלחמה".

פרדי פלומין חוגג. עדיין לא סגור,, אבל אמור להגיע (חגי מיכאלי)פרדי פלומין חוגג. עדיין לא סגור,, אבל אמור להגיע (חגי מיכאלי)

"יש לנו טיוטת חוזה והסכם בעל פה, נילחם עד הסוף כדי שהעסקה הזו לא תברח לנו מתחת לידיים", אמרו ראשי המועדון אתמול בסביבות השעה 13:00 בצהריים. הפרסומים והשמועות סביב הרצון של ב”ש לבצע מחטף הגיעו לבית וגן, שם נערך אימון הקבוצה, וכל השחקנים התעניינו מי ייצא עם ידו על עליונה, חוגג או אלונה ברקת. אגב, חלק מאנשי המועדון בבית וגן הפגינו כעס גלוי על התנהלותה של ברקת בסיפור.

משעות הצהריים בבית"ר הפעילו לחץ על אנשי חדרה, שהבינו כי לירושלמים יש זכות על שני השחקנים לאור הסיכום בין הצדדים. אלונה ברקת ששמעה כי חוגג סיכם על רכישת טאפוקו במסגרת העסקה על רכישת פלומין, לקחה צעד אחורה והודיעה כי היא לא במשחק כל עוד השחקן רוצה לשחק בירושלים.

אלונה ברקת. בבית"ר כועסים עליה (מרטין גוטדאמק)אלונה ברקת. בבית"ר כועסים עליה (מרטין גוטדאמק)

אלא שפה לא נגמר הסיפור. ההסכם בין בית"ר לחדרה טוב ויפה, אך חוגג ואוחנה עדיין צריכים להגיע לסיכום כספי עם שני השחקנים, כאשר כרגע יש פערים בנושא. בבית"ר צריכים להיזהר לא ליפול מול השניים, בטח כשאלונה עשויה לארוב מהצד ובטח כשמעורבים בעניין סוכנים שיכולים לנתב את השחקנים למקומות בהם ירוויחו אולי יותר. 

לבית״ר יש כשבועיים להגיע לסיכום עם השניים על שכר ואורך חוזה, אחרת ההסכם מול חדרה עשוי להתבטל. גורם בכיר בבית וגן אומר ל-ONE כי אם טאפוקו יערים קשיים במו״מ על מנת לשחק בסופו של דבר בהפועל ב”ש, בבירה יוותרו עליו. “חוגג לא יהיה מוכן להשתתף בחגיגה של סכומי כסף לא פרופורציונליים. לשחק בבית״ר זו זכות, טאפוקו באמצעות סוכניו הוא זה שפנה אלינו ואמר שהוא רוצה לשחק אצלנו, לא נכריח אף שחקן לשחק בבית”ר ירושלים”, מבהירים בבית וגן. לסיכום, פלומין אמור להצטרף לבית״ר כבר בינואר הקרוב, בעוד טאפוקו מתנדנד בשל החיזורים מבאר שבע ונותר לראות האם הוא יגיע מחדרה יחד עם חברו.

קווין טאפוקו. בבית"ר רוצים אותו, אך לא יתקפלו בשבילו (עמרי שטיין)קווין טאפוקו. בבית"ר רוצים אותו, אך לא יתקפלו בשבילו (עמרי שטיין)

בנושא אחר, במועדון פנו לאוהדים לקראת המשחק מול סכנין: “קהל יקר, אנו שמחים להודיע כי לראשונה יוכלו אוהדי הקבוצה אשר ילוו אותנו במשחק החוץ מול בני סכנין (מוצ"ש, 20:30), להגיע ישירות ובאופן עצמאי לחנייה בסמוך לאצטדיון, דרך הכבישים הראשיים. הנהלת המועדון והנהלת המארחת, בעזרת היחידה למניעת אלימות בספורט ומשטרת "משגב", התגייסו לאפשר את המהלך הזה מתוך הבנה כי כבר הוכח במפגש בין שני המועדונים בסיבוב הקודם שאפשר לקיים משחק באווירה ספורטיבית ללא מתח מיותר בנוכחות קהלי שתי הקבוצות. שוטרים יהיו פרוסים לאורך הצירים כדי לכוון את המגיעים לסכנין”.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןליגה שישית באנגליה: כבש שער מסוף מגרש!
ליגה שישית באנגליה: כבש שער מסוף מגרש!
נגןהפריסטיילר שהצליח להדהים את כריסטיאנו
הפריסטיילר שהצליח להדהים את כריסטיאנו
נגןהכפילים של כוכבי הכדורגל – מי הכי דומה?
הכפילים של כוכבי הכדורגל – מי הכי דומה?
נגןחגיגות יום הולדת שנה לבת של מישל וטיבו
חגיגות יום הולדת שנה לבת של מישל וטיבו
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */