יום חמישי, 18.12.2025 שעה 21:42
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

אלישע: חביבו? חוסר מזל, בריבו יקבל צ'אנס

מאמן מכבי פ"ת התייחס להיעדרות הצפויה של החלוץ הזר, לפני חדרה בראשון: "תאי יקבל הזדמנות להוביל". על הפלייאוף העליון: "אנחנו ערוכים למרתון"

|
תאי בריבו חוגג (חגי מיכאלי)
תאי בריבו חוגג (חגי מיכאלי)

מכבי פתח תקווה תתארח ביום ראשון (19:00) אצל הפועל חדרה ותנסה לחזור לנצח בליגת העל לאחר חמש תוצאות תיקו רצופות, כשהיא תחסר את מוחמד סרסור, שכנראה גמר את העונה, ואת חביב חביבו, שסובל משתי פריקות בכף רגלו ואמור לעבור ניתוח שישבית אותו לכשלושה חודשים. לקראת המשחק מול חדרה, אלישע לוי דיבר הבוקר (שישי) במסיבת עיתונאים.

"בתחושה שלי, הובלנו ושלטנו ברוב חלקי המשחק, למרות שלבני יהודה היו עשר דקות בהן הם הגיעו לכמה הזדמנויות. השליטה הייתה שלנו ויצאנו מאוכזבים עם תחושה של חוסר מזל", אמר המאמן על ה-1:1 האחרון מול בני יהודה, לפני שהתייחס בכלל לקבוצתו. "אני חושב שהקבוצה בכיוון טוב בכל הפרמטרים. היא יותר מסודרת ומיוצבת וגם מגיעה להזדמנויות. צריך לחפש את הניצחון הזה שיקפיץ אותנו. יש לנו חוסר מזל עם הפציעות של סרסור וחביבו ואנחנו מתמודדים עם זה טוב. אם מדברים על הבקעת שערים, אז זו קבלת החלטות נכונה. עדיין צריך להמשיך במחויבות הקבוצתית בהגנה אבל גם בהתקפה. צריך להמשיך להאמין ביכולת ובדרך והדברים יבואו".

לוזון: הכי קל לשרוק נגד הקטנות

פציעת חביבו: "אנחנו מחכים לדיאגנוזה שנדע בדיוק מה הצוות הרפואי מציע ואז ניקח החלטה. בלי קשר לפציעה, אנחנו לא רוצים לעשות שינויים גדולים, אבל אנחנו חושבים על זה מאחורי הקלעים. נקבל את הדיאגנוזה ונחליט בהתאם".

היכולת של תאי בריבו, ששוב הוכיח את עצמו: "אני חושב שבריבו עד היום נותן תפוקה נהדרת והוא שחקן נהדר. הוא עשה עד היום שלושה שערים עם כל מי שנמצא בסגל וזה אומר שהוא קיבל דקות. הוא גם ימשיך לקבל דקות ויהיה לו קרדיט נוסף. הוא יקבל ביטחון יותר ויותר. מן הסתם הוא יקבל עכשיו בטח הזדמנויות להוביל את ההתקפה".

חביב חביבו מוחלף לאחר הפציעה (נעם מורנו)חביב חביבו מוחלף לאחר הפציעה (נעם מורנו)

הפלייאוף העליון: "זה היה ברור איך שהליגה הזאת מתפתחת שהכל יהיה צפוף. אנחנו צריכים להיות ערוכים למרתון. אנחנו מתרחקים אט אט מהתחתית, אבל יש סטטוס קוו בצמרת ולשם אנחנו רוצים לכוון. אם אני מנתח את הליגה אז מכבי תל אביב דורסת את כולם, בני יהודה בטווח נקודות טוב והפועל באר שבע שישתחלו שם. כל השאר פתוח".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */