יום ראשון, 04.01.2026 שעה 19:54
ליגת העל Winner 25-26
4116-4317הפועל ב"ש1
3618-3816בית"ר ירושלים2
3319-3617מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2520-2916הפועל ת"א5
2327-2917הפועל פ"ת6
2324-2117בני סכנין7
2338-2917מכבי נתניה8
2134-2217עירוני טבריה9
1826-2216הפועל חיפה10
1833-2216מ.ס אשדוד11
1327-1816עירוני ק"ש12
1128-1517הפועל ירושלים13
744-1517מכבי בני ריינה14

עומר פרץ: הגיע לנו לעלות, רוצה לקבל את בית"ר

מאמן הכח, שעשתה סנסציה והדיחה את רעננה מהגביע: "יש כאן ווינרים, היינו שווים להם". תורג'מן על ניצחון סכנין: "שמח ששחקנים ידעו לקחת את הצ'אנס"

|
שחקני הכח ר
שחקני הכח ר"ג חוגגים (שחר גרוס)

זה לא היה פשוט, אך בסופו של יום (שישי) בני סכנין חגגה עלייה לשמינית גמר גביע המדינה אחרי 0:1 קטן, אבל יקר מפז על אחי נצרת בדרבי המגזר, כשהירוקים ימשיכו להתמקד במאבקיהם בליגה הלאומית. בנוסף, נרשמה סנסציה גדולה נרשמה בסיבוב ח’ של המפעל כאשר הכח עמידר רמת גן היממה את רעננה, ובתום 0:0 ב-120 דקות הדיחה אותה בדו קרב הפנדלים, שהסתיים ב-4:5 לטובת הקבוצה מליגה א’.

עומר פרץ, מאמן הכח רמת גן, היה מאושר בסיום: “סיפוק אדיר, שמח בשביל השחקנים והמועדון, שיחקנו כדורגל טוב והיינו שווים להם. עבדנו ולשחקנים היה אומץ, לחצנו גבוה והיה קשה מאוד. יש כאן ווינרים ואני מאוד אוהב את השחקנים, הם צעירים, רעבים, וחלקם רוצים לפרוץ וקיבלו במה מול יריבה טובה. הגיע לנו לעלות שלב, אני מתקדם ומשתפשף, העתיד פתוח בפניי ואשמח לקבל את בית”ר ירושלים בשלב הבא או את מכבי חיפה – מישהי מהגדולות”.

פרץ: הגביע הוא רק הדובדבן

עוד הוסיף המאמן: "אנחנו במצב טוב בליגה, הגביע הוא דובדבן, ומגיע לשחקנים שייראו אותם.  באנו לפה והעזנו אז אני מוריד את הכובע בפניהם. האמת היא שהאמנתי, למרות שאי אפשר לשקר כי יש לרעננה יתרון, ראינו שכל הקבוצות מליגה א' הודחו ויש הבדלי רמות בסופו של דבר. אבל האמנתי שבמשחק נתון זה אפשרי. יש לי שחקנים שאני עובד איתם ביום-יום כבר חצי שנה, ידעתי מה יש לי בידיים. אין צורך להוריד את השחקנים המדהימים האלה לקרקע אחרי הניצחון, כל שחקן יודע שבכל שבוע זה הלחם והחמאה שלו, לא צריך לדבר איתם יותר מדי”.

חְלוץ הכח, שרון גורמזנו, אמר: "האמת שהאמנו שנעלה, עומר הכין אותנו כמו שצריך, באנו ושיחקנו את הכדורגל שלנו. אנחנו גם מקום ראשון בליגה ומשחקים כדורגל יפה. יש לנו הרבה שחקנים צעירים ומוכשרים, וזה בא לידי ביטוי. יש הבדלים בין הליגות אבל לא ראינו אותם על המגרש כי יש לנו קבוצה סופר-מקצוענית ומאוד מוכשרת, גם ברמות של ליגה א', וזה עזר לנו”.

שרון גורמזנו חוגג (שחר גרוס)שרון גורמזנו חוגג (שחר גרוס)

הקבוצה אותה ירצה לפגוש בשלב הבא וההכנות לחזרה לליגה: “אשמח לקבל את מכבי תל אביב. צריכים להכין את עצמנו לליגה, חוגגים יום-יומיים ונחזור לקרקע. יש לנו שחקנים צעירים שגם אותם נדאג להחזיר לקרקע. גם אנחנו, גם המאמנים וגם ההנהלה. האם יש סיכוי אם נקבל את מכבי ת"א? במשחק אחד הכל יכול להיות, למרות הפרשי הרמות הברורים”.

עמיר תורג’מן: “תמיד צריך להשתפר, לא חושב שהיה משחק רע”

עמיר תורג’מן, סיפר לאחר הניצחון על נצרת: “בחצי הראשון היינו טובים והגענו למצבים קורצים, במחצית השנייה נלחצנו וירדנו אחורה אני לא חושב שהיה משחק רע, הייתה הנעת כדור טובה ומצבים טובים המטרה להתקדם ועברנו שלב. תמיד צריך להשתפר, היו חסרים לנו שישה שחקני הרכב וזה השפיע ומי שיהיה טוב גם ישחק בהמשך”.

תורגמן: בגביע צריך להתקדם שלב

“כשהגעתי הבנתי שיש משחק שונה עם כוחות אבטחה מוגברים, אך בסופו של דבר היה משחק ספורטיבי. יש הרבה שחקנים צעירים עם פוטנציאל יש עוד דרך לעבור אני שמח שיכלתי לתת להם הזדמנות היום והם עשו עבודה טובה ונתנו לי חומר למחשבה להמשך. חאלד חלאילה מתאמן פנטסטי אבל אני חושב שכרגע נכון להכניס אותו לדקות שאנחנו צריכים מנהיגות הוא עשה עבודה טובה וזו הדרך”.

וויסאם חלאילה, מאמן אחי נצרת, אמר לאחר ההדחה: “היינו טובים ומסוכנים יותר מסכנין. היה משחק חשוב אבל הפעם אסתפק ביכולת, שלטנו והגענו למצבים מסוכנים מאוד. לא מעניין אותי מי יהיה המאמן, אני מתעסק בלהכין את הקבוצה כל עוד אני כאן”.

עמיר תורגעמיר תורג'מן (עמרי שטיין)

.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */