יום שישי, 07.03.2025 שעה 06:26
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגה אנגלית 24-25
6726-6628ליברפול1
5423-5127ארסנל2
4833-4427נוטינגהאם פורסט3
4737-5327מנצ'סטר סיטי4
4636-5227צ'לסי5
4438-4627ניוקאסל6
4332-4527בורנמות'7
4339-4427ברייטון8
4236-4027פולהאם9
4245-4028אסטון וילה10
3843-4827ברנטפורד11
3633-3527קריסטל פאלאס12
3339-5327טוטנהאם13
3339-3327מנצ'סטר יונייטד14
3347-3227ווסטהאם15
3234-3027אברטון16
2256-3727וולבס17
1757-2627איפסוויץ'18
1761-2527לסטר19
965-1927סאות'המפטון20

2:2 בין מנצ'סטר יונייטד וארסנל, צ'לסי הובכה

מוסטאפי הבקיע ראשון, מרסיאל השווה. רוחו (עצמי) השיב את החיוך לתותחנים, אך לינגרד ביטל תוך דקה. וולבס הפתיעה את הבלוז, ליברפול גברה על ברנלי

|
רוב הולדינג נאבק עם אנדר הררה (רויטרס)
רוב הולדינג נאבק עם אנדר הררה (רויטרס)

המחזור ה-15 בפרמייר ליג המשיך הערב (רביעי) במשחקי אמצע השבוע וסיפק לנו חגיגת שערים בכל המשחקים. במוקד, מנ’צסטר יונייטד אירחה את ארסנל וסיימה איתה ב-2:2 מותח. צ’לסי הובכה והפסידה 2:1 לוולבס, ליברפול ביצעה מהפך וגברה 1:3 על ברנלי. טוטנהאם חגגה עם 1:3 על סאות’המפטון.

מנצ’סטר יונייטד – ארסנל 2:2

התותחנים הגיעו להתמודדות כשבאמתחתם 19 משחקים ללא הפסד ואחרי הניצחון הגדול על טוטנהאם בדרבי. המומנטום הטוב בא לידי ביטוי בפתיחה, כשהאורחת עלתה ליתרון בדקה ה-26 כששקודרן מוסטאפי נגח פנימה בישול של לוקאס טוריירה. החבורה של ז’וזה מוריניו לא התרגשה ותוך ארבע דקות בלבד חזרה למשחק בזכותו של אנתוני מרסיאל.

עם פתיחת המחצית השנייה שתי הקבוצות שיחקו כדורגל התקפי וחיפשו את שער הניצחון, כשארסנל הייתה זו שמצאה קודם את הרשת. בדקה ה-68, אלכסנדר לקאזט גלש ונעזר במרקוס רוחו שהבקיע שער עצמי שהעלה חיוך על פני האוהדים האורחים. דקה בלבד עברה, עד שהשדים האדומים שוב השוו את התוצאה, כשג’סי לינגרד ניצל טעות קשה בהגנת התותחנים. עד הסיום אף אחת לא הצליחה להשיג גול מכריע והן הסתפקו בחלוקת נקודות.

זז'וזה מוריניו ואונאי אמרי (רויטרס)
סיאד קולשינאץסיאד קולשינאץ' מתקל את דיוגו דאלו (רויטרס)

דקה 26, ארסנל עלתה ל-0:1: שקודרן מוסטאפי קיבל הרמה נהדרת מלוקאס טוריירה, עלה גבוה מעל כולם ונגח. דויד דה חאה ניסה לתפוס אך הכדור חמק לכיוון השער. אנדר הררה הרחיק, טכנולוגיית קו השער אישרה את הגול.

שקודראן מוסטאפי חוגג (רויטרס)שקודראן מוסטאפי חוגג (רויטרס)

דקה 30, יונייטד השוותה ל-1:1: כדור חופשי חזק של מרקוס רוחו נעצר על ידי ברנד לנו, הררה עט על הריבאונד כשהוא בספק נבדל, מסר לרחבת החמש, שם חיכה אנתוני מרסיאל שעם בעיטה חדה הכניע את שוער התותחנים.

אנתוני מרסיאל חוגג (רויטרס)אנתוני מרסיאל חוגג (רויטרס)

דקה 68, ארסנל עלתה ל-1:2: רוחו איבד ברשלנות, אלכסנדר לקאזט ביצע גלישה אקרובטית והגיע ראשון אל הכדור, בעט על רוחו והאחרון החזיר את היתרון לאורחים עם שער עצמי.

דקה 69, מנצ’סטר יונייטד השוותה ל-2:2: דקה בלבד אחרי שהתותחנים עלו ליתרון, הם ביצעו טעות קשה מאוד במרכז ההגנה. סיאד קולשינאץ’ איפשר לג’סי לינגרד לפרוץ ולקבוע שוב שוויון.

וולבס – צ’לסי 1:2

הבלוז באו למשחק בידיעה שהסיטיזנס פתחו פער עשר נקודות בפסגה וידעו שבמקרה של הפסד מאבק האליפות יישאר ככל הנראה בין ליברפול וסיטי. החבורה של מאוריציו סארי עלתה ליתרון בדקה ה-18 כשרובן לופטוס-צ’יק, עם עזרה קטנה מהגנת המארחת, העניק יתרון כחול.

המארחים עלו לחצי השני כמו מלוע של תותח ובדקה ה-59 השיגו את השוויון המיוחל, כשראול חימנס ניצל בלבול בהגנה הכחולה. ארבע דקות בלבד לאחר מכן, דיוגו ז'וטה השלים את המהפך המדהים של וולבס ממנו צ’לסי כבר לא הצליחה לחזור והפער הדו ספרתי בפסגה נשמר.

אדן הזאר מול קונור קואדי (רויטרס)אדן הזאר מול קונור קואדי (רויטרס)

דקה 18, צ’לסי עלתה ל-0:1: רובן לופטוס-צ'יק קיבל את הכדור באגף שמאל, התקדם לכיוון האמצע ושלח בעיטה חדה ועוצמתית, שבדרך נעזרה בהגנה המקומית, שנכנסה עמוק לרשת.

רובן לופטוס-צרובן לופטוס-צ'יק וססק פברגאס חוגגים (רויטרס)

דקה 59, וולבס השוותה ל-1:1: ראול חימנס קיבל כדור גדול שחתך את כל שחקני ההגנה הכחולה ובנגיעה אחת הצליח לכבוש את שער השוויון של המארחים.

שחקני וולבס חוגגים (רויטרס)שחקני וולבס חוגגים (רויטרס)

דקה 63, וולבס עלתה ל-1:2: מאט דוהרטי היה פנוי לגמרי באגף הימני ומסר באומנות לאמצע הרחבה, שם המתין בסבלנות דיוגו ז'וטה שהבקיע נהדר וקבע מהפך.

שחקני צשחקני צ'לסי מאוכזבים (רויטרס)

ברנלי – ליברפול 3:1

החבורה של יורגן קלופ ראתה את מנצ’סטר סיטי מנצחת ופותחת פער של חמש נקודות וידעה שהיא חייבת את מלוא הנקודות במשחק החוץ מול ברנלי כדי להישאר במאבק האליפות. למרות כך, המאמן הגרמני החליט לתת מנוחה למספר שחקני מפתח ולא פתח בהרכב עם מוחמד סלאח ורוברטו פירמינו.

דווקא האורחת עלתה ראשונה ללוח התוצאות כשג’ק קורק ניצל טעות קשה של אליסון. שמונה דקות בלבד החזיק היתרון עד שהמייטי רדס הצליחו להשוות מרגליו של ג’יימס מילנר. לא חלפו להן שבע דקות, והאורחת קבעה מהפך כשווירג’יל ואן דייק בישל מצוין לפירמינו, שעלה קודם לכן מהספסל. ג'רדאן שאקירי חתם את החגיגה של ליברפול כשכבש בתוספת הזמן והעניק לקבוצתו שלוש נקודות חשובות ביותר.

ורגורג'יל ואן דייק עולה לנגיחה (רויטרס)

דקה 54, ברנלי עלתה ל-0:1: טעות גדולה של אליסון, ששחרר את הכדור ולא הצליח לקלוט אותו, איפשר לג'ק קורק לדחוק מקרוב את שער היתרון של האדומים-תכולים.

שחקני ברנלי חוגגים את שער היתרון (רויטרס)שחקני ברנלי חוגגים את שער היתרון (רויטרס)

דקה 62, ליברפול השוותה ל-1:1: ג'יימס מילנר קיבל את הכדור מחוץ לרחבה ומ-19 מטרים שלח בעיטת פצצה שנעצרה רק בחיבורי הרשת.

גג'יימס מילנר ונאבי קייטה חוגגים את השוויון (רויטרס)

דקה 69, ליברפול עלתה ל-1:2: תרגיל כדור חופשי מושלם של המייטי רדס הסתיים כשוואן דייק גלש ושלח את רוברטו פירמינו להפוך את התוצאה.

רוברטו פירמינו ו-ורגרוברטו פירמינו ו-ורג'יל ואן דייק חוגגים (רויטרס)

דקה 90+1, ליברפול עלתה ל-1:3: מוחמד סלאח העביר צ’יפ יפהפה לתוך הרחבה, שם חיכה ג’רדאן שאקירי ובקלות הוא הכניע את שוער המארחת וסגר את הסיפור. 

טוטנהאם – סאות’המפטון 1:3

התרנגולים הצליחו להתאושש מהתבוסה הכואבת לארסנל בדרבי במחזור האחרון, כשאירחו בביתם את הקדושים. החגיגה של הלבנים התחילה כבר בדקה ה-9 כשכריסטיאן אריקסן בישל להארי קיין. במחצית השנייה צמד שערי בזק תוך שלוש דקות סגרו את הסיפור כשלוקאס מורה ויונג מין סון הבקיעו. צ’רלי אוסטין עוד הספיק לצמד בתוספת הזמן אך זה לא הספיק והחבורה של מאוריסיו פוצ’טינו אספה את שלוש הנקודות.

לוקאס מורה אורב לסטיבן דייויס (רויטרס)לוקאס מורה אורב לסטיבן דייויס (רויטרס)

דקה 9, טוטנהאם עלתה ל-0:1: כריסטיאן אריקסן הכניס כדור נפלא מהאגף השמאלי היישר אל רחבת החמש, שם חיכה הארי קיין שדחק פנימה מקרוב.

הארי קיין וכריסטיאן אריקסן חוגגים את השער (רויטרס)הארי קיין וכריסטיאן אריקסן חוגגים את השער (רויטרס)

דקה 52, טוטנהאם עלתה ל-0:2: אחרי ערבוביה ברחבה, ריבאונד הגיע אל לוקאס מורה שמתוך הרחבה בעט חזק אל הפינה הימנית. 

דקה 55, טוטנהאם עלתה ל-0:3: קיין פרץ בצד ימין והעביר מסירה גאונית ליונג מין סון. הדרום קוריאני היה לבד כל כך ברחבה שכל מה שנותר לו הוא לגלגל את הכדור פנימה.

דקה 90+3, סאות’המפון צימקה ל-3:1: מבצע אישי נהדר של צ’רלי אוסטין שפתח מבערים ורץ לבדו היישר לאחד על אחד מול הוגו לוריס הסתיים בשער ניחומים עבור האורחת.

משחקים נוספים

אברטון – ניוקאסל 1:1
כבש לאברטון: ריצ'ארליסון (38)
כבש לניוקאסל: חוסה סלומון רונדון (19)

פולהאם – לסטר 1:1
כבש לפולהאם: אבובאקר קאמרה (42)
כבש ללסטר: ג’יימס מדיסון (74)




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןאנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
אנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
נגןלוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
לוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
נגןזהו זה: יש לנו זוכה בתואר שנה השנה בעלם
זהו זה: יש לנו זוכה בתואר שער השנה בעולם
נגןהצצה ליום כיף של מנור סולומון ודנה
הצצה ליום חופשי של מנור סולומון ודנה
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */