מערכת ONE
|

אלמוג כהן (רויטרס)
# אלמוג כהן ואינגולשטאט ממשיכים לשקוע. קשר נבחרת ישראל וקבוצתו מהליגה הגרמנית השנייה נותרו היום (שבת) במקום האחרון, לאחר 2:1 ביתי להמבורג באצטדיון אאודי ספורטפארק. כעת, להם 8 נקודות במקום ה-18 לאחר 15 מחזורים.
כהן, שרשם עם קבוצתו משחק מספר 12 ללא ניצחון (מתוכם 9 הפסדים), פתח בהרכב אינגולשטאט ורשם 90 דקות, במהלכן ספג כרטיס צהוב בדקה ה-55, החמיץ בנגיחה ממצב קורץ בתוך הרחבה בדקה ה-74 ושתי דקות לאחר מכן גם נחסם בניסיון בעיטה לשער.
# גם ליאור רפאלוב השלים היום 90 דקות, זה היה בהפסד קבוצתו אנטוורפן שנכנעה בביתה 3:1 לסט. טרוידן. בעקבות ההפסד, הקשר הישראלי וקבוצתו פספסו הזדמנות להידבק לגנק בראשות הטבלה לפחות באופן זמני, ועשויים לאבד אף את המקום השני.
קשר מכבי חיפה לשעבר חווה עד כה עונה לא רעה בכלל בקבוצתו השנייה בבלגיה, כאשר הוא רשם היום את הופעתו ה-11 העונה, ואף הספיק לכבוש ארבעה שערים ומהווה חלק משמעותי בעונה הנהדרת של קבוצתו.
# בליגת המשנה באנגליה, תומר חמד נכנס כמחליף בדקה ה-63 של המשחק בין קבוצתו ק.פ.ר להאל סיטי, במצב של 2:1 לזכות היריבה ולא הצליח לשנות יותר מדי עד הסיום, כאשר קבוצתו ספגה שער נוסף ונכנעה 3:2 בסיום.
תומר חמד (רויטרס)# טוטו תמוז לא נכלל בסגל של פטרולול שניצחה 0:1 את ספורטול סנגוב במסגרת המחזור ה-20 של הליגה הרומנית השנייה.
# אופיר מרציאנו ישב על הספסל של היברניאן ולא שותף כלל בהפסד 3:0 של קבוצתו לקילמארנוק במסגרת המחזור ה-15 בליגה הסקוטית הבכירה. משחק שישי ברצף ללא ניצחון לשוער הישראלי והירוקים-לבנים, שנאלצו יחד עם יריבתם לרדת באופן זמני לחדר ההלבשה בדקה ה-66 עקב בעיות תאורה באצטדיון. אחרי כ-20 דקות תוקנה הפסקת החשמל והמשחק חודש.
# אלי בבייב פתח בהרכב סומגאייט האזרית, השלים 90 דקות ונבחר למצטיין ב-0:1 של קבוצתו על סבאייל, שקטע רצף של שישה משחקים רצופים ללא ניצחון והרחיק את סומגאייט מהתחתית.