במ.ס אשדוד קמו הבוקר (ראשון) לחוסר ודאות גדולה לאור התבוסה הביתית 3:0 להפועל חיפה אמש, שסימנה את המשחק השישי של הקבוצה ללא ניצחון וערערה מאוד את מעמדו של מאמן הקבוצה, בלגויה מילבסקי.
על אף האכזבה מהתוצאות ומעמדו המעורער, מסתמן כי בלגויה מילבסקי הוא שיעמוד על הקווים כמאמנ הקבוצה גם במשחק החוץ מול בני סכנין. גורמים באשדוד סיפרו היום בשיחה עם ONE: ״הכל תלוי אך ורק בג׳קי, אבל נראה שהוא החליט לחכות עם צעדיו מתוך הכבוד שהוא רוכש לבובי״.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
מילבסקי: לא כל השחקנים נותנים 100%כמו כן הבהירו בעיר הנמל כי הפיטורים לא ירדו מהפרק ויכולים להתרחש בכל שלב שבו יחליט הבעלים לעשות זאת. בן זקן מצידו שמר על שתיקה מופתית במהלך היום ולא השיב אפילו למקורביו, כשבינתיים למרות ששמו של יובל נעים עלה כמועמד מוביל להחליף את המקדוני, טרם נעשתה פנייה רשמית למאמן.
זה כבר תקופה שבסביבתו של בעלי הקבוצה מנסים לשכנע אותו כי עליו לסיים את דרכו של המקדוני, אך הוא מצידו ניסה לשמור על אורח רוח. אמש בן זקן לא נכנס לחדר ההלבשה של הקבוצה לאחר המשחק כפי שהוא נוהג לעשות בדרך כלל ומקורבים אליו מספרים כי הוא לא לקח את ההפסד הזה בקלות ראש. "ג'קי מאס בתוצאות העגומות, נראה כי ימי החסד של בובי נגמרו", אמרו בסביבתו.
יובל נעים. מועמד מוביל לאשדוד (איתי כהן)כבר בדקות הסיום ניתן היה לראות על פניו של המאמן את הדאגה למקומו וכך גם על פניו של עוזרו וחברו הטוב, משה אוחיון. כזכור, אוחיון היה מי שהמליץ לבן זקן למנות את מילבסקי בזמן שהבעלים רצה למנות את יובל נעים. המאמן, שהיה מועמד עד לפני שבוע להפועל חיפה, הביע כבר את רצונו להגיע לאשדוד דרך גורם שלישי שפנה אליו בשבועות האחרונים ונראה כי הפעם החיבור קרוב מתמיד.
השחקנים נשמעו גם כן אובדי עצות לאחר המשחק: "אנחנו ורעננה בדרך הבטוחה לירידה ללאומית", טענו בשיחות ביניהם והוסיפו: "יש פה שחקנים טובים אבל זה לא מספיק, אנחנו נראים רע וגם המזל שלנו נגמר". קשה להתעלם מהעובדה שאתמול דיברו באשדוד על כך שהמאמן המקדוני איבד את חדר ההלבשה שלו וכי שחקניו אינם נלחמים מספיק כדי להצליח תחת שרביטו.
שחקני אשדוד מאוכזבים (חגי מיכאלי)בתוך כך, אם הצרות של אשדוד אתמול לא הספיקו, המאמן נאלץ לבצע שני חילופים כפויים כשטום בן זקן שלא היה כשיר במאת האחוזים למשחק הוחלף במחצית בשל כאבים, בעוד מי שהחזיק את אשדוד על גבו במשחקים האחרונים, גדי קינדה, נפצע גם הוא בברך ימין, אותה ברך בה קרע את הרצועה הצולבת ובגללה היה מושבת שמונה חודשים. קינדה ייבדק היום ועל אף שהפציעה אינה נראית חמורה, החשש עדיין קיים בשל מיקום הפגיעה.
בנושא אחר ואולי מעודד קצת יותר, באשדוד מצפים לזימונו של שוער הקבוצה, יואב ג'ראפי, לסגל הנבחרת הלאומית לאור היכולת הטובה אותה הוא מציג מתחילת העונה. אתמול, על אף שלושת השערים שספג, סיפק השוער כמה וכמה הצלות נהדרות מול עיניהם של מאמן הנבחרת אנדי הרצוג ועוזרו אלון חזן, שצפו מהיציע.