שקד עמירם
|

ליאור זדה (אורן בן חקון)
הפועל רמת גן והפועל קטמון ירושלים יפתחו הערב (חמישי) את המחזור העשירי בליגה הלאומית, כאשר האורדונים יארחו בשעה 19:45 את הירושלמים באצטדיון רמת גן למשחק מסקרן במיוחד.
קטמון ניצבת במקום הראשון אך נמצאת בתקופה פחות טובה, כשסיימה בשתי תוצאות תיקו בשני המחזורים האחרונים מול הפועל מרמורק ובני לוד. בנוסף, פציעות רבות פוקדות אותה והיא תחסר את שחקני המפתח שלה סער בנבנישתי ואבי מלכה.
שחקני הפועל קטמון בהלם לאחר החלטת השופט לייבוביץ' (אורן בן חקון)אם לא די בכך, מאמן הקבוצה ליאור זדה, עמד לדין בעקבות מילים שהופנו לשופט, גל לייבוביץ’, ביום שישי האחרון במשחק הביתי נגד לוד. כזכור, המאמן לא אהב את רצף החלטותיו של השופט, כשזה שרק לשני פנדלים גבוליים לזכות הלודאים בית הדין גזר עלוי עונש כבד והוא הורחק משני משחקים בפועל. בנוסף, הוטל קנס בסך 2,000 ש”ח על הקבוצה.
ליאור זדה ביציע (אורן בן חקון)קפטן הירושלמים, יוגב לרמן אמר לקראת המפגש: “אנחנו מגיעים דרוכים ומוכנים למשחק, הפועל רמת גן קבוצה מאוד איכותית אבל אנחנו כמו כל משחק מגיעים כדי לעשות את הטוב ביותר ולנצח”.
יוגב לרמן מול אביעד בורלא (איציק בלניצקי)מנגד, המארחת מגיעה למשחק כשהיא מעודדת מכך שהתרחקה במעט מהתחתית עד למקום העשירי, לאחר שגברה 1:2 על אחי נצרת במחזור הקודם. מאמן האורדונים, ניר ברקוביץ’, אמר לקראת המשחק: “בעקבות הניצחונות האחרונים גם האווירה בקבוצה טובה ונרצה להמשיך במומנטום החיובי. אנחנו פוגשים מחר קבוצה חזקה. בעזרת הקהל שלנו בבית זה אפשרי לנצח כל קבוצה”.
ניר ברקוביץ' (אחמד מוררה)