מערכת ONE
|

אתר הספורט ONEקיירי אירווינג חוקר את העבר שלו. שחקנה של בוסטון מה-NBA הגיע השבוע בפעם הראשונה לשבט אינדיאני במרכז דקוטה, ולאחר שבשנה שעברה תרם להם מאה אלף דולר, הפעם הוא רצה פשוט להכיר את השורשים שלו ולחלוק כבוד לאמו.
הגארד לא הכיר את אמו, מאחר שהוריו נפרדו כשהיה בגיל צעיר, ולרוע מזלו אמו מצאה את מותה כשהיה בן ארבע בלבד. עם השנים, היה עליו למלא ניירת עם מידע עליה אך לא הצליח לעשות זאת מהסיבה שלא הכיר אותה. אירווינג חיפש את עצמו בשנים האחרונות, ואותו שבט אינדיאני, בו נולדה אמו וממנו אומצה, עזר לו להשלים מידע מהעבר שלו וללמוד על משפחתו.
קיירי אירווינג בטירוף (רויטרס)“הייתה נקודה בחיים שלי שלא הסתדרתי עם אף אחד מבני משפחתי ולא ידעתי מה לעשות, לא היה לי במה להיאחז”, אמר אירווינג. “המוות של אמא שלי השאיר לי את השבט הזה ולהיות חלק ממנו עכשיו זה כמו להרגיש שיש לי משפחה לכל החיים”.