יום חמישי, 29.01.2026 שעה 18:18
ליגת העל Winner 25-26
4621-4520בית"ר ירושלים1
4520-4720הפועל ב"ש2
3625-3920מכבי ת"א3
3525-3720הפועל ת"א4
3221-3820מכבי חיפה5
2727-2420בני סכנין6
2742-3520מכבי נתניה7
2633-3520הפועל פ"ת8
2241-2420עירוני טבריה9
2040-2520מ.ס אשדוד10
1935-2920עירוני ק"ש11
1935-2620הפועל חיפה12
1830-2020הפועל ירושלים13
1145-1620מכבי בני ריינה14

שביעות רצון מקראמר, סימן שאלה לגבי ריינן

במכבי חיפה אהבו את מה שראו מהחלוץ ב-1:1 מול מכבי נתניה, רוטן החמיא: "מרגישים שיש לו ביטחון". מעמדו של הבלם ההולנדי לא ברור. קאיו בדרך החוצה

|
מיכיל קראמר מתוסכל אחרי שהחמיץ (עמית מצפה)
מיכיל קראמר מתוסכל אחרי שהחמיץ (עמית מצפה)

חרף התוצאה המאכזבת אמש (שבת) בפתיחת גביע הטוטו מול מכבי נתניה (1:1), ולפרקים גם היכולת הלא מספיק משכנעת, במכבי חיפה מעדיפים להסתכל על חצי הכוס המלאה ושם התעודדו בעיקר ממספר לא מבוטל של יצירת מצבים ומיכולתם של מספר שחקנים, בראשם החלוץ ההולנדי מיכיל קראמר שבכל פעם שקיבל את הכדור, קרה משהו מעניין בהתקפה של הירוקים.

מכבי חיפה אמנם הייתה חסרה רגל מסיימת, בעיקר מצידו של אופיר מזרחי שהגיע למספר מצבים ולא כבש, אבל התחושה היא שתוך כדי תנועה ובמיוחד כאשר ניקטיה רוקאביצה יפתח בחוד, החלק הקדמי ישודרג. לכל זה יש להוסיף את אפשרות הגעתו של עידן ורד, שתעצים את התחרות בחלק הקדמי ותהפוך אותו להרבה יותר מוחץ מול שער היריבה.

רוטן: צריך למחוא כפיים לגול של לוי

המאמן פרד רוטן התייחס לקראמר כשאמר: "אנחנו צריכים אמנם להיות מהירים יותר בחלק הקדמי אבל ברגע שקראמר יקבל יותר כדורים הוא יבקיע יותר. ראינו שהוא לא רק טוב במשחק הראש אלא גם במשחק הרגל שלו, ומרגישים שיש לו ביטחון. בחצי הראשון הייתה לו כימיה טובה בינו ובין שאר השחקנים אבל אלו דברים שלוקחים זמן".

מי שכרגע מעמדו לא ברור הוא הבלם ההולנדי אטיין ריינן שהיה מחוץ לסגל. בזמן שקלאוס ועכשיו גם קאיו עושים את הצעדים מחוץ לקבוצה, יש סימן שאלה בנוגע לבלם ההולנדי שרק בשלהי העונה הקודמת חתם לעונה נוספת. לקבוצה יש ארבעה בלמים כולל ההולנדי וגם את רמי גרשון כאופציה לבלם, מה שאומר שניתן לוותר על ריינן שנמצא על משבצת של שחקן זר.

אטיין ריינן. הבלם ההולנדי מתנדנד (עמרי שטיין)אטיין ריינן. הבלם ההולנדי מתנדנד (עמרי שטיין)

אליסון דוס סנטוס ועאיד חבשי היו טובים במרכז ההגנה ונראה שהמגמה תהיה להמשיך להריץ את השניים. “יש לנו הגנה חזקה ויהיה קשה לגרום לה לספוג השנה שערים", אמרו בחיפה. הקבוצה תקיים הבוקר אימון וכבר ביום שלישי מחכה לה משחק שני נוסף בגביע הטוטו, בדוחא מול בני סכנין. הקבוצה תקיים משחק אימון מול הפועל נצרת עילית מהלאומית לטובת השחקנים שלא היו בסגל אתמול.

בתוך כך, במשחק אימון שהתקיים אחה"צ מול נצרת עילית הקבוצות בפרדו ב-1:1. את השער לחיפה כבש ים כהן. פרד רוטן שילב את מרבית המחליפים והשחקנים צעירים. קאיו לא נטל חלק במשחק בגלל מחלה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */