יום שבת, 15.02.2025 שעה 19:07
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגה ספרדית 24-25
5022-5123ריאל מדריד1
4915-3823אתלטיקו מדריד2
4825-6423ברצלונה3
4420-3623אתלטיק בילבאו4
4034-4623ויאריאל5
3524-2723ראיו וייקאנו6
3120-2023ריאל סוסיאדד7
3135-3224ג'ירונה8
3132-2823אוססונה9
3129-2023מיורקה10
3018-2024חטאפה11
2931-2723בטיס12
2837-3423סלטה ויגו13
2834-2523סביליה14
2435-2224לגאנס15
2338-2823לאס פלמאס16
2335-2223אספניול17
2238-2824אלאבס18
2237-2423ולנסיה19
1548-1523ויאדוליד20

ארתור: החלום שלי הוא לשחק לצידו של לאו מסי

קשרה החדש של ברצלונה בראיון בספרד: "היו לי הצעות, כשבארסה פנתה לא היססתי, לא חושש מהשוואות". "ניימאר המליץ להגיע, ריאל טובה עם ובלי רונאלדו"

|
ארתור מוצג בקאמפ נואו (רויטרס)
ארתור מוצג בקאמפ נואו (רויטרס)

ארתור, או בשמו המלא, ארתור הנריקה ראמוס דה אוליבירה מאלו, הוא אחד משחקני הרכש המעניינים ביותר שהחתימה הקיץ אלופת ספרד, ברצלונה. הקטאלונים רכשו את הכישרון הצעיר בן ה-21 מגרמיו הברזילאית בסכום של 31 מליון יורו, ותולים בו תקוות גדולות לשנים הבאות כמחליפו של אנדרס אינייסטה האגדי.

לאחר ההצגה הרשמית בקאמפ נואו, ארתור התפנה לראיון מקיף לעיתון ‘מונדו דפורטיבו’ בספרד ונשאל על הרשמים שלו בימים הראשונים במועדון: “קיבלו אותי בצורה טובה מאוד. כולם דואגים לי, מהעובדים ועד השחקנים. הברזילאים שבקבוצה תומכים בי ונתנו לי הרגשה ביתית. אם יש לי שאלות, או משהו לא מובן לי אני שואל אותם. מיום ליום החוויה גדלה. ידעתי שזה מועדון מצוין, עם מתקנים נהדרים וצוות מקצועי מובחר אך זה עולה אפילו על הציפיות שלי”.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
קיץ חם: כל השינויים הצפויים בברצלונה

“החלום שלי הוא לפגוש את ליונל מסי ולשחק איתו, הוא השחקן הטוב ביותר בעולם” הכריז הברזילאי והוסיף: “נפגשתי עם ואלוורדה, הוא לא מצפה ממני ליותר מידי במהלך הימים הראשונים שלי. המטרה העיקרית שלי עכשיו היא להסתגל לקצב של הקבוצה, ולסגנון משחק”.

על סגנון המשחק שלו והשינוי לשחק באירופה: “אני אוהב מאוד להיות עם הכדור. זו אחת הסיבות שהחתימו אותי פה, אני חושב שאני עושה את זה טוב. הכוח המרכזי של ברצלונה תמיד היה בהחזקת הכדור ואני יכול לתרום לכך. הטכניקה באירופה הרבה יותר גבוהה, והשחקנים פה ברמה מצוינת. אבל, לברצלונה יש את השחקנים הכי טובים בעולם, אז אני לא דואג מכך”.

ארתור מוצג. "חולם לשחק מול קאמפ נואו מלא" (רויטרס)ארתור מוצג. "חולם לשחק מול קאמפ נואו מלא" (רויטרס)

כיצד הוא מדמיין את הבכורה שלו: “זה תמיד במחשבות שלי. אני חולם כל הזמן לעלות לשחק מול קאמפ נואו מלא באוהדים ולהבקיע שער. אבל הדבר החשוב ביותר מבחינתי הוא לא ההתחלה אלה הסוף, זכייה בתארים, כל תואר אפשרי, ושהקבוצה תשחק את הכדורגל הכי טוב שאפשר”.

איך נוצרו המגעים עם ברצלונה והאם הוא הופתע: “הם התחילו לאחר הזכייה שלי עם גרמיו בגביע הליברטדורס. למחרת, יחד עם המשפחה והסוכנים שלי הלכנו לאכול ארוחת צהריים עם הנציגים של בארסה. ישבנו ודיברנו כשעה, היו בנינו הבנות. מאז חלפו הימים, אתה מתחיל לדמיין שהאפשרות אמיתית ואני שמח כל כך שזה ייצא לפועל בסוף. הופתעתי מהתעניינות של ברצלונה, תמיד חלמתי לשחק במועדון, פשוט לא האמנתי כשהתברר לי שהם מעוניינים בי”.

על ההצעות האחרות שהיו לו והבחירה בברצלונה: “בזמנו היו לי כמה הצעות חשובות ממועדונים מאוד מכובדים ורציניים. אבל, ברגע שקבלתי את ההצעה מבארסה פשוט לא חשבתי פעמיים. לקחתי את זה כי שוב, זה החלום שלי. מרגע שהכל סוכם רק חיכיתי להצגה הרשמית, ללבוש את החולצה של ברצלונה ולהתחיל להתאמן”.

האם הוא התייעץ עם חבריו הברזילאים, ניימאר וקוטיניו, לפני שקיבל החלטה: “עם ניימאר דברתי, הוא דיבר נפלאות על העיר עצמה, שהיא מדהימה ומרתקת וסגנון החיים בה נחמד. הוא רק החמיא לקבוצה, ואמר שאני צריך להיות כאן. לגבי קוטיניו, שיחקנו ביחד בנבחרת בעבר. הוא שחקן נהדר, ודריבליסט מטורף עם בעיטה טובה. הוא המליץ לי לבוא לשחק איתו”.

על זה שלא הצליח לשחק יחד עם אנדרס אינייסטה ועל ההשוואה ביניהם: “אני לא מפחד מהשוואות, אינייסטה זה אינייסטה וארתור זה ארתור. אני למדתי הרבה דברים מצפייה במשחק שלו, אבל הוא בחר אתגר חדש ואחר ואני מאחל לו את כל ההצלחה שבעולם. אני עצוב שלא יצא לי לשחק איתו, הוא הטוב בהיסטוריה בעמדה שלו. יש לי רק מילים טובות לומר עליו”.

דעתו על היריבות המרה עם ריאל מדריד ועל כריסטיאנו רונאלדו: “המפגשים עם ריאל הם תמיד הכי קשים שיש, נחמדים לצפייה וכל העולם מתעסק בהם. כמובן שאני רוצה לשחק במשחק הזה. לריאל יש קבוצה אדירה עם ובלי רונאלדו, ואין ספק שהם יתמודדו איתנו על כל התארים”.

לכתבה זו התפרסמו 6 תגובותלקריאת כל התגובות הוספת תגובה
ישנן 6 תגובות ב-3 דיונים
הוסף תגובה בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
תגובתך נשלחה ותפורסם בהתאם לשיקולי המערכת
3
ברצלונה וביתר ירושלים זה החיים19/07/18, 10:27
סוף סוף הוא עבר אל ברצלונה הוא מחליף טוב לאינייסטה והוא צודק מסי הטוב ביותר בעולם
השב   •  00
2
לירון19/07/18, 00:25
השב   •  01
אמיתי19/07/18, 07:00
כבר לא יכל להמשיך לספוג עשור שלם של השפלות מצד מסי בליגה הספרדית וברח לליגה האיטלקית
השב   •  10
חיים19/07/18, 20:55
השב   •  00
1
גבי18/07/18, 23:49
חוק יסוד לפני שאתה מגיע לברצלונה תלקק טוב טוב למסי
השב   •  00
BJ19/07/18, 00:38
כל העולם אומר את זה
השב   •  00
אסור לפספס
נגןהכלבה ששברה שיא גינס בגלישה על סקייטבורד
הכלבה ששברה שיא גינס בגלישה על סקייטבורד
נגןמסי ולברון משתפים פעולה בפרסומת חדשה
מסי ולברון משתפים פעולה בפרסומת חדשה
נגןבליגנהאם נבוך אחרי השספג השחלה מקורטואה
בלינגהאם נבוך אחרי שספג השחלה מקורטואה
נגןלאמין ימאל ואבא המציאו ריקוד טיקטוק חדש?
לאמין ימאל ואבא המציאו ריקוד טיקטוק חדש?
/* LAST / NEXT ROUNDs */