מערכת ONE
|

לוקה מודריץ'. איש המשחק (רויטרס)

שתי נבחרות שנחשבות לכאלה שיכולות להיות ה”סוס השחור” של המונדיאל הן קרואטיה וניגריה ששיחקו הערב (שבת) אחת נגד השנייה. אמנם הם לא הרשימו כל כך, אבל בניגוד לליאו מסי וחבריו, הקרואטים עשו את המוטל עליהם כשניצחו 0:2 את הסופר איגלס.
קרואטיה - ניגריה
כוכב הנבחרת הקרואטית, שגם כבש את השער השני במשחק, לוקה מודריץ’, היה מרוצה מאוד בתום המשחק כשאמר: “אני מאמין שהניצחון הזה יתן לנו המון ביטחון לשפר את הדרך בה אנו משחקים ויעזור לנו להמשיך להתקדם במסע שלנו ברוסיה, כמו שתיכננו לפני שהתחיל הטורניר. היינו טובים יותר מניגריה והיינו ראויים לניצחון, אני שמח שהצלחתי לכבוש את הפנדל. לא הייתי לחוץ בכלל כשבעטתי, הייתי מרוכז לחלוטין בבעיטה. תודה לאל, הצלחתי לעשות את זה ולכבוש את השער”. אגב, השער של הקוסם הקרואטי היה הגול ה-2,400 בתולדות המונדיאל.
אנטה רביץ' עם הכדור (רויטרס)לאחר הניצחון, המאמן הקרואטי זלטקו דאליץ’, הפגין הרבה ביטחון לקראת ההתמודדות מול ארגנטינה ומסי ביום חמישי הקרוב: “אני עוד לא יודע באיזה הרכב אפתח, צריך לראות מה יהיה המצב של השחקנים שלנו. לארגנטינה יש את מסי, אבל אחרי התיקו נגד איסלנד היום המצב שלהם שונה ממה שהיה”.
מן העבר השני, מאמן נבחרת ניגריה, גרנוט רור, היה מאוכזב לאחר ההפסד של נבחרתו: “זה כואב לנו שהפסדנו את המשחק. בלי שום ספק, קרואטיה הייתה הקבוצה הטובה יותר הערב. היינו יכולים לחזור במהלך המחצית השנייה כששיחקנו מצוין עד הפנדל שנשרק נגדנו. אנחנו קבוצה צעירה ואנחנו עדיין לומדים. אני מקווה לתוצאה טובה יותר במשחק הבא נגד איסלנד”.