יום שלישי, 04.03.2025 שעה 13:09
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5717-5125הפועל ב"ש1
5427-5425מכבי ת"א2
4730-5325מכבי חיפה3
4533-4725בית"ר ירושלים4
4129-3925הפועל חיפה5
3635-3725מכבי נתניה6
3133-2625מכבי בני ריינה7
3137-2525עירוני ק"ש8
2735-3025הפועל ירושלים9
2635-1925עירוני טבריה10
2441-2125מכבי פ"ת11
2335-1925בני סכנין12
1947-3325מ.ס אשדוד13
1740-2025הפועל חדרה14

באשקלון עודדו את השחקנים, המחליפים סופגים

המנכ"ל אלמלם נכנס לחדר ההלבשה לאחר ה-2:1 לחיפה וניסה להרים את השחקנים השבורים יחד עם הצוות המקצועי. ביקורת על זגורי וראלי, אורמוש וחדד יחזרו

|
ישראל זגורי מאוכזב, שחקני חיפה חוגגים (עמרי שטיין)
ישראל זגורי מאוכזב, שחקני חיפה חוגגים (עמרי שטיין)

תחושת פספוס והחמצה בגדולה בהפועל אשקלון לאחר ההפסד הדרמטי אמש (שבת) 2:1 למכבי חיפה. אשקלון, שעלתה לשחק בידיעה כי יריבתה המרכזית בקרב על ההישארות מ.ס אשדוד איבדה נקודות חשובות, דבר אשר קיוו בקבוצה כי ידרבן את השחקנים עוד יותר ויצליחו להקטין את ההפרש מחבורתו של עמיר תורג’מן לקראת המפגש ביניהן בעוד כשבועיים. אבל, גם שער שוויון ענק של דויד מנגה לא עזר לקבוצתו שנחלה הפסד ראשון בפלייאוף התחתון ואף התרחקה נקודה נוספת ממקום מבטחים, כשהפער עומד על ארבע נקודות, ארבעה מחזורים בלבד לתום העונה.

לאחר שריקת הסיום, לא ניתן היה להסתיר את האכזבה הגדולה על פניהם של השחקנים, כאשר הצוות המקצועי עודד את השחקנים: “אנחנו מאמינים בלב שלם שאפשר להישאר בליגה. תרימו את הראש, נמשיך לעבוד קשה ונילחם עד השריקה האחרונה של העונה”. כמו כן, גם מנכ"ל הקבוצה דרור אלמלם נכנס בסיום לחדר ההלבשה ודיבר במשך מספר דקות עם השחקנים ודאג להרים אותם. אנשי המועדון ציינו בפני השחקנים כי היעד הראשון הוא להגיע למפגש הישיר עם אשדוד בעוד כשבועיים בפער שניתן למחוק במשחק אחד בלבד, זאת אומרת בפער של מקסימום שלוש נקודות.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
רוטן מסביר מדוע זעם ובעט כדור לעבר דמארי

כמו כן, היו גם כאלה שאכזבו את אנשי הקבוצה ביכולת אותה הציגו במהלך המשחק, כשעיקר הביקורת הופנתה כלפי שני המחליפים ישראל זגורי ועוז ראלי, שהציגו משחק חלש מאוד. עבור הראשון, זו הייתה הזדמנות יוצאת מן הכלל להוכיח לצוות המקצועי כי טעה בשבוע שעבר שהחליט להשאיר אותו אל מחוץ ל-18 מסיבות מקצועית אך, זה לא ידע לקחת אותה בשתיים ידיים וניראה כי מקומו בסגל בשבוע הבא נמצא בספק גדול. גורמים במועדון ציינו: “יש תחושה שמספר שחקנים עולים לכר הדשא ולא נותנים את כל כולם עבור אשקלון. מי שישחק זה רק מי שיילחם עבור הסמל של הקבוצה ויעשה הכל כדי להשאיר את הקבוצה בליגה".

עוז ראלי, רודי חדד ומירקו אורמוש מאוכזבים (נעם מורנו)עוז ראלי, רודי חדד ומירקו אורמוש מאוכזבים (נעם מורנו)

בעניין אחר, מי שצפויים לחזור לסגל בשבוע הבא הם הקשר מירקו אורמוש, שנעדר בעקבות צהובים והקשר רודי חדד שמתאושש מפציעה. בנוגע לאחרון, במהלך השבוע שעבר ערך השחקן בדיקת אולטרסאונד בה לא נמצא כי הקשר סובל מקרע או מתיחה כלשהי, אלא מרגישות חזקה בלבד במפשעה. לקראת המפגש מול הירוקים החליט הצוות המקצועי יחד עם רודי חדד כי עדיף לתת לו לנוח כדי שלא להחמיר את פציעתו. חדד, צפוי לשוב לאימונים מלאים במהלך השבוע הקרוב והוא ככל הנראה ייכלל בסגל בשבוע הבא.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןרונאלדיניו צילם דוגמנית בת 72 במקלחת?
האם רונאלדיניו צילם דוגמנית מתקלחת?
נגןג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
ג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
נגןלאמין ימאל מספר את הספר שלו
יש לו את זה: לאמין ימאל מספר את הספר שלו
נגןהכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
הכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
/* LAST / NEXT ROUNDs */