יום שלישי, 04.03.2025 שעה 20:24
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

השוערים נגד הכדור הרשמי של מונדיאל 2018

אחרי ה-1:1 בין ספרד וגרמניה, 'טלסטאר 18' זכה לתגובות צוננות מצד דה חאה, ריינה וטר שטגן: "הוא לא משפר כלום. צריכים להחליף אותו, לא מאוחר מדי"

|
דויד דה חאה (רויטרס)
דויד דה חאה (רויטרס)
ONE - מספר 1 בספורט

הכדור הרשמי של מונדיאל 2018 שייערך בקיץ הקרוב ברוסיה, ‘טלסטאר 18’, נבחן אמש (שישי) לראשונה במסגרת ה-1:1 בין שתי אלופות העולם האחרונות, גרמניה וספרד במשחק שנערך בדיסלדורף. איך לומר בעדינות, שוערי שתי הנבחרות לא היו מרוצים במיוחד. 

“זה כדור מוזר מאוד”, אמר שוער נבחרת ספרד ומנצ’סטר יונייטד דויד דה חאה והוסיף: “אני לא יודע אם המעוף והתנועה של הכדור הייתה משתפרת אם היו משנים את לחץ האוויר, אבל אין לי ספק שיכלו לעשות עבודה יותר טובה ממה שעשו”. שוערה השני של לה רוחה, פפה ריינה הוותיק מנאפולי, הוסיף: “הכדור עושה דברים מוזרים, קשה מאוד לשלוט ולצפות את מעוף הכדור ואת האמת, הוא לא משפר כלום. הכדור מכוסה במין סרט פלסטיק שהופכת את האחיזה לקשה. יש כמה בעיות קשות עם הכדור הזה. הם צריכים להחליף את הכדור הזה לדעתי, עדיין לא מאוחר מדי”. 

'טלסטאר 18' (רויטרס)

גם שוער נבחרת גרמניה וברצלונה מארק אנדרה טר שטגן התייחס לסוגיה: “הכדור עדיף לדעתי על כדורים אחרים, אבל הוא יכל להיות גם יותר טוב כי הוא זז הרבה באוויר, אבל אני חושב שאצליח להתרגל לעבוד עם הכדור הזה ולשלוט בו ברמה הטובה ככל הניתן לפני שהמונדיאל ברוסיה מתחיל. הכל עניין של תרגון ונסיון”.

מארק אנדרה טר שטגן עוצר את דויד סילבה (רויטרס)מארק אנדרה טר שטגן עוצר את דויד סילבה (רויטרס)

רולנד רומלר, מנהל אגף הפיתוח בחוליית הכדורגל של אדידס, התייחס לטענות: “ה’טלסטאר’ המקורי הוא אחד מהכדורים האייקונים ביותר בכל הזמנים, מדובר בכדור ששינה את עיצוב הכדורים לעולם. מהסיבה הזו, יצירת ‘טלסטאר 18’ תוך היצמדות למקור הייתה אתגר מרתק. אנחנו מאמינים שהכדור, שמעוצב ברמות הגבוהות ביותר, יאפשר לשחקנים ולצרכנים חוויה חדשה לחלוטין”.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןמי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
מי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
נגןרונאלדיניו צילם דוגמנית בת 72 במקלחת?
האם רונאלדיניו צילם דוגמנית מתקלחת?
נגןג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
ג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
נגןלאמין ימאל מספר את הספר שלו
יש לו את זה: לאמין ימאל מספר את הספר שלו
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */