מערכת ONE
|

חכמון מוציא לזיקרי צהוב (עמרי שטיין)
חברת החקירות ‘ויצמן יער’ הגישה היום (ראשון) להתאחדות לכדורגל את ממצאי הבדיקה שקיימה בעניינו של שופט הכדורגל אלי חכמון, זאת לאחר התלונות של אשר אלון, בעלי הפועל רעננה, על השופט, כפי שפורסם לראשונה ב-ONE. כזכור, אחרי ה-1:1 בין הקבוצה מהשרון להפועל חיפה בו לרעננה היו תלונות רבות על ההחלטות שקיבל חכמון במהלך המשחק.
כאמור הבדיקה החלה בעקבות המכתב ששלח בנושא אלון, וממצאי הבדיקה קובעים נחרצות כי לא נפל רבב ביושרו של חכמון וכי אינו מצוי בניגוד עניינים כלשהו שיש בו כדי להשפיע על תפקודו כשופט בכלל וכמי שניהל את המשחק האמור בפרט. ההתאחדות לכדורגל מברכת על הבדיקה ועל תוצאותיה ומשוכנעת כי יושרם והגינותם של שופטי הכדורגל איתנים מתמיד.
כזכור, אלון שלח מכתב תלונה להתאחדות לכדורגל בו כתב בין השאר כי: "אחרי טעויות השיפוט הגסות, התמוהות והחד צדדיות שבוצעו על ידי השופט, במשחק אחד, מטרידה מאוד את מרשי, שסבורה כי המשחק ראוי לצפייה חוקרת ומעמיקה על ידי גורם אובייקטיבי וחיצוני, זאת בנוסף לתחקור מעמיק של השופט על ידי הגורמים המתאימים לכך".