כריסטיאנו רונאלדו ממשיך את השיפור האבסולוטי שלו, כאשר כבש הערב (רביעי) את השער ה-101 שלו בליגת האלופות עם ריאל מדריד, במהלך ה-1:3 שהשיגה קבוצתו על פאריס סן ז’רמן במשחק הראשון בשמינית הגמר, כשהוא עצמו חגג עם צמד. כמו כן, הוא רשם כמה שיאים מרשימים מאוד.
זה השער ה-116 שלו בסך הכל במפעל (15 שערים כבש במדי מנצ’סטר יונייטד), והוא השחקן הראשון אי פעם שכובש 100 שערים לפחות עבור מועדון אחד במסגרת המפעל. כמו כן, הוא הבקיע במשחק צ’מפיונס שביעי ברציפות והפך לראשון שעושה זאת. הוא שבר את שיאו הקודם של בוראק ילמאז, שכבש בשישה משחקים רצופים עבור גלאטסראיי בעונת 2012/13.
יחד עם זאת, הוא שיפר את השיא של עצמו כאשר הבקיע בקמפיין השביעי ברציפות שלו בליגת האלופות 10 שערים לפחות. אף שחקן מעולם לא הבקיע ביותר קמפיינים רצופים סכום שערים שכזה. ריאל מדריד אגב השלימה משחק ביתי 17 ברציפות במסגרת המפעל ללא הפסד.
מאמן ריאל מדריד, זינדין זידאן, אמר בסיום המשחק: “עשינו משחק קבוצתי גדול, למן הפתיחה. הניצחון הזה הגיע לנו, אנחנו מרוצים מאוד מהתוצאה ומהתוכן. הצגנו אישיות. צריכים להיות גאים בקבוצה הזאת. כולם שיחקו משחק מושלם, מהדקה הראשונה עד לדקה ה-90.אחרי הגול המשכנו לשחק, לחצנו למעלה ובסוף השגנו תוצאה טובה. לריאל מדריד יש 12 גביעי אירופה וזה לא במקרה”.
זינדין זידאן (רויטרס)על ההחלטה לפתוח עם איסקו: “עם איסקו חיפשתי שליטה בכדור, ואכן הייתה לנו שליטה. עם ארבעה באמצע מול שלושה שלהם, לאיסקו היה משחק גדול”.
כשנשאל אם ה-1:3 הסיפור גמור, ענה זידאן כמובן: “ניצחון 1:3 לא גומר את הסיפור. יש משחק גומלין, צריך לשחק אותו ולא להרגיש בטוחים מדי, כי זה יהיה סיפור אחר ואנחנו יודעים שאנחנו נסבול. זה לא יהיה קל”.
שחקני ריאל מדריד חוגגים (רויטרס)כשנשאל אם זה היה המשחק הטוב ביותר של ריאל העונה, ענה המאמן: “אני לא יודע, אבל זה היה משחק גדול”.
סרחיו ראמוס אמר בסיום: “אלו המשחקים בליגת האלופות שתמיד יזכרו. להשיג ניצחון שכזה ובדרך שכזו. אנחנו רוצים ברצינות ובכוח לשמור על התואר שלנו והמפעל הזה דורש ממך את המיטב. שאפו על העבודה של כל הקבוצה, השגנו ניצחון גדול מול קבוצה רצינית. ריאל מדריד לעולם לא יכולה להיחשב למתה”.
מן הצד השני, נשיא פאריס סן ז’רמן נאסר אל חלאיפי היה מרוצה מהתוצאה בסיום, אבל הוא אופטימי שהקבוצה שלו יכולה לעלות: “אנחנו צריכים לחשוב על 90 הדקות שיבואו, אנחנו נשחק בבית, באצטדיון שלנו, עם הקהל שלנו ואני מאמין שאנחנו יכולים להעפיל. נעשה הכל כדי להצליח לעשות מהפך ולהגיע לרבע הגמר. יהיה קשה מאוד למדריד”.
התוצאה לא צודקת. אני חושב ששיחקנו טוב יותר במחצית השנייה, היו לנו את ההזדמנויות שלנו לכבוש, אבל עשינו טעויות. שרקו לאמבפה נבדל שלא היה. הטעויות של השופט עלו לנו ביוקר. השופט עזר לריאל מדריד”.
כשנשאל על ניימאר ומעבר אפשרי שלו למדרי אמר הנשיא: “אני יכול לומר שב-100 אחוז ניימאר יהיה בפ.ס.ז’’ בשנה הבאה”.