יום שישי, 16.01.2026 שעה 01:51
ליגת האלופות 25-26
181-176ארסנל1
157-186באיירן מינכן2
138-196פאריס סן-ז'רמן3
136-126מנצ'סטר סיטי4
136-86אטאלנטה5
124-126אינטר6
127-136ריאל מדריד7
1212-156אתלטיקו מדריד8
128-116ליברפול9
1113-196בורוסיה דורטמונד10
117-136טוטנהאם11
106-136ניוקאסל12
108-136צ'לסי13
108-126ספורטינג ליסבון14
1011-146ברצלונה15
98-116מארסיי16
910-126יובנטוס17
98-86גלאטסראיי18
98-76מונאקו19
912-106באייר לברקוזן20
811-156פ.ס.וו. איינדהובן21
713-106קרבאח אגדם22
711-66נאפולי 23
716-106פ.צ. קופנהאגן24
68-66בנפיקה ליסבון25
69-46פאפוס26
615-76אוניון סן ז'ילואז27
59-46אתלטיק בילבאו28
513-66אולימפיאקוס29
416-86איינטרכט פרנקפורט30
416-86קלאב ברוז'31
313-96בודה גלימט32
311-26סלביה פראג33
318-56אייאקס34
113-46ויאריאל35
115-46קייראט36

מאוהבת במפעל: 1:3 גדול לריאל על פ.ס.ז'

באווירת הוולנטיין, אלופת אירופה רשמה מהפך בשמינית הגמר משערים של רונאלדו (45 פ', 83) ומרסלו (86), שביטלו יתרון של רביו (33) לקראת הגומלין

|
רונאלדו (רויטרס)
רונאלדו (רויטרס)

המשחק הראשון של קרב הענקיות בין ריאל מדריד לפאריס סן ז’רמן בשמינית גמר ליגת האלופות הגיע הערב (רביעי) לסיומו וללא ספק ענה על כל הציפיות, כאשר החבורה של זינדין זידאן שוב הוכיחה מאיזה חומר מיוחד היא קורצה, כשרשמה 1:3 אדיר מול סגנית אלופת צרפת ובעקבות כך תצא עם מקדמה משמעותית ביותר לגומלין בעיר האורות.

הפתיחה הייתה מעודדת עבור הלבנים שלחצו בצורה מסיבית, אך לצערם לא השיגו את השער המוקדם. הצרפתים שעמדו בפרץ ידעו לאזן את המתרחש על הדשא בסנטיאגו ברנבאו ובדקה ה-33 השיגו את שער החוץ היקר, כשאדריאן רביו השתיק את רבבות האוהדים הלבנים. דווקא כשנדמה היה כי המארחת תרד בפיגור להפסקה, היא זכתה לפנדל וכריסטיאנו רונאלדו היה זה שכמובן לקח את האחריות, כדי להפוך לשחקן הראשון שכובש 100 שערים עבור מועדון אחד בצ’מפיונס ולאזן את התוצאה בירידה לחדרי ההלבשה (45). 

כריסטיאנו רונאלדו בפוזה מוכרת (רויטרס)

המחצית השנייה הייתה מאוזנת כש.פ.ס.ז’ הייתה מסוכנת יותר אבל בדיוק כמו ריאל בפתיחה, לא ידעה לנצל את השליטה שלה לכדי שער. העונש הגיע לאחר שזידאן לקח הימור עם חילוף התקפי כשהכניס את מרקו אסנסיו במקום קאסמירו ו-4 דקות לאחר מכן בא על שכרו כשכדור רוחב של הקשר הצעיר נהדף לא טוב ואיפשר לרונאלדו להשלים צמד ומהפך גדול. אסנסיו לא עצר כאן, ובישל גם את השער השליש למרסלו, שסוף סוף הזכיר את יכולת הנהדרת אותה הוא התקשה לשחזר עד כה העונה, כדי לתת לבלאנקוס יתרון יקר מאוד לקראת הדייט הבא בין הקבוצות בעיר האורות ב-6.3.  

שחקני ריאל מדריד חוגגים (רויטרס)שחקני ריאל מדריד חוגגים (רויטרס)

מחצית ראשונה

השופט הוציא את המשחק לדרך בסנטיאגו ברנבאו.

אוהדי ריאל מדריד עם תצוגה מרשימה לפני הפתיחה (רויטרס)

זינדין זידאן (רויטרס)

דקה 3: כריסטיאנו רונאלדו חיכה 140 שניות בלבד כדי לרשום איום ראשון. הפורטוגלי קיבל כדור עומק ולמרות שניצב בזווית קשה ותחת שמירה לוחצת חיפש את הפינה הרחוקה, והחטיא בחצי מטר את המסגרת של אלפונס אראולה.

דקה 5: לחץ מסיבי של ריאל בפתיחה. טוני קרוס קיבל את הכדור על סף הכניסה לרחבה אחרי קרן קצרה. הגרמני סובב לפינה הימנית ברגל ימין, אך אראולה הדף לפני שהכדור הורחק לקרן.

טוני קרוס ויורי נאבקים על הכדור (רויטרס)

דקה 7: מצב ראשון גם לאורחת. ניימאר זיהה חור באגף הימני של הגנת הבלאנקוס ומצא את יורי בתוך הרחבה. המגן שעלה לתמוך בהתקפה חיפש מיד את הפינה הרחוקה, אבל הבעיטה שלו הלכה רחוק מהמסגרת. 

דקה 14: כמה שניות אחרי שהשופט ויתר לניימאר על כרטיס צהוב לאחר שנגע ביד, הברזילאי ביצע עבירה ברוטלית על נאצ’ו והפעם נכנס לפנקס.

ניימאר מול נאצ'ו (רויטרס)

דקה 26: איסקו סחט עבירה על סף הכניסה לרחבה אחרי שגנב את הכדור למרקו וראטי. רונאלדו היה זה שניגש לכדור, אבל בעט אותו כחצי מטר מעל המשקוף של אראולה.

דקה 28: המצב הטוב במשחק עד כה. רונאלדו ברח לקו ההגנה של הצרפתים וקיבל כדור נהדר ממרסלו שהציב אותו באחד על אחד מול אראולה. השוער הצרפתי לא התרגש, יצא נהדר ועם הפנים הצליח למנוע שער בטוח מ-CR7 שנותר מתוסכל גם אחרי המצב השלישי שנפל לרגלו במשחק.

מרסלו מול דני אלבס ולו סלסו (רויטרס)

דקה 32: אראולה המשיך לעבוד בשער של הפריסאים. סרחיו ראמוס התרומם גבוה מעל כולם לכדור קרן של לוקה מודריץ’כדי לנגוח למסגרת, שם חיכה השוער הפעיל שקלט את הכדור בשתי ידיו.

דקה 33, פ.ס.ז’ עלתה ל-0:1: האורחת היממה את הקהל המקומי. קיליאן אמבפה הוביל התקפת מעבר מהירה בסיומה העביר כדור רוחב לרחבה אותו הצליח ניימאר להסיט לכיוונו של רביו. הקשר הצרפתי שנותר לבדו במרכז הרחבה בעט מדויק בחצי גובה ושלח את האוהדים הצרפתים לתקרת הברנבאו.

שחקני פ.ס.זשחקני פ.ס.ז' חוגגים עם רביו (רויטרס)

דקה 37: רונאלדו רשם עוד החמצה ענקית. הפורטוגלי נותר לגמרי לבדו בתוך הרחבה, אבל במקום לבעוט מדויק לאחת הפינות, חיפש לקרוע את הרשת וראה את הכדור שלו ממריא ליציע שמאחורי שער האורחת.

כריסטיאנו רונאלדו בועט לשער (רויטרס)

דקה 38: קבאני היה חייב להכפיל את היתרון של סגנית אלופת צרפת, אבל בעיטה שלו מכ-8 מטרים פגעה ברגל של שחקן הגנה בלבן ויצאה לקרן.

רביו מול קאסמירו (רויטרס)

דקה 44: המצבים המשיכו לזרום ליד שער פ.ס.ז’ ואראולה המשיך לעמוד בפרץ. בנזמה בעט באומנות מ-17 מטר אבל השוער הנהדר התעופף והדף לקרן. 

דקה 45, ריאל מדריד השוותה ל-1:1: רגע לפני הירידה להפסקה, הקהל הלבן קיבל זריקת הרגעה לאחר שקרוס הוכשל על ידי ג’ובאני לו סלסו ברחבה ואלופת אירופה זכתה לפנדל. רונאלדו ניגש לכדור כדי לתקן את ההחמצות הקודמות שלו, והכניע את אראולה עם בעיטה מדויקת, כדי להפוך לשחקן הראשון בהיסטוריה של הצ’מפיונס שחוגג 100 שערים במפעל עבור אותו מועדון.

רונאלדו חוגג (רויטרס)

מחצית שנייה

דקה 49: האורחת תפסה את ההגנה הלבנה עם המכנסיים למטה אבל אמבפה פספס הזדמנות פז. ניימאר מצא את הצרפתי עם כדור חכם בעומק הרחבה, אבל הבעיטה של השחקן הצעיר נהדפה אצל נבאס שהגיב נפלא והציל את אלופת אירופה מצרה גדולה.

ניימאר מול נאצ'ו (רויטרס)

דקה 54: רביו היה קרוב מאוד להשלים צמד חלומי, אבל בעיטה שלו מאותו אזור ממנו כבש את הראשון, פגעה בידו של ראמוס שהציל שער ודאי. השופט החליט כי הנגיעה של הבלם לא הצדיקה כדור עונשין מ-11 מטר, בשל העובדה שהיד הייתה צמודה לגוף.

ניימאר משתלט על הכדור, נאצ'ו אחריו (רויטרס)

דקה 76: האורחת המשיכה להיות דומיננטית בהרבה והייתה כפסע משער שני. כדור רוחב של יורי מצד שמאל חתך את כל ההגנה בלבן ועבר על פי השער, כשדני אלבס פספס אותו בסנטימטרים ספורים ולא הצליח לדחוק פנימה.

דקה 83, ריאל מדריד עלתה ל-1:2: פ.ס.ז’ שילמה על חוסר המחץ שלה ובגדול. אסנסיו, 4 דקות בלבד על המגרש, העביר כדור רוחב שנהדף בצורה לא טובה על ידי אראולה והגיע היישר לרונאלדו שלא התקשה להשלים צמד יקר מקרוב. השוער הפריסאי טעה לראשונה בדקה קריטית.

רונאלדו חוגג (רויטרס)

דקה 86, ריאל מדריד עלתה ל-1:3: אסנסיו המשיך להוציא את זידאן גדול לאחר שהעביר עוד כדור רוחב מצוין מאותה נקודה והפעם מצא את מרסלו, שהמשיך בנגיעה והכניע את אראולה כדי להשלים 3 דקות בגן עדן עבור אלופת ספרד.

מרסלו חוגג עם הלשון בחוץ (רויטרס)

ריאל מדריד: קיילור נבאס, נאצ’ו, סרחיו ראמוס, רפאל וראן, מרסלו, קאסמירו (לוקאס ואסקס, 79) טוני קרוס, לוקה מודריץ’, איסקו (מרקו אסנסיו, 79), כריסטיאנו רונאלדו וקארים בנזמה (גארת’ בייל, 68).

פ.ס.ז’: אלפונס אראולה, דני אלבס, פרסנל קימפמבה, מרקיניוס, יורי, מרקו וראטי אדריאן  רביו, ג’ובאני לו סלסו (יוליאן דראקסלר, 64), קיליאן אמבפה, ניימאר ואדינסון קבאני (תומא מונייר, 66). 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */