יום רביעי, 28.01.2026 שעה 16:37
ליגת העל Winner 25-26
4621-4520בית"ר ירושלים1
4520-4720הפועל ב"ש2
3625-3920מכבי ת"א3
3525-3720הפועל ת"א4
3221-3820מכבי חיפה5
2727-2420בני סכנין6
2742-3520מכבי נתניה7
2633-3520הפועל פ"ת8
2241-2420עירוני טבריה9
2040-2520מ.ס אשדוד10
1935-2920עירוני ק"ש11
1935-2620הפועל חיפה12
1830-2020הפועל ירושלים13
1145-1620מכבי בני ריינה14

נעים נפרד מהשחקנים: היה לי העונג לעבוד איתכם

המאמן היוצא של אשקלון הגיע למתחם האימונים בפעם האחרונה וניהל שיחה מרגשת עם חניכיו לשעבר: "אחזיק לכם אצבעות". מלכה: "יום לא פשוט עבורנו"

|
יובל נעים נפרד מהשחקנים (דוברות הפועל אשקלון) (מערכת ONE)
יובל נעים נפרד מהשחקנים (דוברות הפועל אשקלון) (מערכת ONE)

לאחר שהודיע יובל נעים על עזיבתו את הפועל אשקלון, עשה הבוקר (שלישי) המאמן היוצא את דרכו בפעם האחרונה לעיר, על מנת להיפרד באופן רשמי משחקניו. עם נעים הגיע עוזרו אלי לוי והשניים שוחחו עם השחקנים מספר דקות במהלכן נפרדו מהם בצורה מרגשת מאוד. 

יובל נעים מודיע בדמעות על עזיבת אשקלון

״כפי ששמעתם במסיבת העיתונאים, אני לא אוסיף. הגעתי להגיד לכם שאני מחזיק לכם אצבעות, אני אמשיך לעקוב אחריכם. יש כאן חומר שחקנים טוב, שאם הייתי הולך לקבוצה בכירה יותר, הייתי לוקח אותם איתי בעיניים עצומות. אין הרבה מועדונים כמו הפועל אשקלון, ברגע שהרגשתי שזה פוגע לי בבריאות, החלטתי לזוז הצידה. היה לי העונג לעבוד עם השחקנים פה. אני אוהב את כולכם", אמר נעים הנרגש לשחקניו לשעבר.  

יובל נעים נפרד מהשחקנים (דוברות הפועל אשקלון) (מערכת ONE)יובל נעים נפרד מהשחקנים (דוברות הפועל אשקלון) (מערכת ONE)

אבי מלכה, אחד משלושת הקפטנים של הקבוצה, נטל את רשות הדיבור לאחר מכן ואמר בשם השחקנים: ״אני כאן שנה שלישית ואני יכול להגיד בפה מלא, אם לא יובל אני לא יודע אם יש לי מקום בליגת העל.  זהו יום לא פשוט עבורנו בכלל, אז בשמי ובשם כל השחקנים אנו מודים לך יובל, באופן אישי ולא אשכח לך את התקופה הזו בחיים״.

יובל נעים נפרד מהשחקנים (דוברות הפועל אשקלון) (מערכת ONE)יובל נעים נפרד מהשחקנים (דוברות הפועל אשקלון) (מערכת ONE)

בתוך כך, הנהלת הקבוצה ממשיכה במאמצים להחתים את מאמן קבוע שיתאים עבורם ול- DNA של המועדון. אחרי שאלי כהן השריף קיבל פנייה וסרב לתפקיד, גם פליקס נעים לא הסכים להגיע לקבוצה. גם שמו של אריק בנאדו הוזכר כמועמד, כשלראשי המועדון ישנם מספר שמות נוספים בקנה, אך נכון לרגע זה אין שום דבר ממשי עם אף מועמד. במהלך היום נושא מינוי המאמן צפוי לתפוס תאוצה, כאשר חברי ההנהלה יתכנסו על מנת ולנסות לגבש החלטה משותפת לגבי זהותו של האיש הבא שיעמוד על הקווים ב’סלה’. 

באשקלון מעוניינים לצרף את שלומי דורה אך הוא מחזיק בחוזה באחי נצרת מהליגה הלאומית, ולפיכך בודקים את האפשרויות. בתוך כך, במועדון צפויים לקבוע היום עם מספר מאמנים על מנת להתרשם מכל אחד ולקבל את ההחלטה הנכונה ביותר.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */