יום חמישי, 18.12.2025 שעה 07:59
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

גדי קינדה ספג צהוב תשיעי ויחמיץ את הפועל רעננה

קשר אשדוד הוצהב בהפסד 2:0 להפועל באר שבע וייעדר מהקרב החשוב. טום בן זקן לא שיחק בשל מחלה וחשש מצהוב חמישי. תורג'מן: "אנחנו לא שווים תחתית"

|
גדי קינדה (איציק קדוש)
גדי קינדה (איציק קדוש)

במ.ס. אשדוד קיוו להמשיך את המומנטום החיובי גם באצטדיון טוטו טרנר אך לאחר שישה משחקים ברציפות ללא הפסד, קבוצתו של עמיר תורג'מן נעצרה בידי הקבוצה מבירת הנגב כאשר הפסידה לה 2:0. לא בפעם הראשונה העונה אשדוד מסיימת משחק שבו היא יוצאת עם המחמאות בלבד וללא הנקודות. במועדון יצאו מהמשחק ברגשות מעורבים. מצד אחד הביעו אכזבה לנוכח ההפסד, אך מנגד הביעו שביעות רצון גדולה מהדרך ומצורת המשחק אותה הפגינו השחקנים במגרש ביתי וקשה כמו טרנר. 

אחד השינויים הבולטים אותם ביצע הצוות המקצועי היה אי הכללתו של קפטן הקבוצה טום בן זקן, אך למעשה כך קרה עקב העובדה שסבל ממחלה ואף סוחב עמו ארבעה כרטיסים צהובים. לאחר סיום המשחק נשאל על כך מאמן הקבוצה עמיר תורג'מן שמצידו השיב: "זה משחק ראשון שהוא לא שיחק, טום הוא שחקן הרכב. היו שיקולים נוספים ולכן החלטתי על יצחק אספה שעשה עבודה טובה. טום הוא אחד עמודי התווך בקבוצה מהרבה סיבות, ההחלטה היא עם הרבה מאוד שיקולים וכולל זה שהוא סוחב איתו ארבעה צהובים ויכול היה להפסיד את המשחק נגד רעננה שזו הליגה שלנו". מנגד, הקשר המוכשר והמצטיין של הקבוצה גדי קינדה ספג את הכרטיס הצהוב התשיעי שלו לעונה ובפעם השנייה הוא ייעדר בגין צבירת כרטיסים צהובים. הוא יחמיץ את משחק התחתית החשוב בעוד כשבועיים מול הפועל רעננה. 

בכר: טרנר הוא מקום של עוצמה

לדעת רבים, בשל השינויים הרבים ומתיחת הפנים המשמעותית אותה עברה מצבת השחקנים, אשדוד מחזיקה בסגל שחקנים ששווה מיקום גבוה בהרבה מהמקום בו נמצאת הקבוצה בטבלה, על כך השיב המאמן: "אני מסכים עם זה שלפי סגל השחקנים אנחנו לא שווים תחתית, אבל זה לא אומר שום דבר, כרגע אנחנו נמצאים שם. יש לנו עוד עבודה בכדי להגיע לחוף מבטחים. אני בטוח שגם נעשה את זה. עם זאת, הדרך עוד ארוכה ובמאבקי התחתית לא תמיד הכדורגל או השחקנים בעלי פוטנציאל או השמות הם אלה שנשארים בליגה, אלא מי שעובד קשה ונמצא שם עד הסוף ומוכן להקריב את עצמו. אני יכול להגיד שאנחנו הכי איכותיים מבין ארבעת האחרונות ואני חושב שיש לנו קבוצה טובה. אבל בסופו של דבר זה לא אומר כלום ולא נותן נקודות". 

לא מעט פצועים היו מחוץ לסגל הקבוצה בשבועות האחרונים אך לאט לאט הם חוזרים לפעילות כשהקשר האחורי תום מונד והבלם ניר ברדע כבר שבו לאימונים עם שאר שחקני הסגל ובקבוצה הבהירו כי שילובם יעשה בהדרגה על מנת למנוע פציעות חוזרות, כדוגמת האחרון (ברדע) שטרם הצליח לשוב למגרשים לאחר ששבר את הקרסול לפני למעלה מארבעה חודשים. יחד עם זאת, המגן השמאלי אביב סולומון סובל במהלך החודש האחרון מכאבים בשריר הירך האחורי ולאחר משחק רבע גמר גביע המדינה חש בכאבים עזים, המגן עבר בדיקת אולטרסאונד שבישרה כי הוא לא סובל ממתיחה או קרע אלא מעומס בלבד והוא הצטווה לנוח מספר ימים על מנת להפחית עומס על השריר. הוא צפוי לשוב לאימוני הקבוצה בתוך מספר ימים.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */