יום שבת, 08.03.2025 שעה 22:56
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגה ספרדית 24-25
5725-7126ברצלונה1
5616-4326אתלטיקו מדריד2
5425-5526ריאל מדריד3
4823-4426אתלטיק בילבאו4
4436-4826ויאריאל5
3833-3426בטיס6
3627-2826ראיו וייקאנו7
3641-4027סלטה ויגו8
3632-2526מיורקה9
3427-2326ריאל סוסיאדד10
3337-3226אוססונה11
3336-3126סביליה12
3239-3426ג'ירונה13
3021-2126חטאפה14
2736-2425אספניול15
2745-3027ולנסיה16
2740-2427לגאנס17
2640-3027אלאבס18
2444-3026לאס פלמאס19
1662-1827ויאדוליד20

בכורה לג'רי מינה בליגה, גם מסי וסוארס בהרכב

הבלם הקולומביאני יפתח לראשונה בהרכב ברצלונה מול חטאפה ב-17:15 (שידור חי בערוץ ONE). ואלוורדה: "לואיס סוארס החלוץ הטוב בעולם, טוב שהוא אצלנו"

|
אתר הספורט ONE
אתר הספורט ONE

אחת הסיבות המרכזיות לעונה הנהדרת שעוברת על ברצלונה עד כה, היא דווקא ההגנה. בזמן שההתקפה נוצצת בשמות כמו ליאו מסי, לואיס סוארס, פיליפה קוטיניו ואוסמן דמבלה, כמות הספיגות המועטה של המוליכה היא זו שצדה את העין. הקבוצה של ארנסטו ואלוורדה תפגוש הערב (ראשון) ב-17:15 את חטאפה, במטרה להמשיך את הריצה שלה עד תואר האליפות. 

הרכב ברצלונה: מארק אנדרה טר שטגן, סרג’י רוברטו, לוקה דין, ג’רי מינה, ג’ורדי אלבה, סרחיו בוסקטס, איבן ראקיטיץ’, פיליפה קוטיניו, פאקו אלקאסר, ליאו מסי, לואיס סוארס. 

ואלוורדה התייחס למפגש: “זה משחק מאוד מסוכן מבחינתנו, אסור לנו לחשוב על משחקים אחרים, אלא רק להתרכז במשחק הקרוב מול חטאפה שהוא הכי חשוב מבחינתנו כרגע. פיקה? זה נכון שיש לו בעיות מאז המשחק מול אספניול, נחליט לפני המשחק האם הוא יוכל לשחק, לא בטוח שנרצה לסכן אותו כי מחכה לנו שבועות עמוסים במיוחד”.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
ראשון ב17:15: ברצלונה מול חטאפה

על לואיס סוארס: “מבחינתנו הוא החלוץ הטוב בעולם ויחד איתו אנו מציגים יכולת נהדרת, אנחנו שמחים שהוא אצלנו ויש לנו מזל גדול שיש לנו אותו”.

תארים: “אנשים כבר מכתירים אותנו כזוכי כל התארים, אך יש עוד דרך ארוכה. כשיש תואר ראשון, אתה מקווה להשיג את השני וכשיש את השני אתה רוצה להשיג את השלישי וכן הלאה, אבל כרגע עוד לא זכינו בגביע, לא באליפות ובלא בליגת האלופות, כך שיהיה עוד לא מעט עבודה לקראת המטרות”.

סוארס (רויטרס)סוארס (רויטרס)

ברצלונה עד כה שמרה על שער נקי בלא פחות מ-24 משחקים מתוך ה-38 שלהם בכל המסגרות. 17 משחקים היה זה עם אנדרה מארק טר שטגן בשער, שבעה נוספים עם יאספר סילסן בין הקורות. 13 משחקים היו במסגרת הליגה, חמישה בשלב הבתים של ליגת האלופות ושישה נוספים בגביע המלך.

הנתון הזה מעמיד את ברצלונה של ואלוורדה טובה יותר מבחינה הגנתית מברצלונה של לואיס אנריקה אשתקד, ששמרה על שער נקי ב-22 משחקים מתוך 59 בכל המסגרות. בקצב הזה הוא ישבור את השיא של לואיס אנריקה ופפ גווארדיולה, שמחזיקים בעונות של 32 משחקים ללא ספיגה. מאמן מנצ’סטר סיטי כיום השיג זאת ב-64 משחקים, המאמן אשתקד רשם את ההישג ב-60 משחקים. עוד תשעה ללא ספיגה, ו-ואלוורדה ירשום שיא מרשים מבחינתו.

בצד המקצועי, ובאופן אירוני, למאמן יש כאב ראש בכל מה שקשור לחוליית ההגנה, ג’רארד פיקה, שהיה בספק למשחק מול ולנסיה באמצע השבוע ושיחק בסופו של דבר, שוב פצוע ולא אמור לקחת חלק במשחק, הבלם לא לקח חלק באימון המסכם. גם סמואל אומטיטי לא זמין עקב צבירת צהובים ותומאס ורמאלן פצוע אף הוא. למעשה ואלוורדה נותר עם בלם טבעי אחד, ג’רי מינה, שצפוי לערוך בכורה בהרכב לצד סרחיו בוסקטס או לוקה דין, שיפתחו לצדו במרכז ההגנה.

סלטה ויגו – אספניול (19:30)

דווקא אחרי ריצה של שלושה ניצחונות רצופים, המארחת ספגה במחזור הקודם הפסד לא מחויב מול אלאבס, הפסד שפגע במאבקי הצמרת של התכולים. מנגד אחרי סערת הגביע מול ברצלונה, האורחת לא ממש מצליחה לצאת לדרך חדשה וסופרת כבר ארבעה משחקים רצופים ללא ניצחון, מתוכם שלושה הפסדים. אספניול נמצא אמנם במרחק 7 נקודות מהקו האדום, אך אם לא תתחיל לנצח, היא עלולה למצוא את עצמה במאבקי הישרדות.

ולנסיה – לבאנטה (21:45)

העטלפים ספגו מכה קשה במחזור האחרון, עם הפסד 1:0 לאתלטיקו מדריד שפגע בחלום לסיים כסגנים והעמיד את הפער מאתלטיקו מדריד על תשע נקודות. המארחת, שגם הודחה מגביע המלך על ידי בארסה, כעת תתמקד בשמירה על המקום השלישי, כאשר ריאל מדריד דולקת ונמצאת במרחק של נקודה בלבד ועם משחק חסר. האורחת תגיע עם שישה משחקים ללא ניצחון ותנסה לנצל את התקופה הרעה של העטלפים, כדי להתרחק מהקו האודם, שנמצא במרחק של שתי נקודות בלבד.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
ראשון ב21:45: ולנסיה מול לבאנטה



טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןאנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
אנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
נגןלוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
לוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
נגןזהו זה: יש לנו זוכה בתואר שנה השנה בעלם
זהו זה: יש לנו זוכה בתואר שער השנה בעולם
נגןהצצה ליום כיף של מנור סולומון ודנה
הצצה ליום חופשי של מנור סולומון ודנה
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */