מערכת ONE
|
![פיליפה קוטיניו בהצגת החולצה (רויטרס)](https://photo.one.co.il/Image/GG/7,1/1326993.webp?width=700)
פיליפה קוטיניו בהצגת החולצה (רויטרס)
מעברו של פיליפה קוטיניו מליברפול לברצלונה אמנם היה מתוקשר ושבר את שיא העברות של מוליכת הליגה הספרדית, אך על פי מצב מספרי החולצות הפנויים בקבוצה והספרה אותה מיועד הברזילאי לקבל, הקטאלונים מתכננים העברת ענק נוספת.
האס הספרדי דיווח היום (שישי) כי הקשר הברזילאי יקבל את החולצה עם המספר 14, בכדי לשמור על הספרה 7 פנויה, לקראת הגעתו של אנטואן גריזמן מאתלטיקו מדריד בחלון העברות בקיץ הקרוב.
ראשון 21:45: ברצלונה מתארחת אצל בטיסהמצב הנוכחי, בו החולצה מספר 7 פנויה בעקבות עזיבתו של ארדה טוראן לאיסטנבול בשאקשהיר הטורקית, העלה את השאלה מי יהיה מספר 7 הבא של ברצלונה. כרגע, המספר 14 תפוסה על ידי חאבייר מסצ'ראנו, שצפוי לעזוב לסין עד לסיום חלון ההעברות הנוכחי. סיטואציה זו מאפשרת לקוטיניו לקבל את מספר חולצתו של הבלם הארגנטינאי, ובכך תאפשר לגריזמן לקבל את המספר המועדף עליו.
גריזמן. מספר 7 הבא של ברצלונה? (רויטרס)