יום רביעי, 28.01.2026 שעה 11:34
ליגת העל Winner 25-26
4621-4520בית"ר ירושלים1
4520-4720הפועל ב"ש2
3625-3920מכבי ת"א3
3525-3720הפועל ת"א4
3221-3820מכבי חיפה5
2727-2420בני סכנין6
2742-3520מכבי נתניה7
2633-3520הפועל פ"ת8
2241-2420עירוני טבריה9
2040-2520מ.ס אשדוד10
1935-2920עירוני ק"ש11
1935-2620הפועל חיפה12
1830-2020הפועל ירושלים13
1145-1620מכבי בני ריינה14

חיפה בקרב תחתית באשדוד: נצא מהמצב הזה

אחרי ההפסד למכבי ת"א, הירוקים ידרימו. אחד השחקנים: "לא צריכים להתחיל לעשות חישובים". רמי גרשון משחק עם זריקה, ארד עשוי לשוב בשל מצוקת בלמים

|
שחקני חיפה.
שחקני חיפה. "צריכים לעשות את העבודה" (עמרי שטיין)

מכבי חיפה תחדש מחר (חמישי) את אימוניה לקראת משחק הליגה מול מ.ס.אשדוד (שבת, 18:15). מדובר בקרב תחתית נוסף, בדיוק כמו שהיה מול הפועל רעננה. ניצחון ישחרר לחץ במועדון ויפתח מרווח ביטחון מהקו האדום, הפסד יקטין את ההפרש מאשדוד לארבע נקודות בלבד.

בכל מה שנוגע לגזרת המאמן שאמור להגיע, המנהל המקצועי מוחמד אלאך קרוב להחלטה למנות מישהו לתפקיד כבר בתקופה הקרובה. בחיפה טוענים שמאמן יגיע בכל מקרה, אבל הבחירה באיש על הקווים תהיה רק כשיהיה ברור שמדובר במאמן שיתאים להוביל את חיפה להישגיות בשנים הקרובות. לאלאך יש מספר מועמדים מצומצם, אבל חלקם קשורים בחוזים עם קבוצות ויכולים לצאת רק עם פיצוי כספי. נראה שההכרעה תיפול בקרוב. מאמן ויטסה ארנהם, הנק פרייזר, שקשור בחוזה עד תום העונה, ירד בשלב זה מהפרק.

סיכום המשחק בין מכבי חיפה למכבי תל אביב

אחד השחקנים תיאר את המצב הקיים: "אם אנחנו באמת שחקנים מקצוענים, אנחנו בכלל לא צריכים לחשוב על מה יקרה אם חלילה נפסיד, או להתחיל לעשות חישובים כאלה ואחרים. אנחנו צריכים לעשות את העבודה שלנו, לנצח ולהמשיך קדימה. יש לנו קבוצה מספיק חזקה כדי להשיג שלוש נקודות ואין לנו זמן לשקוע במרה שחורה. אנחנו נצא מהמצב חזקים יותר, טובים יותר וכל זה ביחד. צריך להגיע לאשדוד ולתת בראש".

האווירה באימון אתמול, אחרי ההפסד למכבי תל אביב, הייתה לא פשוטה ולא בפעם הראשונה העונה. התחושה הכללית היא שבמצב של 2:1 ניתן היה להשוות ולא לספוג שער מיותר כמו השער השלישי. אלאך העדיף לא לדבר עם השחקנים והוא מתרכז בדברים המקצועיים מסביב. ההולנדי לא ממהר לעשות מהפכות וגם לא מביא בשלב זה שחקני חיזוק מתוך אמונה שאפשר להסתדר עם הסגל הקיים.

מוחמד אלאך. עדיין אין מאמן קבוע (עמרי שטיין)מוחמד אלאך. עדיין אין מאמן קבוע (עמרי שטיין)

למרות זאת, גם אלאך יודע שהקבוצה שלו נמצאת במצוקה אמיתית בכל מה שנוגע למצבת הבלמים. בזמן שרמי גרשון ואליסון דוס סנסטוס ממשיכים להפגין יכולת פושרת ומטה, שמשפיעה על משחק ההגנה של הקבוצה, על הספסל אין בלם מחליף. דקל קינן שוחרר וכרגע האלטרנטיבה היחידה כבלם היא עומרי בן הרוש, שבכלל הגיע על תקן של מגן שמאלי, איבד הרבה ממניותיו וגם לא רואה לאחרונה דשא. בנוגע לגרשון, בחיפה מזכירים שהבלם זוכה להערכה עצומה, בעיקר בשל העובדה שלאורך החודשים האחרונים הוא משחק עם פציעה בזרת ברגלו ונזקק מדי משחק לזריקה.

“איך אפשר לבנות קבוצה עם שני בלמים בלי אף בלם מחליף על ספסל המחליפים?", תהו בחיפה. החזרתו של עופרי ארד, שהושאל להפועל רמת גן, טרם הושלמה, מה שמעמיד בסימן שאלה גדול את היכולת להתגבר על הבעיה במרכז ההגנה. לקראת המשחק באשדוד גילי ורמוט ועומר דמארי צפויים לחזור לסגל. כרגע לא ברור אילו שינויים יהיו בהרכב, אבל נראה שמי שישלם את המחיר יהיה רועי קהת, שירד לספסל. שלומי אזולאי או גיאורגי קוסטדינוב צפויים להחליפו ב-11. עמית זנטי עדיין לא חתם על החוזה שהוצע לו.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */