יום חמישי, 18.12.2025 שעה 23:09
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

סטנוייביץ' לאנטמן: אף אחד לא קובע חוץ ממני

מאמן מכבי חיפה זעם על מאמן השוערים ב-3:1 לבית"ר אחרי שאישר לסטויקוביץ' לעלות לקרן וספג. סטנוייביץ': "לא כועס על האוהדים שקראו לי להתפטר"

|
אלכסנדר סטנוייביץ´ בסיום. עוד הפסד (רדאד ג`בארה)
אלכסנדר סטנוייביץ´ בסיום. עוד הפסד (רדאד ג`בארה)

מכבי חיפה לא הייתה רחוקה היום (שבת) מניצחון רביעי בשישה משחקים ליגה, אבל תוך שלוש דקות הכל התהפך, והירוקים רשמו הפסד ביתי כואב במיוחד כשנכנעו 3:1 לבית"ר ירושלים, זאת במסגרת המחזור ה-15 בליגת-העל.

אם לא די בהפסד, הירוקים נאלצו להתמודד עם תקרית לא נעימה בין אלכסנד סטנוייביץ' לגיורא אנטמן. המאמן זעם על כך שהשוער ולדימיר סטויקוביץ' עלה לקרן בתוספת הזמן וספג את השלישי באישורו של מאמן השוערים, בעוד הוא לא הסכים לכך.

לאחר השער, הסתובב סטנוייביץ' בזעם לעבר אנטמן ואמר: "אף אחד לא קובע חוץ ממני". המאמן התייחס לעלייה של סטויקוביץ' לקרן ואמר: "לא נתתי לו את האישור לעלות לרחבה, יכול להיות שהוא הבקיע שערים כאלה בעבר".

בתום ההפסד השלישי של הירוקים בסמי עופר העונה, אמר סטנוייביץ' המאוכזב: "מדובר בהפסד כואב מאוד עבורנו, היינו בעשרה שחקנים עם אנרגיות טובות. אני כועס עליי ועל השחקנים. היינו בשליטה במשחק ולאחר מכן סבלנו מבעיות ובעקבות התוצאה אני כועס, זה נורמלי".

מהפך! צפו בבית"ר מנצחת 1:3 את חיפה

לגבי הקריאות של הקהל החיפאי לפיטוריו, אמר: "אין לי מה לכעוס על הקהל. אני כן כועס על גוסטבו בוקולי, בגיל 37 לקבל צהוב שני זה טעות חמורה",

לגבי החילופים: "אין לי פתרונות. יש לנו יותר מידי בעיות עם מיצ'ל, הוא היה חייב לצאת, בוקולי שספג צהוב. לא היו לי פתרונות. אין לי קשרים אחוריים, זה כדורגל ניסינו להמר על ניצחון וזה לא הלך לנו".

בניון מאוכזב  (רדאד ג´בארה)
בניון מאוכזב. עוד שברון לב לירוקים (רדאד ג´בארה)
 

לגבי האופי של שחקניו: "במשחק האחרון הפסדנו משער בנבדל, היום הפסדנו כי היה לנו קשה בעשרה שחקנים. היה לנו משחק טוב, עם עשרה שחקנים הוכחנו אופי והבקענו אבל סיכנו יותר מידי ולא ניצחנו".

"אנחנו חושבים על עצמנו", העיד הסרבי, "לא חושבים על העתיד או על אירופה". לגבי האפשרות שאיתי שכטר יגיע: "זה לא הזמן לדבר על שחקנים. יש לנו בעיות אחרות, נדבר על חיזוק בהמשך".

סטויקוביץ´. המאמן לא אישר לו לעלות לקרן בסיום (רדאד ג´בארה)
סטויקוביץ´. המאמן לא אישר לו לעלות לקרן בסיום (רדאד ג´בארה)
 

חן עזרא התייחס לסיום המאכזב של קבוצתו: "אני לא חושב שמדובר בקריסה אצלנו, שלטנו היום אבל ספגנו שערים משום מקום. הכל הלך לרעתנו בסיום. בשבוע שעבר קיבלנו שער בסיום, חבל אלו שני משחקים שהיו בידיים שלנו וזה חוסר ריכוז של כל הקבוצה. היינו עייפים אבל זה לא תירוץ, יש לנו משחק ביום רביעי מול מכבי ת"א בגמר הגביע, נצטרך להתכונן ולהביט קדימה".

חן עזרא (רדאד ג´בארה)
חן עזרא. מביט כבר לגמר גביע הטוטו (רדאד ג´בארה)
 

הקשר, שהיה מהבולטים בשורות הירוקים, הוסיף: "אנחנו לא צוברים נקודות בקצב שאנחנו רוצים, חשוב שנגיע לפלייאוף העליון ואולי נתפוס מקום באירופה".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */