יום שני, 03.03.2025 שעה 23:35
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת ווינר סל 24-25
331443-161218מכבי ת"א
321362-157718הפועל ת"א
321370-156418הפועל ירושלים
291520-159818עירוני רמת גן
291401-146518הפועל חולון
281589-154918בני הרצליה
261530-148518הפועל ב"ש/דימונה
251483-146018גלבוע/גליל
241559-144018עירוני קריית אתא
241563-141018אליצור נתניה
231399-139117הפועל עפולה
231337-132217עירוני נס ציונה
231337-127218הפועל גליל עליון
201677-142518הפועל חיפה

יניב גרין: אני מגנה את המעשה של דונטה סמית'

סנטר י-ם התייחס לאצבע המשולשת שהפנה השחקן לאוהדים אחרי ה-90:88 לחיפה. פרנקו: "פעם היינו קבוצת ההגנה הטובה ביותר". צפו בתקרית ובתקציר

|
ליאור אליהו המום (משה חרמון)
ליאור אליהו המום (משה חרמון)

מכבי חיפה השיגה הערב (שני) ניצחון חוץ יוקרתי למדי באולם הארנה על הפועל ירושלים, כשגברה עליה 88:90, במסגרת המחזור ה-13 בליגת ווינר.

סנטר הפועל ירושלים יניב גרין, התייחס לתקופה הרעה שעוברת על קבוצתו: ״אנחנו בתקופה קשה לאחרונה ודברים לא הולכים לנו, אנחנו תקועים בהתקפה אבל אין קשר לאירופה כי גם שם הצגנו אותה היכולת. מכבי חיפה קבוצה טובה ועשתה שינויים לאחרונה וחבל שזה בא על חשבוננו אבל צריך להתעסק בשלנו ולשנות את הטעויות שעשינו״. 

על האצבע המשולשת של דונטה לאוהדים, הוסיף גרין: ״האוהדים שלנו מאוד אמוציונאליים וזה קורה בהרבה קבוצות שאוהדים לא מרוצים אבל הם צודקים וצריך להבין אותם. לגבי דונטה, בטוח שאני מגנה את מה שהוא עשה אבל לא ראיתי וקשה לי להוסיף על זה. בכל מקרה, זה לא בסדר״.

מאמן מכבי חיפה, רמי הדר, התייחס לניצחון של קבוצתו: ״אנחנו קבוצה שמאוד דוגלת בצד ההגנתי, אך יש לנו גם שחקנים בעלי יכולת קליעה בהתקפה. נתנו פוש גדול ואין לי תלונות לשחקנים שלי. חבל על זה שמורן קיבל שתי עבירות טכניות ויותר מזה לעולם לא אדבר על השיפוט״.  

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
צפו בחיפה מהממת את י-ם עם 88:90

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
דונטה סמית' עם תנועה מגונה לקהל

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
פרנקו: נחזור להיות אגרסיביים

מאמן הפועל ירושלים, דני פרנקו, סיפר על מחשובתיו לאחר המשחק: ״לא מחפש סיבות להפסדים. לא ספרנו ניצחונות ואני לא סופר הפסדים כי לכל משחק יש את החיים שלו. הפסדנו משחקים צמודים והיינו פעם קבוצת ההגנה הכי טובה בליגה. השלשות שלהם ערערו לנו את הבטחון ולא נכנסו טוב למשחק. חיפשנו את ההרכב שיתן לנו את המומנטום, אבל דגן יבזורי העניש אותנו בצורה קשה. אנחנו חייבים לחזור להיות קבוצת ההגנה האגרסיבית והקשוחה שהובילה אותנו למקום הראשון בליגה. אני אחרון שאעמוד ואחפש תירוצים, כל אחד חייב למלא את החסרון של שחקן כזה או אחר. היינו צריכים לנצח בהפרש כמעט דו-ספרתי אם היינו קולעים עונשין כמו שצריך, אך כמובן שגם מגיע קרדיט לחיפה שהפכה להיות קבוצת צמרת של ממש עם צירופו של מורן רוט".

דני פרנקו. קבוצתו נמצאת בתקופה רעה (משה חרמון)
דני פרנקו. קבוצתו נמצאת בתקופה רעה (משה חרמון)
 

על האצבע המשולשת של סמית, הוסיף המאמן: ״שמעתי על זה כשנכנסתי לחדר ההלבשה. קודם כל אני לא יודע למה הוא עשה את זה, אבל אם זה קרה זה לא לעניין ונטפל בזה כי זה חבל מאוד. זה היה אחד המשחקים היותר טובים שלו למעט הזריקות עונשין בסוף שלא תרמו לביטחון שלו. אני לא רוצה לשפוט אדם בשעת צרה, אבל זה לא בסדר ואנחנו כמועדון נגיב ונטפל בזה״.

כוכב המשחק של מכבי חיפה, דגן יבזורי, התייחס לניצחון הגדול של קבוצתו: ״פחות מעניין אותנו איזה הפסד זה של ירושלים, אלא הניצחון שלנו והטיימינג שהוא הגיע כי הוא היה קריטי כי אנחנו צריכים למשוך את העגלה מהבוץ ואני מאוד שמח שהצלחנו כי זה לא היה פשוט עם ההרחקה של מורן רוט ודברים מוזרים שלא תכננו. אין קבוצה בליגה שאי אפשר לנצח והשאלה היא באיזה רמת מוכנות אתה מגיע לכל משחק. אם עירוני נהריה והפועל אילת הצליחו לנצח פה, גם אנחנו יכולים. לא באנו ועקצנו את ירושלים כי הולכנו רוב המשחק״.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
ג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
נגןלאמין ימאל מספר את הספר שלו
יש לו את זה: לאמין ימאל מספר את הספר שלו
נגןהכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
הכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
נגןמדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י לפני מכבי
מדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י בברזיל
/* LAST / NEXT ROUNDs */