יום חמישי, 18.12.2025 שעה 10:49
ליגת ווינר סל 25-26
17733-8639מכבי ת"א
16589-7198הפועל ת"א
16667-7349הפועל העמק
15800-8439עירוני קריית אתא
14657-6578הפועל חולון
13744-7838בני הרצליה
13615-6548הפועל ירושלים
12775-7379עירוני רמת גן
12801-7489הפועל ב"ש/דימונה
12747-6949עירוני נס ציונה
11774-7199מכבי רעננה
11794-7279מכבי ראשל"צ
11740-6459הפועל גליל עליון
10778-6919אליצור נתניה

ראשי מכבי חלוקים לגבי צירוף מרכוס סלוטר

בהנהלה רוצים גבוה, אך הנושא הכספי עשוי להכריע. וויצ'יץ': "בודקים את האפשרויות". היינס אחרי ה-89:118 על נס ציונה: "בטוח שאמשיך". צפו בתקציר

|
מרכוס סלוטר
מרכוס סלוטר

רגע לפני שהיא נועלת את העונה הסדירה ביורוליג, מכבי תל אביב טיילה אמש (שני) מול עירוני נס ציונה האומללה במסגרת הליגה ורשמה ניצחון 89:118, ללא ספוקוליס שחורציאניטיס שנפגע בעינו ולא שיחק.

הצהובים, שהעמידו שיא נקודות בעשור הנוכחי, שיחקו ללא הסנטר היווני שסובל ממכה יבשה בעינו, אך אמור להיות כשיר למשחק מול מלאגה ביום חמישי הקרוב.

בתוך כך, חברי הנהלת מכבי והצוות המקצועי חיכו עד שבני משפחת פדרמן יקומו משבעה, ואתמול לפני ההתמודדות התקיימה ישיבת הנהלה באולם ה-VIP של המועדון, שם הוחלט כי אין תמימות דעים סביב צירופו של הסנטר האמריקאי מרכוס סלוטר.

ישנם גורמים במועדון שסוברים כי נכון יהיה להוסיף עומק לקו הקדמי ולצרף את סלוטר, בעל אוריינטציה הגנתית עם אלמנט של חסימה ויכולת גבוהה במשחק המעבר בפן ההתקפי. עם זאת, אין תמימות דעים בסוגייה כאשר אחד הפקטורים שיכריעו יהיה הנושא הכספי. בכל אופן, החלטה רשמית לכאן או לכאן תתקבל בסופ"ש.

צפו במכבי מנצחת 89:118 את נס ציונה

"אנחנו צריכים עוד שחקן פנים. החוזה של אלכס מאריץ' מסתיים ואי אפשר להתאמן ללא גבוה נוסף", התייחס מנהל הקבוצה ניקולה וויצ'יץ' בשיחה עם ONE.

"אני לא מוצא את השחקן שאני רוצה, אבל אנחנו בודקים לא מעט אפשרויות. יש את נושא עלות השחקן שזה משהו שצריך לקחת בחשבון וזה לא קל לקבל החלטה כי יש לנו דד-ליין עם רישום שחקנים ליורוליג. אנחנו שוקלים הכל", הוסיף. כשנשאל האם חזרתו מפרישה גם עומדת על הפרק, הקרואטי הגיב עם נימה של צחוק: "אנחנו חושבים על הכל למעט החזרה שלי מפרישה".

היינס מכדרר. משחק נהדר (יניב גונן)
היינס מכדרר. משחק נהדר (יניב גונן)
 

דווקא אחד המצטיינים אתמול בשורות מכבי, שחקן נוסף שמועמד לעזיבה, היה מארקיז היינס, שחזר מהיעדרות קצרה וירה 21 נקודות כאשר כולן הגיעו באחוזים מושלמים ממעבר לקשת. גורם במועדון התייחס לעתידו של היינס ומסר שמכבי ממשיכה לבחון את שוק הגארדים, אולם ההיצע חלש וכי ישנה אפשרות שהיינס ימשיך עם הקבוצה עד לסיום העונה.

היינס שוחח עם ONE אחרי המשחק והתייחס לעתידו המקצועי במועדון. "אני חושב שההנהלה והצוות המקצועי לא היו מביאים אותי למכבי אם לא ידעו למה אני מסוגל. אני לא יכול לשלוט בשמועות או במה יחליטו, אבל הביאו אותי למכבי כי יודעים למה אני מסוגל. אני בטוח שאמשיך".

היינס מחלק הוראות (יניב גונן)
היינס מחלק הוראות (יניב גונן)
 

על ההתפוצצות ממעבר לקשת הוסיף היינס: "לא הפתעתי את עצמי. היו לי תצוגות קליעה כאלו בעבר, פשוט לא עם מכבי ואנשים עדיין לא מכירים אותי. זה תוצאה של עבודה קשה והעובדה שזה פשוט היה אחד מאותם ימים בו הכל נכנס".

היינס גם נשאל מדוע לא הצליח לשחזר את היכולת הטובה מהליגה לזירה האירופית: "אני חושב שביורוליג שיחקתי טוב עד כה. אולי המספרים שלי לא היו מצויינים אבל אם מסתכלים בווידאו אפשר לראות שעזרתי לקבוצה כשהייתי על המגרש".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */