הקבוצה הטובה ביותר מפתיחת העונה ב-NBA היא ללא ספק גולדן סטייט, שהמשיכה בכושר הנהדר שלה גם הערב (שבת) כשגברה בחוץ על דאלאס 98:105.
הווריורס, שעלו למאזן פשוט מדהים של 2:20, שלטו מהפתיחה ובזכות רבע ראשון קטלני (18:39) סגרו את המשחק. הרבע השני היה יותר צמוד, אך סטפן קארי וקליי תומפסון שקלעו 17 נקודות כל אחד עד להפסקה, סיימו אותו גם ביתרון (27:28) ובהפסקה 44:66.
ברבע השלישי המארחים נכנסו למשחק והחלו לנגוס בהפרש, אך דריימונד גרין התעורר גם כן ועם כמה נקודות רצופות השאיר את היתרון אצל הקבוצה מקליפורניה.
דאלאס הורידה שוב מעט את הפרש, אך זה לא הספיק לה והאורחים יצאו עם ניצחון גדול. קארי בלט עם 29 נקודות, תומפסון הוסיף 25 וגרין 21. מנגד, אליס סיים עם 24, נוביצקי הוסיף 23.
 |
נוביצקי. רשם עוד משחק נהדר לאוסף (האתר הרשמי של גולדן סטייט) |
|
|
סל ניצחון של טוביאס האריס עם הבאזר נתן לאורלנדו 99:100 סופר-דרמטי על אטלנטה, שהגיעה למשחק עם רצף של תשעה ניצחונות. האריס סיים את המשחק עם 20 נקודות כולל הסל החשוב, ניקולה ווצ'ביץ' הוסיף 18 ו-11 ריבאונדים, ג'ף טיג קלע 24 והוסיף שמונה אסיסטים בצד השני.
דווייט הווארד חזר מפציעה ותרם 26 נקודות ו-13 ריבאונדים ב-96:108 של יוסטון על דנבר, כשחברו ג'יימס הארדן סיים עם טריפל-דאבל של 24 נקודות, עשרה ריבאונדים ועשרה אסיסטים. טי לאוסון תרם 19 נקודות ו-12 אסיסטים מנגד.
 |
ג´יימס הארדן. הפציץ שוב (רויטרס) |
|
|
שלשה מטורפת של מייק קונלי עם הבאזר שלחה את המשחק של ממפיס מול פילדלפיה להארכה, לאחר שלוח התוצאות הראה 109:109 בסיום. בחמש הדקות האחרונות הגריזליס פתחו מבערים, וניצחו 115:120. קונלי סיים עם עם שיא קריירה של 36 נקודות, אליהן הוסיף תשעה אסיסטים. זאק ריינדולף הוסיף 24 ו-11 ריבאונדים, מייקל קרטר וויליאמס סיים עם טריפל-דאבל של 16 נקודות, 11 ריבאונדים ו-11 אסיסטים בצד השני.
 |
מייק קונלי והשלשה עם הבאזר (רויטרס) |
|
|
עומרי כספי הפצוע שוב לא שותף בהפסד של סקרמנטו 95:90 לדטרויט. רודי גיי הוביל את קלע הקינגס עם 20 נקודות, גרג מונרו בלט אצל הפיסטונס עם 24 נקודות.
ברנדון נייט קלע 22 נקודות ב-106:111 של מילווקי על לוס אנג'לס, מאט בארנס סיים עם 26 שלא הספיקו אצל הקליפרס.
ג'ו ג'ונסון, עם 22 נקודות, הוליך את ברוקלין ל-87:114 על שארלוט, כשהוסיף גם שבעה ריבאונדים. דרון וויליאמס סיים עם 18 ועשרה אסיסטים, מייקל קיד-גילכריסט קלע 15 מנגד.
למרקוס אלדריג', עם 19 נקודות ו-14 ריבאונדים ודמיאן ליליארד, עם 18 נקודות, הוליכו את פורטלנד ל-85:95 על אינדיאנה. 23 של סי.ג'יי ווטסון לא הספיקו אצל הפייסרס.