יום חמישי, 29.01.2026 שעה 04:37
ליגת העל Winner 25-26
4621-4520בית"ר ירושלים1
4520-4720הפועל ב"ש2
3625-3920מכבי ת"א3
3525-3720הפועל ת"א4
3221-3820מכבי חיפה5
2727-2420בני סכנין6
2742-3520מכבי נתניה7
2633-3520הפועל פ"ת8
2241-2420עירוני טבריה9
2040-2520מ.ס אשדוד10
1935-2920עירוני ק"ש11
1935-2620הפועל חיפה12
1830-2020הפועל ירושלים13
1145-1620מכבי בני ריינה14

אוהדי הפועל יגייסו כספים עבור עורכי דין לפואד

שני אוהדים פתחו ביוזמה לגייס תרומות עבור ייצוגו המשפטי של אלרואי ידעי: "גרם לכך שזהבי לא יתגרה בנו". הקב' תארח את עכו במושבה, בנג'מין שוחרר

|
אוהדי הפועל ת
אוהדי הפועל ת"א (משה חרמון)

הפועל תל אביב מתכוננת למשחק המסקרן מול מכבי חיפה בסמי עופר שיתקיים ביום ראשון הקרוב ובינתיים בקבוצה קיבלו חדשות טובות מההתאחדות לכדורגל, שאישרה באופן חריג את הבקשה של הקבוצה לשחק במושבה את משחק הרדיוס מול הפועל עכו.

כידוע, התקנון מגדיר משחק רדיוס אם יש מרחק של 40 קילומטרים בין האצטדיון הביתי למגרש שבו נקבע הרדיוס, ואצטדיון המושבה ממוקם במרחק של פחות מ-30 קילומטרים מבלומפילד.

מדובר בבשורה טובה לאוהדי הקבוצה, למרות משחק הרדיוס הבא (מול עכו) היה אמור מלכתחילה להתקיים במושבה עקב השזרוע באצטדיון בלומפילד. "אנחנו ממשיכים להיאבק בעונש שספגנו בבית הדין", אמרו בקבוצה, "אבל לפחות אנחנו יודעים עכשיו שלא נצטרך לנדוד רחוק". לאדומים ממתינים עוד שני משחקי רדיוס, מול מכבי פתח תקווה וקריית שמונה.

שני אוהדי הפועל ת"א לא שכחו את פואד, וכעת רוצים לסייע לו במימון המשפטי ויצאו ביוזמה חדשה. בהודעה שפרסמו השניים בפייסבוק נכתב: "בזמן שאנו יושבים בבתים הממוזגים ומתכננים בילוי, חבר שלנו יושב במעצר וזקוק לעזרה. פואד אוהד הפועל ת"א שעשה רבות למען אוהדי הקבוצה, עשה את מה שכולנו קיווינו שיקרה, ועובדה שזהבי הצהיר שהוא לא יתגרה יותר בקהל שלנו עם תנועות פיו פיו.

אצטדיון המושבה (יוסי ציפקיס)
אצטדיון המושבה (יוסי ציפקיס)
 

"כעת פואד זקוק לעזרה במימון ההוצאות המשפטיות על כל המשתמע מכך וכל שקל יכול לסייע לו. לכן, ביום שישי במהלך הדרבי בכדוריד, ביום ראשון במהלך משחק הכדורגל בחיפה, ביום שני במהלך משחק הכדורסל בהדר יוסף וביום רביעי במושבה נאסוף את תרומתכם לובת פואד".

בתוך כך, המגן הניגרי פרנסיס בנג'מין, שהוחלט לשחררו כבר לפני מספר שבועות, אמור לחתום מחר על טופס השחרור, יוותר על שכרו עד סוף העונה ויקבל את משכורת חודש דצמבר. בהפועל הבהירו שמראש החתמתו של בנג'מין הייתה לתקופת ניסיון עד ינואר ומכיוון שהמגן לא השתלב מקצועית וחברתית, הוחלט לשחררוץ

שובל גוזלן. לא יוכל לשחק (רדאד ג´בארה)
שובל גוזלן. לא יוכל לשחק (רדאד ג´בארה)
 

כמו כן, שחקני הקבוצה זכו ליום חופש ומחר ישובו להכנות לקראת המפגש מול הירוקים. רמזי ספורי, שהציג יכולת נהדרת מול באר שבע בשבת, צפוי לפתוח על חשבונו של משה אוחיון למרות שהאחרון החלים מהפציעה ויהיה כשיר.

מי שבוודאות לא יהיה בסגל הוא החלוץ שובל גוזלן, שלא רשאי לשחק מול חיפה בגלל סעיף בהסכם ההשאלה. שלומי אזולאי, אקס נוסף של הירוקים, צפוי להיות זה שיחליף את שובל אם כי גם לחלוץ הצעיר, עדן שרם, יש סיכוי לקבל את חולצת ההרכב.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */