יום שלישי, 16.12.2025 שעה 09:06

הפועל כפ"ס העפילה לשמינית גמר גביע האתגר

כדורעף נשים: כפ"ס הצליחה למחוק פיגור 3:2 מהמשחק הראשון ולנצח 1:3 בדרך להישג המרשים. המאמן חן הימלפרב: "הניצחון הגדול הוא שהאולם היה מלא"

|
כדורעף, אילוסטרציה (רויטרס)
כדורעף, אילוסטרציה (רויטרס)

הפועל כפר סבא השיגה הערב (רביעי) ניצחון מרשים על טירגו מורש הרומנית בדרכה לשמינית הגמר בגביע האתגר האירופי לאחר שמחקה את ההפסד 3:2 מהמשחק הראשון ברומניה וניצחה 1:3 (29:27, 17:25, 18:25, 22:25).

אווירה נהדרת סיפקה רוח גבית לכפר סבאית והמאמן חן הימלפרב המאושר אמר בסיום לאתר איגוד הכדורעף: "ניצחון גדול. הניצחון הגדול הוא שהאולם היה מלא, בלי זה לא היינו מנצחים, הייתה אווירה מחשמלת שגרמה לבנות להעלות את הרמה שלהן. יום שמח למועדון. כיף גדול לנצח ולעלות שלב".

שחקנית הקבוצה גלית דבש: "בהתחלה היה צמוד, אבל אחרי שניצחנו את המערכה הראשונה ולקחנו נקודות חשובות במערכה השנייה ידעתי שאנחנו ננצח, הבנות היו נהדרות ואין דברים כאלה".

יריבתה הבאה תקבע במפגש השני בין מינחאנקה מינסק הבלארוסית שניצחה במשחק הראשון 1:3 את פאנאסיאקוס היוונית, שתארח את המפגש השני.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */