יום חמישי, 18.12.2025 שעה 14:54

רוחות של שינוי: לי קורזיץ עשויה לשוב להתאמן

לאחר שנת הפסקה בשל מצבה הבריאותי והחלפת הצוות הרפואי, הגולשת הבכירה של ישראל החליטה לחזור לחוף, אך ממתינה לאישור סופי כדי לחזור ולהתאמן

|
לי קורזיץ SUB (רויטרס)
לי קורזיץ SUB (רויטרס)

האם אנחנו עומדים בפני רוחות של שינוי במצבה של לי קורזיץ? גולשת הרוח, שלקחה הפסקה מפעילות במהלך השנה האחרונה, צפויה לחזור לאימונים בימים הקרובים.

בשלב זה לא ברור האם הגולשת הבכירה של ישראל תוכל לשוב לכושר מלא ואם תהיה רשאית להתחרות, אך אין ספק שמדובר בבשורות משמחות עבורה ועבור ראשי האיגוד.

במהלך השנה האחרונה קורזיץ הפסיקה את פעילותה הספורטיבית, למעשה מאז זכייתה במדליית הזהב באליפות העולם בפעם השלישית ברציפות. הגולשת, שפספסה את אליפות העולם האחרונה, תנסה לשוב לכושר מלא והחליפה את הצוות הרפואי סביבה.

כזכור, קורזיץ חשפה לאחר אולימפיאדת לונדון 2012 כי היא סובלת מבעיה רפואית במחזור הדם ובשל מצבה הבריאותי, בעקבות מצבה הבריאותי היא נאלצה להפסיק להתאמן ולהתחרות.

בימים האחרונים היא שבה למכמורת ותערוך שם את האימונים יחד עם מאמנה, בן פינקלשטיין.

קורזיץ (מערכת ONE)
קורזיץ. קאמבק מרגש?
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */