יום חמישי, 06.03.2025 שעה 23:27
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5717-5125הפועל ב"ש1
5427-5425מכבי ת"א2
4730-5325מכבי חיפה3
4533-4725בית"ר ירושלים4
4129-3925הפועל חיפה5
3635-3725מכבי נתניה6
3133-2625מכבי בני ריינה7
3137-2525עירוני ק"ש8
2735-3025הפועל ירושלים9
2635-1925עירוני טבריה10
2441-2125מכבי פ"ת11
2335-1925בני סכנין12
1947-3325מ.ס אשדוד13
1740-2025הפועל חדרה14

אכזבה בבית"ר י-ם, חיזוק צפוי להגיע בינואר

לאחר ה-1:1 מול נתניה, בבירה אישרו שיש כוונה לחזק את הקישור. קורצקי: "צריכים להיות שמחים שלא הפסדנו". אוטובוס הקבוצה נרגם באבנים ודלתו נופצה

|
אכזבה בבית
אכזבה בבית"ר בסיום המפגש עם נתניה (יניב גונן)

אכזבה גדולה בבית"ר ירושלים לאחר ה-1:1 מול מכבי נתניה אמש (חמישי). התחושות הקשות של המאמן מנחם קורצקי והבעלים אלי טביב בלטו בסיום, כאשר במועדון מהבירה מרגישים כי את משחקי הבית מול קבוצות הנאבקות על חייהן בליגה, בית"ר חייבת לנצח.

"אני לא זוכר שאריאל הרוש התאמץ יותר מדי", סיפר גורם במועדון, "זה לא שאנחנו הגענו למצבי כיבוש ולא ניצלנו אותם, פשוט היינו אנמיים מאוד בהתקפה". גם קורצקי הסכים בדבריו לאחר המשחק כי 45 הדקות הראשונות הן החלשות ביותר של קבוצתו מאז פתיחת העונה, אך יחד עם זאת אמר: "אנחנו צריכים להיות שמחים שלא הפסדנו, אבל יש לנו משחק מול קרית שמונה ביום שני, וזה מה שמעניין אותנו עכשיו". 

ל-ONE נודע כי בית"ר צפויה להתחזק בחלון ההעברות של חודש ינואר: "חסר לנו עוד שחקן בקישור, לקראת ינואר נעשה את הסיכומים ונתחזק היכן שצריך".

בנוסף, אם רואים שמשהו לא עובד בהתקפה של בית"ר יכול להיות שצריך להתחיל לחשוב על איציק כהן, מלך השערים של הקבוצה בעונה החולפת. מלך השערים של הקבוצה בעונה הקודמת לא זוכה לקרדיט מצד הצוות המקצועי והדבר עשוי לפגוע גם ביכולת שלו במידה וירצו להחזיר אותו לעניינים.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
בית"ר י-ם ונתניה נפרדות ב - 1:1

אופיר קריאף יצא מטדי כשהוא מאוכזב מאוד שהוא לא שיחק. הקפטן שבגלל פציעה לא הצליח לפתוח את העונה כמו שצריך התחמם על הקווים דקות ארוכות, אבל לבסוף לא שותף. "אופיר שחקן מצוין והוא עוד יהיה שחקן הרכב בבית"ר ירושלים", אמרו בבירה. אגב, ייתכן וקורצקי יחליט לפתוח מול קרית שמונה עם קריאף בהרכב גם כדי להחזיר אותו לעניינים וגם במטרה לחלק את הכוחות בין השחקנים.

אצילי וקלאודימיר מאוכזבים (יניב גונן)
אצילי וקלאודימיר מאוכזבים. בבית"ר חושבים על ינואר (יניב גונן)
 

נקודה נוספת שתפסה את מרבית תשומת הלב בבית"ר היא העייפות בקרב השחקנים. כזכור, בית"ר שיחקה ביום שני מול הפועל ת"א ובמפגש מול נתניה נראה היה שחלק מהשחקנים לא עומדים על הרגליים. קורצקי, שהיה מודע לכך, ערך מספר שינויים ב-11 אך בסופו של דבר גם השחקנים שפתחו ב-11 כמו תומר סוויסה ולידור כהן לא סיפקו את הסחורה.

מנגד, שמוליק מלול ודני פרדה זכו למחמאות על המשחק אתמול. "דני נתן מחצית טובה כשהוא נכנס. הוא בין הבודדים שהראו יכולת טובה ואני מאמין שהוא יוסיף לנו המון בהמשך", אומר קורצקי ביום שאחרי התיקו מול נתניה והוסיף: "ברור שעם יכולת כמו אתמול נהיה בבעיה בקריית שמונה, אבל אם נבוא כמו שבאנו למשחקנים העונה, נחזור עם נקודות" אמר קורצקי.

שמוליק מלול עם הכדור (יניב גונן)
שמוליק מלול עם הכדור. בבית"ר מפרגנים (יניב גונן)
 

חדר ההלבשה של שחקני בית"ר אתמול היה שקט, לרוע מזלם גם הייתה בעיה של מים חמים בחדר ההלבשה שלהם והם התקלחו במקום חלופי. "כולנו יצאנו מאוכזבים מהמשחק אתמול", אמר קשר בית"ר, שלומי אזולאי, שהוסיף: "הם עמדו יפה מאוד בהגנה, סגרו אותנו טוב ולא הצלחנו לנצח. אני מקווה שבמשחקים הבאים נצליח".

לגבי עומס המשחקים של קבוצתו, שתשלים בשני הקרוב שלושה משחקים תוך שמונה ימים, הוסיף הקשר: "זה קשה מאוד אבל זה לא תירוץ, יש לנו סגל ארוך וכל אחד שנכנס להרכב צריך להוכיח את עצמו".

שלומי אזולאי (יניב גונן)
שלומי אזולאי: "המטרה שלנו להמשיך ולא להפסיד" (יניב גונן)
 

אזולאי הדף את הטענות כי קבוצתו הגיעה לא מוכנה למפגש מול הקבוצה של יוסי מזרחי: "לא הייתה לנו שום תחושת אופוריה אחרי הניצחון על הפועל ת"א, המאמן הוריד אותנו לקרקע, אבל קורה שלא תמיד הולך. בית"ר הוא מועדון גדול עם מסורות והמטרה שלנו היא להיות כמה שיותר למעלה, לכוון אל עבר הפלייאוף העליון ולהמשיך לא להפסיד".

בלי כל קשר למשחק אתמול בטדי, האוטובוס של בית"ר ירושלים, שמשמש גם כאוטובוס תיירים לעיתים, נרגם באבנים בכביש 443 כשהיה בדרכו לנמל התעופה בן גוריון במסגרת נפרדת מהקבוצה. חלון דלת האוטובוס נופצה ככל הנראה על-ידי מיידי אבנים ערבים. בית"ר תצא ביום ראשון לבית מלון בצפון לקראת המפגש מול קריית שמונה ועד אז האוטובוס יעמוד לרשות הקבוצה.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןאנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
אנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
נגןלוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
לוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
נגןזהו זה: יש לנו זוכה בתואר שנה השנה בעלם
זהו זה: יש לנו זוכה בתואר שער השנה בעולם
נגןהצצה ליום כיף של מנור סולומון ודנה
הצצה ליום חופשי של מנור סולומון ודנה
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */