יום חמישי, 18.12.2025 שעה 01:06

"הבעלים של טרו ססאנה מעוניינים ברכישת בולטון"

התקשורת התאילנדית טוענת שחברת BEC-Tero, המחזיקה בקבוצה של אברהם גרנט, בדרך להגיש הצעה עבור המועדון האנגלי שמוערך בשווי של 40 מיליון ליש"ט

|
גרנט בססאנה. הבעלים של הקבוצה ירכשו את בולטון?
גרנט בססאנה. הבעלים של הקבוצה ירכשו את בולטון?

החברה שמחזיקה בטרו ססאנה התאילנדית, BEC-Tero, בדרך לקניית קבוצה נוספת? ע"פ דיווחים בתקשורת התאילנדית נציגים של החברה, שמחזיקה בין השאר גם בתחנות טלוויזיה ורדיו בדרום מזרח אסיה, מקיימים שיחות שמטרתן לסכם על רכישת המועדון האנגלי.

מהדיווחים עולה כי החברה מתכננת להגיש הצעה לרכישת בולטון ביחד עם  Siam Sport Syndicate. ע"פ הערכות, הקבוצה שמשחקת בצ'מפיונשיפ שווה 40 מיליון ליש"ט. ב-2005 הקבוצה סיימה במקום השישי בפרמייר-ליג, אבל מאז נכנסה לקשיים כלכליים ואחרי 14 מחזורים היא מדורגת במקום ה-22, מקום שממנו יורדים ליגה.

בדיווחים צוין כי נציגי החברה התאילנדית הביעו עניין גם ברכישת קרוזיירו הברזילאית.

כזכור, אברהם גרנט מונה בספטמבר האחרון למנהלה המקצועי של טרו ססאנה ומרקו בלבול הוא עוזרו. השניים זכו ביחד עם הקבוצה בגביע המקומי.  

"דיברנו עם מספר אנשים שהביעו עניין ברכישת המועדון, אבל הציטוטים בתקשורת התאילנדית הפתיעו אותנו", אמר יו"ר בולטון פיל גארדטסייד.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */