יום חמישי, 18.12.2025 שעה 10:48

רעידת אדמה בפורמולה 1: פטל עובר לפרארי

הנהג הגרמני שזכה ארבע פעמים באליפות העולם יעזוב את קבוצת רד בול, צפוי לקבל שכר שיא של 50 מיליון ליש"ט בשנה: "אני לא בורח, צריך משהו חדש"

|
פטל בתקופתו ברד בול. אומר שלום (רויטרס)
פטל בתקופתו ברד בול. אומר שלום (רויטרס)

קבוצת רד בול הכתה הערב (שבת) בהלם את המעריצים הרבים ברחבי העולם כשהודיעה על מעברו של נהג הפורמולה 1, סבסטיאן פטל, לקבוצת פרארי.    

פטל נחשב לאחד מהנהגים המוצלחים שידע הענף אי-פעם, לאחר שזכה ארבע פעמים ברציפות באליפות העולם (2010-2013), כשאת עיקר הצלחתו רשם ברד בול, אליה הצטרף ב-2009.

ע"פ הדיווחים הנהג הגרמני (27) בישר על החלטתו למנהל הקבוצה, כריסטיאן הורנר, בפיגשה שנערכה בסוף השבוע, במהלכה פרץ בדמעות. "אני לא בורח וזו לא החלטה נגד רד בול", אמר פטל. "אין לזה שום קשר לתוצאות, יש רגעים שבהם צריך משהו חדש".

אבל זו לא רק ההתחלה החדשה. פטל צפוי להפוך בקרוב לנהג בעל השכר הגבוה ביותר בתולדות הענף, כששכרו בפרארי צפוי לעמוד על כ-50 מיליון ליש"ט בשנה.

מי שצפוי לפנות את מקומו בפרארי בעקבות ההגעה הדרמטית של פטל הוא הנהג הספרדי, פרננדו אלונסו, שעשוי להצטרף לקבוצת מקלארן.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */