יום ראשון, 04.01.2026 שעה 22:54
ליגת ווינר סל 25-26
23951-115612מכבי ת"א
22993-103613הפועל העמק
21827-100411הפועל ת"א
211097-104613הפועל חולון
20950-102312הפועל ירושלים
201094-115612בני הרצליה
17988-99211עירוני קריית אתא
17999-97312מכבי ראשל"צ
171062-102112הפועל ב"ש/דימונה
15943-91211עירוני רמת גן
14923-84911עירוני נס ציונה
13966-89711מכבי רעננה
13911-78011הפועל גליל עליון
131060-91912אליצור נתניה

היועמ"ש לאייזנברג: אני עושה לך חושך בעיניים

מה יהיה הסוף עם איגוד הכדורסל? הפעם תורו של עו"ד אור להשתלח: "אתה לא מזיז לי, אחשוף את פרצופך האמיתי". עו"ד רוזנברג: "ניגוד עניינים חריף"

|
אייזנברג. חילופי דברים עם היועמ
אייזנברג. חילופי דברים עם היועמ"ש (רדאד ג`בארה)

איגוד הכדורסל ממשיך לאבד את הרסן, והפעם הרמה הנמוכה מגיעה לשיאים חדשים, עליהם אמון היועץ המשפטי עו"ד טל אור.

הסאגה החלה עם המכתב ששלח שאול אייזנברג, בו ביקר את התנהלות היועץ המשפטי בעניין פסק הדין של הבורר עו"ד אסף הדסי בנוגע להפועל תל אביב והקביעה על פיה איגוד הכדורסל חייב כספים למנהלת הנשים ולא להפך. בתגובה למכתב של אייזנברג, עו"ד אור שלח היום (שבת) מכתב נגדי חסר תקדים עבור יועץ משפטי במוסד ציבורי. למכתב כותבו כל חברי הנהלת איגוד הכדורסל, זאת לאחר שאייזנברג זכה לתמיכה מראשי קבוצות הנשים. בתוך כך, עו"ד אור מאיים כי ימשיך לפעול נגדו.

כך כתב עו"ד אור בין השאר: "ההשמצות, השקרים ודברי הבלע שלך נגדי (העולים שוב, כמו תמיד, לכדי הוצאת לשון הרע), ממש אבל ממש לא מזיזים לי. ההיפך הוא הנכון, זה גורם לי להמשיך לפעול נגדך יותר ויותר, הכל על מנת לחשוף את פרצופך האמיתי ואת מעשיך (אותם אתה כל כך לא רוצה שנחשוף)".

עו"ד אור המשיך להתגרות וכתב לאייזנברג: "אגב, אני מבין מדוע אתה קורא לי טל 'חושך'. אני פשוט עושה לך חושך בעיניים (פשוטו כמשמעו). על כל פנים, אני לוקח את האמת. את העובדות והצדק, לא תוכל אף פעם להסתיר או להסיט מאור הזרקורים".

שאול אייזנברג (יוסי ציפקיס)
שאול אייזנברג. לעו"ד טל אור יש הרבה טענות כלפיו (יוסי ציפקיס)
 

בהמשך כתב עו"ד אור כי המחאות שהפקיד אייזנברג בבקרה התקציבית חזרו עקב חשבון "מוגבל". עוד ציין אור כי עד היום, לאחר שנתיים, מסרב אייזנברג לשלם לשחקניות ולמאמן הקבוצה, וגורר אי תשלום שכר בורר. עו"ד אור קבע גם כי בורר האיגוד, עו"ד הדסי, שגה עובדתית ומשפטית בקביעתו בעניין תשלום המענק לקבוצות.

עו"ד רוזנברג: "לא אחת הוזהר על ניגוד העניינים של היועמ"ש"
מי שלא נשאר אדיש למכתב של עו"ד אור, הוא עו"ד אמיר רוזנברג המייצג את אייזנברג, ששלח תגובה לכולם לאור ההשתלחות של עו"ד אור.

כך כתב עו"ד רוזנברג בין השאר: "לא אחת דובר והוזהר על ניגוד עניינים חריף מצד היועצים המשפטיים של האיגוד, שנותנים שירותים משפטיים למנהלת, כאשר איגוד הכדורסל מממן שירותים אלה. במהלך הבוררות מול שאול, יצאו היועצים המשפטיים נגד המנהלת, בשם האיגוד; כלומר - הכספים שניתנו כמענק, ניתנו כביכול כהלוואה. הם אפילו תקפו, 'בשם האיגוד', מכתב שיצא מהמנהלת שקבע כי אכן מדובר במענק ולא בהלוואה. כל בר דעת מבין שמצב הדברים בלתי מתקבל על הדעת, ופסיקת הבורר היא שיא חדש".

עו&qout;ד אמיר רוזנברג (רדאד ג´בארה)
עו"ד רוזנברג: "הדברים לא מתקבלים, פסיקת הבורר היא שיא חדש" (רדאד ג´בארה)
 

עוד מציין עו"ד רוזנברג: "באשר לפרשת שאול והחובות; הנושא יידון בקרוב על ידי בית המשפט המחוזי. ניתן וצריך לדייק בנוגע לעובדות - שאול לא מסר שיקים מחשבון מוגבל. באי כוח האיגוד, הציגו בפני בית הדין מצג 'כאילו' שאול מסר שיקים ב-31/8/2011, לפעילות הקבוצה בעונת 2011/12, ו-'כאילו' האישור שנתנה הבקרה לקבוצה בעונה זו, ניתן על בסיס שיקים אלה. האמת התבררה רק כאשר הבורר חייב את האיגוד למסור לשאול מסמכים, שהאיגוד ביקש לא לגלות לו".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */