יום חמישי, 18.12.2025 שעה 14:39
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

רומאריו לא יחתום בב"ש, אתר האוהדים נפרץ

מכה לאלישע: הקשר הברזילאי שסיכם ל-4 שנים נכשל בבדיקה הרפואית וירד מהפרק. האקרים טורקים פרצו ל"קרייזי רד" ומיקמו תמונות של ילדים שנהרגו בעזה

|
רומאריו בנמל התעופה בן גוריון (משה חרמון)
רומאריו בנמל התעופה בן גוריון (משה חרמון)

הפועל באר שבע לא מאמינה שזה קורה לה. הקשר הברזילאי רומאריו פירס, שכבר סיכם את תנאיו בקבוצה והיה צריך לחתום על חוזה לארבע שנים, נכשל בבדיקות הרפואיות ולא יחתום בסופו של דבר. בבדיקות שעבר, התגלה כי הוא סובל מבעיה בליבו ובשל כך הוחלט במועדון שלא להחתימו.

לפני שנתיים וחצי עברה ב"ש סיפור דומה כשהמגן ממונטנגרו ראדוויה גולובוביץ' נכשל פעמיים בבדיקות רפואיות ולא חתם בסופו של דבר במועדון. חשוב לציין כי הקבוצה מבירת הנגב מחמירה משמעותית את הבדיקות מאז המקרה הטראגי של צ'סוואה אנסאפוואה, שמצא את מותו במגרש.

מסכת הייסורים שעובר המועדון בכל הקשור למציאת קשר אחורי נמשכת. מרקו קליגיורי וניקולה מיטרוביץ' ברחו בשל המצב הביטחוני וגם רומאריו פירס לא יחתום, וכעת הופכת המשימה של אלישע לוי במציאת קשר אחר לקשה הרבה יותר.

בעניין אחר, אתר אוהדי הקבוצה, "קרייזי רד", נפרץ אחר הצהריים על ידי האקרים טורקים, שמיקמו על גבי האתר תמונות של ילדים שנפגעו ונהרגו בלחימה בעזה וכתבו, בין השאר: "אנחנו קוראים לכל העולם להחליט אם אתם בצד של אללה, או בצד של הרעים".

האתר הפרוץ של הפועל ב&qout;ש
האתר הפרוץ של אוהדי הפועל ב"ש
 

בקבוצה קיבלו בשביעות רצון את החלטת מנהלת הליגה להזיז את סדר המשחקים בגביע הטוטו על מנת שב"ש תוכל להתחיל את העונה ביום ראשון (20.50, המושבה) מול הפועל פ"ת. "במנהלת התחשבו בנו והפכו את כל סדר המשחקים כדי שלא נהיה בפיגור אחר שאר הקבוצות", אמרו.‬

אלישע לוי (רז אמיר)
אלישע לוי. ממשיך לחפש קשר אחורי (רז אמיר)
 

מאידך, שעתיים אחרי קבלת ההודעה של המנהלת על שינוי השיבוץ החליטו בפיקוד העורף לשנות את ההנחיות ולהסיר את כל המגבלות בטווח של 7-40 ק"מ מרצועת עזה. המשמעות היא שאם היו מחכים עוד קצת, יכולה הייתה באר שבע לארח את בית"ר י-ם בווסרמיל.‬ "למרות ההקלות של פיקוד העורף אנחנו לא נבקש לשנות את השיבוץ מחדש ונשחק את משחק הבית מול בית"ר במועד מאוחר יותר", אמרו במועדון. הקבוצה של אלישע לוי, שלא שיחקה שלושה שבועות רצוף, תצטרך לשחק בשבוע הבא שלוש פעמים בתוך שישה ימים.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */