יום חמישי, 22.01.2026 שעה 23:52

מהפך בארה"ב: הכדורגל השאיר אבק לבייסבול

האם הענף הפופלרי מתחיל להשתלט גם על אמריקה? 36,317 צופים הגיעו בממוצע בסופ"ש האחרון למשחקי הכדורגל במדינה, לעומת 34,179 למשחקי ה-MLB

|
הקהל האמריקאי באצטדיון מישיגן
הקהל האמריקאי באצטדיון מישיגן

אחרי שנים רבות בהן ענף הכדורגל היה שולי בארצות הברית, נראה שאנחנו בדרך למהפך. בסוף השבוע האחרון אוהדי הספורט ברחבי המדינה הצביעו ברגליים, ודווקא הכדורגל היה הענף הנצפה ביותר.

מבדיקת נתוני הסטטיסטיקה, בסוף השבוע הציבור האמריקאי העדיף להגיע דווקא לעשרה המשחקים שנערכו באצטדיונים בהם התקיימו משחקי הידידות השונים ומשחקי ליגת ה-MLS (ממוצע של 36,317 צופים) מאשר ל-15 משחקי ה-MLB הכל כך פופולריים במדינה (ממוצע של 34,179 צופים).

המשחק שעזר להטות את הכף היה המשחק בין מנצ'סטר יונייטד לריאל מדריד, שנערך במישיגן, והצליח להביא אליו 109,318 איש, שבעצם שברו את שיא הקהל למשחק כדורגל במדינה.

הנתונים מאוד מפתיעים משום שבארה"ב הייתה במשך שנים הכחשה לענף הפופולרי בעולם, והאהדה למשחק הבייסבול היחסית משמים זכתה לעדיפות עצומה ודי מוחלטת עליו.

אצטדיון היאנקיס (רויטרס)
אצטדיון היאנקיס (רויטרס)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */