יום שלישי, 27.01.2026 שעה 04:26

שחר פאר ברבע גמר טורניר באקו שבאזרבייג'אן

הטניסאית הישראלית רשמה הישג מרשים כשהעפילה בפעם השלישית לרבע גמר ב-WTA בעונת 2014 לאחר שגברה 6:3 2:6 ו-3:6 על סנה דולונץ' הסרבית

|
שחר פאר. הישג מרשים (חגי ניזרי)
שחר פאר. הישג מרשים (חגי ניזרי)

שחר פאר, הטנסיאית הישראלית המדורגת 90 בעולם, ניצחה בשמינית גמר טורניר באקו באזרבייג'אן את וסנה דולונץ' הסרבית (162) אחרי מאבק קשה, 6:3, 2:6 ו-3:6 בתוך שעתיים ושבע דקות.

פאר, שבשנה שעברה הגיעה עד גמר הטורניר והפסידה לאלינה סביטולינה, תשחק  ברבע הגמר מול המדורגת 1 בטורניר, סורנה קריסטאה מרומניה, או השוויצרית סטפני ווגלה שישחקו רק מחר (חמישי). פאר עלתה השנה גם לרבע גמר הטורנירים  במרקש ובקטוביץ, אך נוצחה.

הישראלית פתחה מצוין, שברה ועלתה ל-0:3, אבל אז הסרבית שמרה על ההגשות, שברה ונכנסה למומנטום נהדר של ששה משחקונים רצופים בדרך ל-3:6.

המערכה השנייה נפתחה עם שבירה של פאר, אולם הסרבית שברה מיד בחזרה, פאר שברה שוב ל-1:2 ומכאן נכנסה לקצב טוב, ברחה ל-1:5 בדרך ל-2:6 ו-1:1 במערכות.

במערכה השלישית שוב השחקניות שברו האחת את השנייה בפתיחה, פאר עלתה ל-1:3, דולונץ חזרה עם שבירה ל-3:3, אבל הסיום היה של הישראלית המנוסה יותר ששברה ולקחה 3 משחקונים ברצף בדרך ל-3:6 ומקום ברבע הגמר. מחר תנסה גם יוליה גלושקו, לעלות לרבע הגמר כשתשחק מול האיטלקיה בת ה-34, פרנצ'סקה סקיאבונה בשמינית הגמר.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */