יום חמישי, 06.03.2025 שעה 13:41
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגה לאומית 24-25
6021-5426הפועל ת"א1
5919-4926הפועל פ"ת2
5335-5826הפועל כפר שלם3
5125-4826הפועל ר"ג4
3831-3326בני יהודה5
3845-3426מכבי הרצליה6
3633-3526הפועל כפ"ס7
3521-2426מ.ס כפר קאסם8
3550-4626הפועל ניר רמה"ש9
3438-2426הפועל עכו10
3332-3026הפועל רעננה11
3138-3326הפועל ראשל"צ12
2440-2926מכבי יפו13
2244-2926הפועל נוף הגליל14
1747-2126הפועל עפולה15
1345-1726הפועל א.א. פאחם16

"השחקנים מספיק חכמים להבין שזו רק חצי הדרך"

מתקרבים ללאומית: מאמנה של עירוני טבריה, מוריס אוזן, נשמע מרוצה מה-0:3 הענק על קטמון, אך מנסה להוריד את שחקניו לקרקע לקראת הגומלין בשלישי

|
מוריס אוזן.
מוריס אוזן. "מגיע לבחורים כל הכבוד" (יניב גונן)

עירוני טבריה השיגה תוצאה ענקית במשחק לא כל כך גדול שלה לאחר שגברה אתמול (שישי) 0:3 בטדי על קבוצת האוהדים הירושלמית, הפועל קטמון.

הניצחון שהגיע בניצוחו של אריאל לזמי שכבש צמד שערים צריך להספיק לחניכיו של מוריס אוזן כדי לעלות לליגה הלאומית ועל הדרך לעשות היסטוריה כשמאז שהורדה ליגה, לליגה ג' בעונת 92/93 (בגלל אי הופעה לשני משחקים באותה עונה) חוזרת טבריה לליגה בכירה, כל מה שנותר לה זה 90 דקות שבהן לא תתן להפועל קטמון לעשות סנסציה משלה ולחזור.

מאמן עירוני טבריה, מוריס אוזן, נשמע מאושר: "נערכנו טקטית לקטמון כלומר, לחוזקות ולחולשות, תוכנית המשחק שלי עבדה כמו שציפיתי והשחקנים גילו אופי ובגרות. אנחנו הצגנו את אחד המשחקים הטובים שלנו במאני טיים וביטלנו את האכויות של קטמון. מגיע לבחורים כל הכבוד, הם אחראים להצלחה הזאת".

עוד הוסיף המאמן מהצפון: "אנחנו משחקים באותה שיטה (4-4-3) כל העונה, היו אנשים שציפו שנבוא לטדי ונבוא לשחק בנוקר ולסגור את המשחק אבל אני לא מאמין בזה, שיחקנו טוב וככה נשחק גם בגומלין בשלישי".

המאמן התייחס לניצחון המוחץ ולהשפעה שיש לתוצאה כזו על השלקנים: "העבודה שלי היא להורידם לקרקע אבל מההיכרות שלי עם השחקנים שלי זו לא עבודה קשה, הם גילו בגרות ואופי כל השנה והם מבינים את החשיבות של המשחק. הם מספיק אינטליגנטים להבין שאנחנו רק בחצי הדרך".

"אני חושב שלמרות הניצחון, קטמון קבוצה מצוינת ולא יהיה קל, אנחנו נהנים מהכדורגל, הלחץ שלנו הוא חיובי, כי זה לחץ של לעלות ליגה ולא לרדת. בקריירה של שחקן הרגעים השמחים הם מועטים וזה מה שאמרתי לשחקנים, שייהנו".

אוזן דבר על ההרגשות והתכונה בעיר: "אנשים פה בטירוף מוחלט, כל הנושא בעיר זה המשחק בשלישי, שם הקבוצה עולה בכל שיחה, זה ממש טירוף, צריך להיות פה בשביל להרגיש אנחנו מודעים לגודל המעמד ואנחנו נעשה את המקסימום לחגוג בסוף"

לסיום נשאל המאמן הצעיר והמוכשר מה יותר מדהים העפלה הצפוייה או הגול המדהים שלו עם הכתף בפברואר 98 מול מכבי חיפה: "שני דברים שונים זה היה סוג של הגשמת חלום אני חושב שאני היחיד בהיסטוריה שהבקיע ככה במתכוון עם הכתף, במידה ונצלח את המשחק השני ונעפיל ללאומית זה יהיה פנטסנטי.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןאנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
אנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
נגןלוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
לוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
נגןזהו זה: יש לנו זוכה בתואר שנה השנה בעלם
זהו זה: יש לנו זוכה בתואר שער השנה בעולם
נגןהצצה ליום כיף של מנור סולומון ודנה
הצצה ליום חופשי של מנור סולומון ודנה
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */