יגאל ברמן
|

סייף בפעולה. יעבור לאדום? (משה חרמון)
העונה הנוכחית עדיין לא נגמרה עבור הפועל באר שבע, שמנסה להדביק את הפער ממכבי תל אביב בפסגה, וכן מנסה לזכות בגביע המדינה, ובקבוצה של אלישע לוי כבר חושבים על העונה הבאה.
הבעלים אלונה ברקת מתכוונת להעמיד קבוצה אטרקטיבית ביותר. לאחר העונה הנוכחית, ברקת רוצה לשדרג את הקבוצה עוד יותר. כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, ברקת פנתה בהצעה רשמית ליוסי בניון והציעה לו לסיים את הקריירה בב"ש.
כנראה שבדרום לא מסתפקים רק בקפטן נבחרת ישראל, כשהשם החם ביותר המועמד הוא זה של הקשר הלוהט של הפועל ניר רמת השרון, קני סייף. השחקן שהבקיע מתחילת העונה שמונה שערים ולמעשה מחזיק את התקפת רמת השרון הפך להיות שחקן מבוקש מאוד והקבוצה הדרומית פנתה אליו.
מצד אחד, סוכנו דודו דהאן בודק לו אפשרויות בבלגיה, כשמנגד מכבי נתניה גם כן רוצה אותו, אך השם החזק שנכנס לתמונה לגביו הוא של הפועל ב"ש. הבאר שבעים החלו לבדוק האם ניתן להחתים את סייף על חוזה ארוך טווח ולרכוש את הכרטיס שלו בו מחזיקים כיום אריק איזיקוביץ' עם בית"ר טוברוק, שרכש בשבוע שעבר את החלק של רמת השרון ואביו של השחקן, ואף פנו אליו.
ל-ONE נודע כי בב"ש סימנו את סייף כיעד לחיזוק לקראת העונה הבאה, ובקבוצה עורכים את הבדיקות האם אפשר להוציא אל הפועל את צירופו.
אריק איזיקוביץ' בעלי בית"ר טוברוק לה שייך השחקן אמר בתגובה: "מספר קבוצות פנו לטוברוק בנושא קני סייף, אולם עד עתה שום דבר לא נסגר. ברגע שיסגרו הדברים לטובת טוברוק והשחקן תצא הודעה מסודרת מהמועדון"