קשרה של סימורק האזרית, עידן ויצמן, רשם היום (שבת) הופעה עגומה במדי קבוצתו עם שער עצמי והפסד מאכזב, 2:1 בחוץ לבאקו.
השער העצמי של ויצמן הגיע בדקה ה-22 וקבע 0:2 למארחים, האורחים הצליחו לצמק בדקה ה-81, אבל זה היה מעט מדי ומאוחר מדי.
בליגה השנייה בספרד נפרדו מיורקה ורקראטיבו הואלבה ב-0:0. חלוץ נבחרת ישראל, תומר חמד, פתח בהרכב של מיורקה ושיחק 81 דקות. דודו אוואט לא נכלל בסגל למשחק. בעקבות חלוקת הנקודות, מיורקה עלתה למקום התשיעי בטבלה כשהיא עם 44 נקודות. רקראטיבו במקום החמישי בטבלה עם 48 נקודות.
וולין לוצק של המגן גל שיש גברה הערב 1:3 בחוץ על מטאלורג דונייצק, זאת במסגרת המחזור ה-23 בליגה האוקראינית. שיש פתח בהרכב ושיחק את כל 90 הדקות עבור קבוצתו, שממוקמת במרכז הטבלה.
אלסנדרו סלין הברזילאי העלה את לוצק ל-0:1 בדקה ה-36, ויאצ'סלב צ'צ'ר השווה ל-1:1 וקבע את תוצאת המחצית (41). אריק ביספאלי (55) ורמון לופס (88 בפנדל) הוסיפו.
דן מורי פתח בהרכב של ויטסה, שאירחה את הירנביין במשחק שהסתיים ב-2:2 במסגרת המחזור ה-30 בליגה ההולנדית. הבנאר כבש את הראשון בדקה ה-31 והעלה את המארחים ל-0:1. שמונה דקות לאחר מכן מלך שערי הליגה, פינבוגסון, השווה ל-1:1 בשערו ה-25 העונה. בדקה ה-58 החלוץ הטורקי, בסאקיקוגלו, השלים מהפך עבור האורחים. ויטסה לא אמרה נואש ובדקה ה-67 טראורה קבע 2:2 וחלוקת נקודות בסיום. ויטסה התאוששה אחרי שני הפסדים ועלתה זמנית למקום השני, שש נקודות מאחורי המוליכה אייאקס.
בבלגיה רמי גרשון השלים 90 דקות מלאות במדי בוורן, שניצחה את לירסה 0:2 במסגרת המחזור הראשון של הפלייאוף האמצעי. חנן ממן פתח בהרכב ושיחק 57 דקות אך המחליף שלו , איבן טריקובסקי, היה זה שכבש את השער הראשון בדקה ה-62. המשחק הוכרע בדקה ה-90 כשדליבור וסלינוביץ' כבש את השני.
מונס של שלומי ארבייטמן (90 דקות) ויובל שפונגין (לא נכלל בסגל) הפסידה 2:0במחזור הראשון של הפלייאוף התחתון כשהתארחה אצל לובן. הבלם טום פטרסון העלה את לובן ליתרון 0:1 בדקה ה-26 ובמחצית השנייה החלוץ הבלגי, סרג'יוני, הכפיל וקבע את תוצאת הסיום.
 |
שלומי ארבייטמן (האתר הרשמי של מונס) |
|
|
בסקוטלנד, אחרי שהבטיחה את האליפות, סלטיק שיחקה מול רוס קאונטי. המשחק הסתיים ב-1:1, כשבירם כיאל עלה מהספסל בדקה ה-73. ניר ביטון הפצוע לא נכלל בסגל. מלווין דה ליו הפתיע עם יתרון 0:1 לאורחים, סלטיק התאוששה מהר וקריס קומונס השווה בדקה ה-34 ומנע הפתעה. כיאל עורר הרבה תגובות ברשתות החברתיות, כשצילם תמונת סלפי בחגיגות.