יום חמישי, 18.12.2025 שעה 23:21

איגוד שופטי הכדוריד: בני משפחה לא ישובצו יחד

לאחר המשחק השערורייתי בין רמה"ש לרחובות בו שופטי המזכירות לא רשמו שער לזכות השרונים, באיגוד נזפו ב'גיבורי' המשחק ונתנו עונש מצחיק למעורבים

|
יורם פרץ. לא ישובץ יותר עם בנו (קובי אליהו)
יורם פרץ. לא ישובץ יותר עם בנו (קובי אליהו)

הנהלת איגוד שופטי הכדוריד החליטה לנזוף בשופטי המשחק השערורייתי בין א.ס. רמת השרון לעירוני רחובות שהסתיים בתיקו 27:27, כאשר שופטי המזכירות שכחו לרשום שער לזכות רמת השרון.

בהחלטה של הנהלת איגוד השופטים נאמר כי: "הוחלט לנזוף בצוות השופטים במשחק, יורם פרץ ואורן איטין, בשל אי תיעוד התוצאה במשחק כנדרש". כמו כן, ניתנה הערה לצוות המזכירות, לחגית בר ורון פרץ על הטעות שנעשתה.

בנוסף הוחלט באיגוד שכל אחד מבעלי התפקידים במשחק זה לא ישובץ למשחקים של הקבוצות אשר היו שותפות במשחק עד סוף העונה.

אגב, העונה הרגילה כבר עומדת להסתיים. מה גם שהעונש שניתן, לא לשפוט בקבוצות המוערבות, ולמעשה אין מניעה מלשפוט את שאר הקבוצות. מהלך זה משקף עונש מצחיק נוסח בית המדרש של איגוד הכדוריד.

כמו כן, לאחר שבמשחק שפטו יחד, יורם פרץ כשופט ובנו רון פרץ שהגיע כמתנדב, כשופט מזכירות מסייע, באיגוד נזכרו לרענן את ההנחיה למשבצים שלא לשבץ בני משפחה יחד לתפקיד כלשהו באותו המשחק. למעשה באיגוד פעלו כך שהשופטים וכל המעורבים לא יפגעו בגלל המחדל ויוכלו לשפוט בפלייאוף העליון.  




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */