יום חמישי, 18.12.2025 שעה 05:55

בעקבות המשפט: פיסטוריוס נאלץ למכור את ביתו

האצן הדרום אפריקאי שמואשם ברצח של חברתו, מתקשה לעמוד בעליות של המשפט שע"פ הערכות עולה לו 6,500 ליום. הייתם קונים בית שבוצע בו רצח?

|
אוסקר פיסטוריוס. נאלץ למכור את הבית (רויטרס)
אוסקר פיסטוריוס. נאלץ למכור את הבית (רויטרס)

כמה הייתם משלמים עבור בית שהתבצע בו רצח של דוגמנית? אוסקר פיסטוריוס, המואשם ברצח בת זוגו הדוגמנית בת ה-29 ריבה סטינקמפ, מתכנן למכור את הבית שבו התגורר תמורת סכום של 278,000 ליש"ט. הסיבה למכירה היא חוסר היכולת של האצן הדרום אפריקאי לעמוד בעלויות של המשפט.

"על מנת שהוא יוכל להתמודד עם העלויות ההולכות וגדלות של המשפט, פיסטוריוס חייב למכור את האחוזה שלו", אמר אחד מעורכי דינו של הנאשם, בראיין וובר: "המשפט התארך באופן בלתי צפוי".

ע"פ הערכות, המשפט עולה לפיסטוריוס 6,500 יורו ליום, בין השאר בגלל שימוש בשירותם של שלושה עורכי דין.

לפי מסמכי תשלום הערבות של פיסטוריוס עלה כי ברשתו של האצן שני נכסים נוספים במזרח פרטוריה וכן מגרש ריק בעיר חורף צפונית לקייפטאון. פיסטוריוס, שהפך בלונדון 2012 לקטוע הרגליים הראשון שמשתתף באולימפיאדה, מואשם שירה בבת זוגו לאחר שסבר בטעות כי מדובר בפורץ שחדר לביתו.

 פיסטוריוס וסטינקאמפ בתקופות יפות יותר (רויטרס)
פיסטוריוס וסטינקאמפ בתקופות יפות יותר (רויטרס)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */