מערכת ONE
|

מסי מול אגוארו. ביחד בעונה הבאה? (רויטרס)
המאבקים של ברצלונה במסגרות השונות בזירה המקומית ובאירופה רחוקים מלהסתיים, אך בקבוצה כבר החלו לתכנן את העונה הבאה.
מאמן הקבוצה, טאטה מרטינו, סימן לעצמו 8 מטרות עיקריות כרכש לקיץ כשכמה מהשמות מעניינים מאוד ומעלים פנטזיות על שיתופי פעולה אפשריים בין כוכבי בארסה לשחקני הרכש.
השם הבולט ביותר ברשימה הוא חלוץ מנצ'סטר סיטי. קון אגוארו. כוכב בארסה, ליאו מסי, דוחף בשנים האחרונות להבאת החלוץ, אותו הוא מאוד אוהב ומעריך. אם הארגנטיני אכן יגיע וייצטרף לבן ארצו ולניימאר בחוד של ברצלונה, קשה לראות הגנה שתסתדר עם האיום המשולש הזה.
בבארסה גם מעוניינים בקשר בורוסיה דורטמונד, אילקיי גונדוגאן, שהבריק בעונה שעברה, בה הגיעה הקבוצה לגמר ליגת האלופות, אך השנה סובל מפציעה וכמעט לא שיחק. שחקן נוסף שאמור להגיע מהצהובים הוא הבלם נבן סובוטיץ', שיחליף את קרלס פויול שיעזוב.
שחקן טורקי נוסף בו מעוניינת בארסה הוא ארדה טוראן, הקשר הנהדר של אתלטיקו מדריד. הערך המוסף שהבאת טוראן הוא החלשת הקולצ'ונרוס בחשיבה על מאבק האליפות בעונה הבאה. פליפה לואיס, גם הוא מאתלטיקו, אחד המגנים הטובים בספרד, גם הוא מועמד.
 |
ארדה טוראן חוגג. בארסה מעוניינת (רויטרס) |
|
|
בנוסף, מעוניין מרטינו במירוסלב קלוזה הוותיק, שיהווה גיבוי לחוד של בארסה ויהיה החלוץ הקלאסי שחסר לקבוצה לעיתים. השמות הנוספים ברשימה הם הבלם הצעיר והמבטיח של בוטאפוגו, דוריה וסנטיאגו ורג'יני מסאות'המפטון.
כנראה שבארסה לא תצליח להנחית את כל השחקנים, אך גם חלקם יהווה חיזוק משמעותי לטאטה מרטינו לקראת העונה הבאה.
 |
מירוסלב קלוזה. חלוץ אמיתי (רויטרס) |
|
|