יום שבת, 07.02.2026 שעה 03:59
ליגת העל Winner 25-26
4820-4921הפועל ב"ש1
4723-4721בית"ר ירושלים2
3926-4321מכבי ת"א3
3825-3921הפועל ת"א4
3523-4121מכבי חיפה5
2933-3721הפועל פ"ת6
2827-2421בני סכנין7
2744-3521מכבי נתניה8
2244-2621עירוני טבריה9
2037-2821הפועל חיפה10
2042-2521מ.ס אשדוד11
1939-3021עירוני ק"ש12
1930-2021הפועל ירושלים13
1147-1621מכבי בני ריינה14

עמאשה ישחק מול חיפה בק"ש, אבל לא בק. אליעזר

הירוקים יחרגו מהמדיניות ויאפשרו לחלוץ המושאל לשחק מולם במחזור הבא. לעיני יענקל'ה שחר: טורנס נבחן ב-2:4 על הנוער, ראיוס כבש. צפו בתקציר

|
עמאשה עם בנאדו. ייפגשו שוב (יוסי ציפקיס)
עמאשה עם בנאדו. ייפגשו שוב (יוסי ציפקיס)

למרות המדיניות המוצהרת של מכבי חיפה לפיה שחקנים מושאלים לא יוכלו לשחק מול הקבוצה בכל המסגרות, נראה שבכל כלל יש יוצא מהכלל. על פי הסיכום בין הקבוצה לעירוני ק"ש, וויאם עמאשה יהיה רשאי לשחק מול הירוקים במגרשה הביתי של ק"ש, אבל לא בקריית אליעזר.

כפועל יוצא מכך, עמאשה יהיה רשאי כבר במחזור הקרוב לשחק בשורות ק"ש מול חיפה עם פתיחת משחקי הפליאוף העליון. יהיה זה מפגש ראשון של עמאשה מול אריק בנאדו, שוויתר על החלוץ בקיץ האחרון. כל הניסיונות להחזיר את עמאשה לקבוצה לא צלחו עד אשר הושאל לק"ש.

בקבוצה לא יצאו מפרופרציות אחרי ה-1:2 אתמול (ראשון) על הפועל רמה"ש, אבל בקבוצה הייתה שביעות רצון בעיקר מצמד המחליפים, שובל גוזלן ועידן ורד, שנכנסו טוב למשחק והיו מעורבים בשער הניצחון של ורד.

הניצחון אמנם משאיר את חיפה חזק בתמונת השגת הכרטיס לאירופה, אבל גם בקבוצה יודעים שאם הקבוצה תאבד נקודות במשחק הקרוב מול ק"ש, השלישית בטבלה, הכרטיס לאירופה שוב יתרחק בצורה משמעותית. מדובר במשחק על 6 נקודות ונראה שבנאדו יצטרך להיערך בהתאם על מנת לא למעוד.

בנאדו חזר אתמול לשחק עם שני קשרים מאחור, אביחי ידין וגוסטבו בוקולי, שידעו לתמוך ולעזור להגנה. אדין צוצאליץ' שלא ראה דשא קרוב לחודשיים, הוכיח שמוקדם היה להספיד אותו ואלון תורג'מן, בשערו ה-11 העונה, קבע עובדה אחת - הוא הפך להיות המנייה הבטוחה של הקבוצה.

צפו: חיפה גברה 1:2 על רמה"ש

תורג'מן אמור לחתום כבר השבוע על החוזה החדש שלו, לשלוש השנים הקרובות במועדון תוך כדי שדרוג משמעותי בשכרו. תורג'מן כבש אתמול שער, היה נייד מאוד במשחק וסיכן שוב ושוב את ההגנה החלשה להחריד של רמה"ש. רובן ראיוס, שחזר אתמול לארץ, לא הגיע לצפות במשחק ובמועדון העדיפו שיזכה למנוחה בביתו. ראיוס יעמוד לדין משמעתי ביום רביעי וצפוי לעונש הרחקה כבד.

במשחק אימון שהתקיים בצהריים ניצחה הקבוצה הבוגרת של מכבי חיפה 2:4 את הנוער משערים של שובל גוזלן, רובן ראיוס ושמואל שיימן. במשחק שותף השוער הנבחן הדני מיכאל טורנס. אם טורנס ירשים, הוא יחתום וצפוי להיות השוער הראשון בעונה הבאה על חשבון אמיר אדרי. חיפה לא תבזבז עמדת שוער זר על שוער מחליף. השאלה במצב כזה מה יהיה עתידו של אדרי, שמגלה יכולת טובה מהרגע שהחליף את בויאן שאראנוב.

יענקל'ה שחר הגיע גם הוא לכפר גלים וצפה בשוער הדני. האחרון גילה יכולת סבירה אבל לא מעבר לכך. בחיפה יצטרכו לקבל החלטה אם להחתים את הדני או לבחון שוערים אחרים. ראיוס התקבל בחמימות ע"י השחקנים שתמכו בו.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */