יום רביעי, 19.02.2025 שעה 14:35
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5313-4623הפועל ב"ש1
5124-5123מכבי ת"א2
4327-4923מכבי חיפה3
4131-4423בית"ר ירושלים4
3525-3323הפועל חיפה5
3533-3623מכבי נתניה6
3033-2223עירוני ק"ש7
2832-2523מכבי בני ריינה8
2534-2923הפועל ירושלים9
2438-2023מכבי פ"ת10
2332-1823בני סכנין11
2034-1623עירוני טבריה12
1845-3223מ.ס אשדוד13
1437-1723הפועל חדרה14

"שיחקנו רע, אבל הפסדנו בגלל טעות שיפוט"

בחיפה יודעים שהיו חלשים ב-1:0 לבית"ר, אך כועסים על השופט. שחר שוחח עם רוני לוי, ביקורת על בנאדו בעקבות ספסול שיימן. הקבוצה לדין. צפו בתקציר

|
תורג´מן כועס אחרי פסילת השער (משה חרמון)
תורג´מן כועס אחרי פסילת השער (משה חרמון)

במכבי חיפה התקשו לעכל את הטעות של השופט רועי ריינשרייבר, שיחד עם הקוון דביר שמעון גזלו מהירוקים נקודה במשחק מול בית"ר ירושלים (1:0) אחרי שפסלו שער חוקי למהדרין של אלון תור'גמן בתוספת הזמן. לאנשי חיפה היו לאורך המשחק טענות בעיקר לעבר הקוון, שבסופו של דבר חרץ את גורל המשחק וגם הודה בטעותו.

למרות השער שנפסל, בחיפה יודעים היטב שהקבוצה שיחקה רע מאוד וספק אם הייתה מגיעה לקבוצה נקודה במשחק כזה. ההחלטה של אריק בנאדו להושיב את שמואל שיימן על הספסל ולשלב במקומו את טאלב טוואטחה זכתה ללא מעט ביקורת, שכן שיימן היה חלק בלתי נפרד מאותה הגנה שלא ספגה בשלושת המחזורים האחרונים.

שחקני הקבוצה הופתעו מהדחתו של המגן. היה ברור שדווקא על משטח דשא לא טוב כמו בטדי, עדיף לתת לשיימן לשחק ולא לטוואטחה, שלא שיחק תקופה ארוכה.

יותר מדי שחקנים בקבוצה לא תיפקדו. הדברים אמורים בעיקר לגבי חוליית הקישור שכללה את יניב קטן, רובן ראיוס וחן עזרא. ראיוס תוקל שוב ושוב בפתיחה והתקשה לתפקד. עידן ורד לא שותף ויכול לראות את עצמו מאוכזב מאוד, שכן היה בין המצטיינים מול מכבי פ"ת וכבש שער ניצחון ומאז לא מקבל את הקרדיט למרות המחמאות שקיבל מבנאדו בסיום אותו משחק. אגב, הבעלים יעקב שחר שוחח בסיום המשחק עם מאמן בית"ר, רוני לוי, במנהרת השחקנים. הקבוצה תועמד לדין פעם נוספת, הפעם על זריקת חפצים.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
בית"ר י-ם מנצחת 0:1 את מכבי חיפה

בחיפה מודעים לכך שהאפשרות היחידה לתקן את הרושם שנוצר תהיה במשחק בשבוע הבא מול הפועל תל אביב בקריית אליעזר. השוער אמיר אדרי כתב בפייסבוק: "לא משחק גדול שלנו, אבל לא היינו צריכים להפסיד את המשחק. שופטים זה חלק משמעותי מהמשחק לצערנו. לקהל שהגיע למשחק הבאתם הרבה כבוד לקבוצה בהגעה ההמונית שלכם למשחק, אתם באמת אלופים. כואב שאתם צריכים לחזור ככה הביתה. המשחק מת, יש לנו יום שני מלחמת עולם. עם הצער ועם הכאב יש לנו עדיין משימות".

גוסטבו בוקולי ואביחי ידין אמורים לחזור לסגל אחרי שהחלימו מפציעות. אלון תורג'מן, שספג את הכרטיס צהוב החמישי, לא ישחק מול הפועל עכו. בחיפה מציינים את הקהל שהגיע בהמוני לטדי ונאלץ שוב לראות את הקבוצה שלו חוזרת בידיים ריקות.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
רוני לוי: חשוב לנו לברוח מהתחתית

ONE - מספר 1 בספורט
אסור לפספס
נגןהוא רק בן 6: הבן של מסי כובש שער כמו אבא
מסי גאה: הילד שיחזר את הגול המפורסם שלו
נגןאנגליה: השחקן הלך מכות עם האוהדים ביציע
אנגליה: השחקן הלך מכות עם האוהדים ביציע
נגןמקסיקו: ראמוס מגשים חלום לאוהד צעיר
מקסיקו: ראמוס כבר מגשים חלום לאוהד צעיר
נגןג'ובאני רוסו מסיים עצבני אחרי הפסד בפאדל
ג'ובאני רוסו מסיים עצבני אחרי הפסד בפאדל
/* LAST / NEXT ROUNDs */