יום שבת, 24.01.2026 שעה 08:08
ליגת העל Winner 25-26
4520-4419בית"ר ירושלים1
4218-4419הפועל ב"ש2
3623-3819מכבי ת"א3
3217-3719מכבי חיפה4
3224-3519הפועל ת"א5
2633-3520הפועל פ"ת6
2626-2319בני סכנין7
2441-3119מכבי נתניה8
2140-2319עירוני טבריה9
1932-2719עירוני ק"ש10
1934-2619הפועל חיפה11
1939-2419מ.ס אשדוד12
1830-2020הפועל ירושלים13
845-1519מכבי בני ריינה14

לוד לא תארח את בית"ר בבית: לא נופיע למשחק

כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, המשטרה החליטה להוציא צו סגירה לאצטדיון לקראת שמינית גמר הגביע. בהתאחדות זועמים: "אין בעיה לקיים שם את המשחק"

|
אוהדי בני לוד. מול בית
אוהדי בני לוד. מול בית"ר בעירם? (משה חרמון)

כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, משטרת ישראל החליטה כי משחק שמינית גמר גביע  המדינה בין בני לוד לבית"ר ירושלים לא ייערך בעיר לוד.

המשטרה הבהירה לקבוצה כי יש לה קושי באישור קיום המשחק. בעיקרון המגרש בלוד מאושר, וכדי למנוע את קיום המשחק במשטרה הוציאו לאצטדיון שעבר שיפוץ צו סגירה.

בהתאחדות לכדורגל זעמו על החלטת המשטרה: "הצענו למשטרה לעשות מכירה מוקדמת, אין שום בעיה לקיים שם משחק, הסברנו זאת למשטרה. הם טוענים שיש להם הערכות מודיעין שיבואו 3,000 אוהדי בית"ר הם שאלו 'איך נכניס אותם פנימה' ואמרנו שאפשר להודיע מראש מי שאין לו כרטיס לא יכול להתקרב".

"לוד הודיעה למשטרה שיעשו מה שהם רוצים. מפקד התחנה עמד על הרגליים האחוריות והוציא צו סגירה. אנחנו בטוחים כי הקבוצה תגיש ערעור, ואנחו נתמוך בה, אנחנו מקווים שהמשטרה תשכיל לקיים את המשחק תוך שמירה על שלום הציבור".

בהתאחדות עירבו בעניין את יו"ר ההתאחדות אבי לוזון שאמור לדבר עם ראש אג"מ.

גם הודעה רשמית יצאה בנושא: "ההתאחדות לכדורגל פועלת ותמשיך לפעול על מנת לקיים משחקים באופן שבו עקרון הספורטיביות הוא נר לרגלנו. זכותה של כל קבוצה לארח במגרשה הביתי. באם משטרת ישראל תשאר בעמדתה ולא תאפשר את קיום המשחק במגרשה של בני לוד, אנו נפעל בהתאם להוראות המשטרה אך, אנו נפעל למיצוי האופציות שיאפשרו את קיומו של המשחק במגרש שנקבע בהגרלה".

בלוד מאיימים: "לא נופיע למשחק"
מנכ"ל בני לוד, איסמעיל אזברגה, אמר ל-ONE: "בינתיים יש החלטה משטרתית וצו סגירה למגרש. אנחנו החלטנו להגיד להתאחדות שאנחנו לא מוכנים לארח מחוץ ללוד ושלחנו להם מכתב. אם יוחלט סופית שהמשחק לא יהיה בלוד, לא נופיע למשחק, גם אם יכריחו אותנו ונלך לועדת משמעת. לא יכול להיות שמקבץ אוהדים יכול להחליט היכן ישחקו כדורגל. על סמך הטענה שאמורים להגיע 3,000 אוהדי בית"ר סוגרים לנו את האצטדיון. בתקנון כתוב במפורש שצריך להקצות 10% מתכולת האצטדיון אני נותן להם 50%. האצטדיון היחיד במדינת ישראל, וזה בדוק, שיכול לקיים הפרדה מוחלטת בין החניונים הוא של בני לוד לקבוצה אחרת וגם הפרדה מוחלטת בכניסה ובמעברים בין היציעים וגם ביציעים עצמם. אני מקווה שנארח את המשחק ותהיה חגיגה ספורטיבית".

ראש עיריית לוד, יאיר רביבו: "לפי תקנון גביע המדינה הקבוצה המארחת בגביע תארח בביתה ולא משנה מה גודל היציעים. זוהי כל תכלית הגביע".

בית"ר אגב, נקנסה ב-15,000 ש"ח בגין שבירת כיסאות וזריקת רימון עשן.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */