יום חמישי, 18.12.2025 שעה 18:26
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

"רוצים להיצמד למכבי, ראינו מה ק"ש עשתה לה"

מאמן ב"ש אלישע לוי מסמן מטרות לפני משחק החוץ ב-16:00: "רוצים ללכת עד הסוף". בקבוצה הצפונית לא חוששים: "הוכחנו את עצמנו מול מכבי"

|
מאור בוזגלו. ינחיל לק
מאור בוזגלו. ינחיל לק"ש הפסד ביתי? (משה חרמון)

אחרי הניצחון הגדול על מכבי חיפה, הפועל באר שבע רוצה להמשיך לנשוף בעורפה של מכבי ת"א כשתתארח (שבת, 16.00, קריית שמונה) אצל עירוני קריית שמונה. בקבוצה מבירת הנגב זוכרים היטב כי הקבוצה הצפונית היא זו שהנחילה לה את הפסד הליגה היחיד שלה העונה.

בקבוצה של אלישע לוי, שרוצה לסגור סיבוב שלם ללא הפסד, מוטרדים בעיקר מכמות הפציעות שתמנע מהמגנים אופיר דוידזאדה ואביתר אילוז, וגם מהקשר לוטם זינו, להתלבש למשחק בגלל מתיחות.

בן ביטון ובן תורג'מן שהפגינו יכולת טובה במשחק מול חיפה ימשיכו בהרכב, וקובי דג'אני יחזור ל-11 במקומו של זינו. גליינור פלט שכבש כבר ארבעה שערי ליגה (כולם בווסרמיל), צפוי להמשיך בהרכב במקומו של סיראז' נסאר וינסה לכבוש שער חוץ ראשון.

המאמן, אלישע לוי, התייחס למשחק ואמר ל-ONE: "זה יהיה משחק מאוד קשה כי ראינו מה קריית שמונה עשתה למכבי תל אביב וזה אחד המגרשים הכי ביתיים בליגה. אני מקווה שנדע לעשות את העבודה ולחזור הביתה עם הנקודות. אני בטוח שהקהל שלנו ייתן לנו דחיפה גדולה כמו בכל משחק".

בהתייחס לשאלה אם קבוצתו יכולה להמשיך במאבק על האליפות אמר המאמן: "זה לא נכון מבחינתנו לדבר על אליפות, אבל אנחנו יודעים שאנחנו קבוצה חזקה שכל שבת עומדת במבחן כמו שצריך".

"אנחנו רוצים ללכת עד הסוף ולהיות קרובים למכבי תל אביב. אם בפלייאוף נהיה צמודים, אז נוכל לדבר אחרת אבל נכון לעכשיו זה עדיין מוקדם", סיכם המאמן. הקבוצה צפתה בוידאו של היריבה כשהמאמן ביקש משחקניו להיזהר מהתקפות המעבר של היריבה ובעיקר מברק בדש.

גליינור פלט, וויליאם סוארס (יניב גונן)
גליינור פלט ו-וויליאם סוארס יפתחו ביחד בהרכב של אלישע (יניב גונן)
 

וויליאם סוארס שסבל ממתיחה קלה בשריר הארבע ראשי ערך אימון מלא וייפתח. הקבוצה תצא כבר היום לבית מלון בצפון שם תערוך את ההכנות האחרונות לקראת המשחק. כ-800 אוהדים צפויים ללוות אותה בדרך הארוכה לצפון.

למרות שביקש לעזוב ומנהל מו"מ עם מ.ס. אשדוד, ניקולס פלצ'וק שלא היה בסגל בשני המשחקים האחרונים יתלבש למשחק נגד קריית שמונה. בעקבות מכת הפציעות בקבוצה, אור חביביאן הצעיר יהיה אף הוא בסגל.

יוני אוזן שהחלים מהפציעה הקשה בברכו ועושה רושם מצוין באימונים יישאר מחוץ ל-18, כשבעקבות זאת עשוי אוזן לבקש להשתחרר כבר בחלון העברות הנוכחי ולהפעיל את הסעיף בחוזה שבו מחזיק כשהוא יכול לבקש את הכרטיס שלו ולא להיות מושאל לקבוצה אחרת.

הרכב משוער: אוסטין אג'ידה, בן ביטון, וויליאם סוארס, טומיסלאב פאיוביץ', בן תורג'מן, גל אראל, קובי דג'אני, מאור בוזגלו, דובב גבאי, אליניב ברדה וגליינור פלט.

"הוכחנו נגד מכבי ת"א שאנחנו עושים בכל משחק כדי לנצח"
בקרית שמונה מקווים מאוד להמשיך את רצף המשחקים ללא הפסד במשחקי הבית, רצף שהחל בחודש מאי 2013. בקבוצה הצפונית מאמינים שניתן וצריך להשאיר את הנקודות במשחק מול הפועל באר שבע בקרית שמונה.

"הוכחנו נגד מכבי תל אביב שבבית שלנו אנחנו לא חוששים משום קבוצה ועולים לנצח כל משחק", אמר שחקן בקבוצה לקראת המשחק. "באר שבע קבוצה מעולה אבל אנחנו מצליחים להציג כדורגל טוב יותר מול קבוצות שתוקפות ולא מסתגרות, יהיה משחק מעניין", סיכם אותו שחקן.

ברק בדש (חגי ניזרי)
ברק בדש. יעקוץ גם את השנייה בטבלה? (חגי ניזרי)
 

מבחינה מקצועית, בקרייה מתכוונים לעלות באותו מערך מהשבועיים החולפים שכולל ארבעה חלוצים, כשאופיר מזרחי משחק מעט מאחור בקישור, מנגה מימין, עאבד משמאל ובדש במרכז. המגן דושאן מטוביץ שנפגע ברגלו במהלך השבוע החלים וייכלל בסגל הקבוצה למשחק.

במהלך השבוע בקבוצה שברו שגרה ויצאו לקיבוץ הגושרים לפעילות במגרש הפיינטבול. "תמיד אנחנו משתדלים לשלב פעילות גיבושית וכדורגל", אמרו במועדון.

החלוץ שהצטרף בסוף השבוע לקבוצה, רוג'רס קולה עשוי להכלל בסגל למשחק, אך גם אם כן הוא יפתח על הספסל וזאת לאחר שרק ביום רביעי עבר את הבדיקות הרפואיות ובחמישי ערך אימון בכורה.

דויד מנגה (משה חרמון)
דויד מנגה. בקרייה לא חוששים מאף קבוצה (משה חרמון)
 

אוהדי הקבוצה הצפונית זועמים על שעת המשחק. נכון שבמהלך העונה הקבוצה שיחקה בימי חול ולאחר צאת השבת ועדיין המספרים ביציעים לא הרקיעו שחקים, אך אוהדי הקבוצה הצפונית טוענים ששעת המשחק המוקדמת במיוחד - 16:00 תוביל לקרחות גדולות במיוחד ביציעים. "אנחנו עיר דתית וגם ככה לא מגיעים אלפי אוהדים אז השבת בכלל לא יגיעו", ציינו האוהדים.

הרכב משוער: גיא חיימוב, חן דלמוני, קאסיו פרננדז, דין מימוני, עודד אלקיים, וובה בראון, פאנקה, אופיר מזרחי, אחמד עבד, דוד מנגה וברק בדש




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */