יום חמישי, 18.12.2025 שעה 03:18

נבחרו מאמנים לנבחרות הצעירות של ישראל

הוועדה המקצועית של איגוד הכדורסל המליצה שדרוקר ימשיך לאמן את העתודה. אורן אהרוני הומלץ כמאמן נבחרת הנוער ושרון אברהמי כמאמן נבחרת הקדטים

|
שרון דרוקר. ימשיך לקנדציה נוספת בעתודה (משה חרמון)
שרון דרוקר. ימשיך לקנדציה נוספת בעתודה (משה חרמון)

הוועדה המקצועית של איגוד הכדורסל בחרה היום (חמישי) מאמנים עליהם היא תמליץ לאימון הנבחרות הצעירות. ההמלצה תובא לאישור הנהלת האיגוד ותידון בישיבתה הקרובה.

הוועדה המליצה שאת נבחרת העתודה ימשיך לאמן אותו צוות שהעלה אותה לדרג א' והשאיר אותה שם בשנה שעברה - שרון דרוקר כמאמן ראשי ומתן חרוש כעוזרו.

הוועדה קיבלה פה אחד את המלצות היו"ר, מוישלה ויינקרנץ, וראש האגף המקצועי, אריק שיבק, למנות את אורן אהרוני כמאמן נבחרת הנוער ואת שרון אברהמי כמאמן נבחרת הקדטים. עוזריהם ייבחרו בהמשך מתוך מאמני האקדמיה.

מה שהוביל את הוועדה בבחירתה באהרוני ואברהמי, היא העובדה ששניהם מאמני נוער ותיקים שמכירים היטב את השחקנים הצעירים בארץ ושניהם גם שימשו בעבר כעוזרי מאמנים בנבחרות צעירות, כך שיש להם גם ניסיון במעמדים של אליפות אירופה.

אהרוני (40) משמש כיום כמנהל המקצועי במחלקת הנוער של מכבי ת"א ומאמן את קבוצת הנוער. ביולי 2010, שימש כעוזרו של יעקב ג'ינו בנבחרת העתודה.

אבהרמי (40) מאמן אליצור קריית אתא מהליגה הלאומית, מייסד ומנהל את ביה"ס לכדורסל בעמק יזרעאל מאז שנת 1999 ועד היום, ושימש בעבר עוזר מאמן נבחרת הנוער הן תחת רונן גינזבורג והן תחת אריאל בית הלחמי.

שרון אברהמי (משה חרמון)
שרון אברהמי. נבחר לאמן את הקדטים (משה חרמון)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */