יום ראשון, 25.01.2026 שעה 08:22
ליגת העל Winner 25-26
4520-4720הפועל ב"ש1
4520-4419בית"ר ירושלים2
3623-3819מכבי ת"א3
3221-3820מכבי חיפה4
3224-3519הפועל ת"א5
2727-2420בני סכנין6
2742-3520מכבי נתניה7
2633-3520הפועל פ"ת8
2241-2420עירוני טבריה9
1935-2920עירוני ק"ש10
1935-2620הפועל חיפה11
1939-2419מ.ס אשדוד12
1830-2020הפועל ירושלים13
1145-1620מכבי בני ריינה14

לוזון: רואה בחומרה שסדרנים מגיבים בצורה אלימה

יו"ר ההתאחדות על האירוע בעילוט: "אתן הנחייה ליועץ המשפטי והתובע להחמיר את הענישה". יו"ר המועצה למניעת אלימות בספורט: "הידרדרות חסרת תקדים"

|
לוזון. רואה בחומרה את האירוע בעילוט (רדאד ג`בארה)
לוזון. רואה בחומרה את האירוע בעילוט (רדאד ג`בארה)

יו"ר ההתאחדות לכדורגל נכח היום (שבת) במשחק ההפסד של קבוצת הנוער של מכבי פ"ת לזו של מכבי חיפה 1:0 והתייחס לתקרית המכוערת שאירעה אתמול באצטדיון בעילוט במשחק הניצחון של מכבי נתניה על מכבי אחי נצרת.

"אני חושב שבתי הדין שלנו צריכים להחמיר את הענישה ומשטרת ישראל צריכה לתפוס את העבריינים ולהביא אותם כבר מחר בפני שופט", אמר לוזון והוסיף: "אני מקווה שגם השופטים לא ישחררו אותם ושיחמירו איתם את הענישה".

"אני רואה בחומרה רבה שהסדרנים מגיבים בצורה אלימה. האחריות על הקבוצה הבייתית אבל גם הקהל לא התנהג כמו שצריך. שתי הקבוצות לא היו בסדר. כדורגל זה משחק של אמוציות ואנשים קצת מאבדים את הראש".

"אני אלך לפעול ואני אדבר עם היועץ המשפטי שלי ותובע ההתאחדות שלי ואתן להם את ההנחייה לטפל מול בתי הדין שיחמירו את הענישה כמה שאפשר ואם יגידו לעשות שינויים בענישה נעשה", הוסיף לוזון.

"צריכים להחמיר את הענישה"

יו"ר המועצה למניעת אלימות בספורט, השופטת בדימוס עדנה בקנשטיין: "כל גילויי האלימות והגזענות שידע הספורט אתמול במגרשי הכדורגל ראויים לגינוי ולהוקעה. ספורט ואלימות אינם עולים בקנה אחד! בשלב זה, תפעל המועצה להגברת פעולותיהם של כל גופי האכיפה ובמטרה להרתיע ממעשיי אלימות וגזענות במגרשי הספורט ובפרט במגרשי הכדורגל ששם אנו עדים להידרדרות חסרת תקדים".

כזכור, במשחק הליגה הלאומית בין מכבי אחי נצרת למכבי נתניה, בדקה ה-70 החלה מהומה רבתי ביציע של מכבי נתניה. הדבר קרה לאחר שאוהדי אחי נצרת הניפו דגל פלסטין ואוהד נתניה שזיהה זאת הוריד את מכנסיו בתגובה. המאבטחים "סימנו" את אותו אוהד ונכנסו ליציע כדי להוציאו.

הלם בנתניה מהתקרית האלימה

אלא שאוהדי מכבי נתניה לא קיבלו את כניסתם של המאבטחים בהבנה ובמקום התפתחה תגרה אלימה, במהלכה גם אנשי יס"מ רבים נכנסו ליציע. אותם אנשי אבטחה ויס"מ חבטו באוהדים וזכו לחבטות בעצמם ואף הטיחו שני אוהדים לעבר המגרש.

מאבטח אחד שהיה על הגדר משך אוהד, הכה אותו והאוהד נפל בגרם המדרגות ונחבל. אוהד נוסף נמשך על ידי מאבטחים למגרש ונדחף לדשא כשהוא מוקף בלא פחות מחמישה מאבטחים. אחד מאותם אוהדים שהוכה על ידי מאבטחים פונה בהמשך לבית החולים.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */