יום ראשון, 28.12.2025 שעה 22:17

ק.פ.ר תבנה אצטדיון חדש שיכיל 40,000 מושבים

קבוצתו החדשה של יוסי בניון רוצה לעבור ב-2018 לאצטדיון מפואר בצפון-מערב לונדון. הבעלים טוני פרננדס: "אנחנו צריכים תכולה של יותר מ-18,000"

|
הדמייית האצטדיון החדש של ק.פ.ר
הדמייית האצטדיון החדש של ק.פ.ר

קווינס פארק ריינג'רס, קבוצתו החדשה של יוסי בניון, מתכננת לעזוב את אצטדיון לופטוס רואד המיושן ולעבור לאצטדיון חדש בלונדון שיכיל 40,000 מושבים. לבעלים טוני פרננדס, שרכש את המעודון ב-2011, יש תוכניות שאפתניות והוא רוצה אצטדיון מפואר בצפון-מערב לונדון.

כיום משחקת הקבוצה באצטדיון לופטוס רואד שמכיל 18,000 מושבים. הקבוצה, שנמצאת כיום בליגת המשנה ומתמודדת על עלייה בחזרה לפרמייר-ליג, מתכננת לעבור לאצטדיון החדש ב-2018.

האיזור שבו ישכון האצטדיון החדש נמצא בתנופת בנייה ובסך הכל מושקעים בפרוייקט כ-10 מיליארד ליש"ט.

פרננדס אמר: "לופטוס רואד תמיד יהיה מקום מיוחד למועדון ולהאוהדים, אבל אנחנו צריכים תכולה של יותר מ-18,000. אין לנו אפשרות להרחיב את האצטדיון ולכן אני מברך את היוזמה של ראש העיר".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */