יום שלישי, 25.02.2025 שעה 23:44
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

ק.פ.ר תבנה אצטדיון חדש שיכיל 40,000 מושבים

קבוצתו החדשה של יוסי בניון רוצה לעבור ב-2018 לאצטדיון מפואר בצפון-מערב לונדון. הבעלים טוני פרננדס: "אנחנו צריכים תכולה של יותר מ-18,000"

|
הדמייית האצטדיון החדש של ק.פ.ר
הדמייית האצטדיון החדש של ק.פ.ר

קווינס פארק ריינג'רס, קבוצתו החדשה של יוסי בניון, מתכננת לעזוב את אצטדיון לופטוס רואד המיושן ולעבור לאצטדיון חדש בלונדון שיכיל 40,000 מושבים. לבעלים טוני פרננדס, שרכש את המעודון ב-2011, יש תוכניות שאפתניות והוא רוצה אצטדיון מפואר בצפון-מערב לונדון.

כיום משחקת הקבוצה באצטדיון לופטוס רואד שמכיל 18,000 מושבים. הקבוצה, שנמצאת כיום בליגת המשנה ומתמודדת על עלייה בחזרה לפרמייר-ליג, מתכננת לעבור לאצטדיון החדש ב-2018.

האיזור שבו ישכון האצטדיון החדש נמצא בתנופת בנייה ובסך הכל מושקעים בפרוייקט כ-10 מיליארד ליש"ט.

פרננדס אמר: "לופטוס רואד תמיד יהיה מקום מיוחד למועדון ולהאוהדים, אבל אנחנו צריכים תכולה של יותר מ-18,000. אין לנו אפשרות להרחיב את האצטדיון ולכן אני מברך את היוזמה של ראש העיר".




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןמדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י לפני מכבי
מדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י בברזיל
נגןרונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
רונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
נגןמסצ'ראנו: ליאו מסי הוא כמו ילד על המגרש
מסצ'ראנו: "ליאו מסי הוא כמו ילד במגרש"
נגןפשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
פשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
/* LAST / NEXT ROUNDs */