יום שבת, 29.03.2025 שעה 16:12
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת האלופות 24-25
215-178ליברפול1
1913-288ברצלונה2
193-168ארסנל3
191-118אינטר4
1812-208אתלטיקו מדריד5
167-158באייר לברקוזן6
1610-178ליל7
166-138אסטון וילה8
156-208אטאלנטה9
1512-228בורוסיה דורטמונד10
1512-208ריאל מדריד11
1512-208באיירן מינכן12
1511-148מילאן13
1412-168פ.ס.וו. איינדהובן14
139-148פאריס סן-ז'רמן15
1312-168בנפיקה ליסבון16
1313-138מונאקו17
1311-108ברסט18
1321-188פיינורד19
127-98יובנטוס20
1214-138סלטיק21
1114-188מנצ'סטר סיטי22
1112-138ספורטינג ליסבון23
1111-78קלאב ברוז'24
1119-128דינמו זאגרב25
1017-138שטוטגרט26
716-88שחטאר דונייצק27
69-48בולוניה28
622-138הכוכב האדום29
614-58שטורם גראץ30
421-78ספרטה פראג31
315-88לייפציג32
313-58ג'ירונה33
327-58רד בול זלצבורג34
027-78סלובן ברטיסלבה35
024-38יאנג בויז36

מסי וניימאר בהרכב, אלגרי יפתח עם קישור מעובה

מרטינו יפתח את המשחק מול מילאן עם ההרכב החזק ביותר שברשותו ב-21:45, אלכסיס ישלים את החוד. המאמן האיטלקי יעלה עם חמישה קשרים מאחורי רוביניו

|
ניימאר מחזיק את מסי. הפרעוש לא בכושר (רויטרס)
ניימאר מחזיק את מסי. הפרעוש לא בכושר (רויטרס)

את המנה השנייה מליגת האלופות נקבל הערב (רביעי), כאשר צפויים מספר משחקים מרתקים, אשר ישוחזרו מהמחזור הקודם, רק הפעם בהחלפת ביתיות.

במוקד יתרחש בקאמפ נואו, כאשר ברצלונה תארח את מילאן. למרות שהרוסונרי מאכזבים מאוד העונה, כל מפגש בין שתיים מהקבוצות הגדולות בהיסטוריה של המפעל הוא מעניין. במשחק לפני שבועיים נפרדו הקבוצות ב-1:1. ברצלונה ניצבת בראש הבית עם שבע נקודות, אבל הפסד עלול לסבך מאוד את הקטאלונים, שרוצים לסגור את הסיפור כבר במחזור הקרוב ולהתרכז במאבקי הליגה עם אתלטיקו מדריד.

מאמן הבלאוגרנה, טאטה מרטינו, בחר לעלות עם ההרכב החזק ביותר שיש ברשותו. מסי, ניימאר ואלכסיס סאנצ'ס יפתחו בחוד, כשמאחוריהם הקישור הקלאסי הכוללת את סרחיו בוסקטס, אנדרס אינייסטה וצ'אבי הרננדס.

הרוסונרי, שנמצאים במצב רע מאוד, והפסידו ביום שבת לפיורנטינה, רק רוצים לעבור בשלום את המשחק בקאמפ נואו והמאמן מסימיליאנו אלגרי בחר לפתוח בהרכב זהיר במיוחד שכולל חמישה קשרים כדי להמנע מהפסד, שעלול להוריד את קבוצתו למקום השלישי בבית. רוביניו יהיה זה שיתופקד בחוד של האיטלקים, סולי מונטארי, נייג'ל דה יונג, אנדראה פולי, ריקרדו מונטוליבו וקאקה יפתחו בקישור המעובה של אלגרי.

ברצלונה: ויקטור ואלדס, דני אלבס, ג'רארד פיקה, חאבייר מסצ'ראנו, אדריאנו, סרחיו בוסקטס, צ'אבי הרננדס, אנדרס אינייסטה, אלכסיס סאנצ'ס, ליאו מסי וניימאר. 

מילאן: כריסטיאן אביאטי, איגנציו אבאטה, כריסטיאן ספטה, פיליפ מקסס, אורבי עמאנואלסון, סולי מונטארי, נייג'ל דה יונג, אנדראה פולי, ריקרדו מונטוליבו, קאקה ורוביניו.

לפני המשחק דיבר מרטינו, דיבר במסיבת עיתונאים ושיחרר כמה ציטוטים מסקרנים מאוד. מרטינו דיבר על היריבה: "מילאן היא לא הקבוצה היחידה שמצויה במשבר. גם אנחנו במשבר ויהיה משחק מסקרן בין שתי יריבות שוות".

מסי מאוכזב. &qout;לא בכושר טוב&qout; (ONE)
מסי מאוכזב. "לא בכושר טוב" (ONE)
 

על הכוכב שלו, לאו מסי, שלא הבקיע בארבעת המשחקים האחרונים של קבוצתו אמר טאטה: "לאו מסי לא בכושר טוב. הוא הציב לעצמו רף גבוה מאוד והעובדה שהוא לא כבש בארבעת המשחקים האחרונים לא עומדת בקנה אחד עם מה שהוא הרגיל את כולם ולכן זה מאכזב. לאו היה פצוע פעמיים וברור שזה השפיע על כושרו".

במשחק נוסף בבית, תארח אייאקס את סלטיק. הסקוטים, שבאמתחתם שלוש נקודות, חולמים על שמינית הגמר, בעוד ההולנדים שצברו נקודה אחת מתוך תשע אפשריות ינסו לנצח ולחלוף על פני סלטיק בטבלה ולסבך את המצב בבית.

אמברוז. (רויטרס)
אמברוז. "אסור לזלזל באייאקס" (רויטרס)
 

אפא אמברוז, אקס מ.ס. אשדוד אמר לקראת משחק החוץ בהולנד: "אסור לנו לזלזל באייאקס. הם שיחקו טוב נגדנו בסקוטלנד, אבל לא ניצלו את המצבים. אנחנו ניקח אותם במשחק". עוד הוסיף השחקן: "כל משחק הוא מכריע במאבק על שמינית הגמר מעכשיו. אייאקס קבוצה חזקה, אבל אני מאמין שאנחנו יותר". סמארס ובירם כיאל עשויים לפתוח בשורות הסקוטים. אצל המארחים ייעדרו בויאן קרקיץ' ניקלאס מויסאנדר.

ארסנל תצא לגרמניה, אוזיל: "דורטמונד יכולה לזכות בצ'מפיונס"
אחד המשחקים המסקרנים ביותר הוא המשחק המרתק בין בורוסיה דורטמונד לארסנל, אשר מחפשות ניצחון שייתן להן מקדמה על פני היריבה במאבק על הכרטיס לשמינית גמר המפעל. במשחק הקודם בין שתי הקבוצות באצטדיון האמירויות, גברו הגרמנים 1:2 על ארסנל ומגיעים במצב רוח מרומם. 

כוכב ארסנל, מסוט אוזיל התייחס ליריבה הגרמנית ואמר: "דורטמונד יכולה לזכות בליגת האלופות". עוד הוסיף הקשר: "קבוצה שמנצחת בלונדון חייבת להיות מועמדת לזכייה. הם היו חזקים מאוד בשנה שעברה, וכעת הם נראים יותר טוב".

מסוט אוזיל. חייכן באימון
מסוט אוזיל. חייכן באימון
 

מאמן דורטמונד, יורגן קלופ, אמר לקראת המשחק המסקרן: "אני אוהב את ארסן ונגר ואת פילוסופיית המשחק של ארסנל, אבל לא הייתי יכול לאמן שם כי אני בחור שונה". עוד אמר המאמן: "אני לא אוהב להחזיק בכדור 80% מהזמן.  אני מעדיף מלחמה של השחקנים".

ארסנל, שמגיעה למשחק אחרי הניצחון החשוב בליגה על ליברפול, תחסר את ג'ק ווילשר וקירן גייבס. ב-16 המשחקים האחרונים של הקבוצה היא הפסידה רק פעמיים, לדורטמונד בליגת האלופות ולצ'לסי בגביע הליגה. מן העבר השני, המארחים נמצאים בכושר נהדר עם ארבעה ניצחונות רצופים בכל המסגרות ומאזן שערים של 3:12.

האמשיק (רויטרס)
האמשיק. הניצחון הוא בגדר חובה (רויטרס)
 

במשחק השני בבית שש תארח נאפולי, אשר לה יש מספר נקודות זהה לדורטמונד וארסנל, את מארסיי. האיטלקים יודעים שניצחון במשחק הביתי הוא בגדר חובה, ומתחילת שנת 2013 טרם הפסידו באצטדיון הביתי בליגה (14 ניצחונות שתי תוצאות תיקו). הפסד של מארסיי יסגור עבורה את הסיכוי התיאורטי לעלות, כשגם המקום השלישי יתרחק ויהיה בגדר תיאורטי בלבד עבור הצרפתים.

צ'לסי תארח את שאלקה, מוריניו: "לא יודע מה ההרכב החזק שלי"
במשחק על ראשות בית חמש, ינסו חניכיו של מוריניו לשחזר את היכולת מלפני שבועיים בגרמניה, כאשר הביסו 0:3 את שאלקה ולעשות זאת שוב לגרמנים. הגרמנים יגיעו ללונדון אחרי ניצחון חוץ חשוב על הרטה ברלין בליגה שעצר רצף של שני הפסדים. האנגלים מגיעים למשחק אחרי הפסד חוץ לניוקאסל (2:0) במשחק הליגה האחרון, שעצר רצף של שישה ניצחונות רצופים בכל המסגרות.

ז'וזה מוריניו אמר לקראת המשחק החשוב: "היינו רכים מידי בהפסד לניוקאסל. אני אעשה שינויים, לא של כל ההרכב, אבל אעשה שינויים. אני עדיין לא יודע מה ההרכב הכי חזק שלי".

מוריניו ושחקני צ´לסי. רוצים להתאושש (רויטרס)
מוריניו ושחקני צ´לסי. רוצים להתאושש (רויטרס)
 

ג'פרסון פרפאן, מרקו הוגר וצ'יינדאו אובאסי לא נסעו עם הקבוצה ללונדון, והיווני קיריאקוס פאפאדופולוס בספק למשחק. מוריניו יהנה מסגל מלא למעט מרקו ואן חינקל.

במשחק השני בבית שש, השוויצרים שפתחו חזק את שלב הבתים בליגת האלופות והפתיעו עם ניצחון על צ'לסי בסטמפורד ברידג, מארחים את סטיאווה בוקרשט. השוויצרים גימגמו בשני המשחקים האחרונים במפעל ורשמו נקודה אחת בלבד מתוך שש. הרומנים שהשיגו לפני שבועיים את הנקודה הראשונה שלהם ב-1:1 נגד באזל, ינסו להפתיע גם הפעם את המארחים ולנסות לגנוב את המקום השלישי המוביל לליגה האירופית.

באזל חוגגת. רוצים להשתחל לשלב הבא (משה חרמון)
באזל חוגגת. רוצים להשתחל לשלב הבא (משה חרמון)
 

ולנטין שטוקר, קשר באזל, בספק למשחק. הרומנים שלא ניצחו בכל ארבעת המשחקים האחרונים שלהם בשוויץ יחסרו את הקשר מיחאי פינטילי שפצוע.

אתלטיקו תפגוש את אוסטריה וינה, זניט את פורטו
בבית שבע, תארח אתלטיקו מדריד את אוסטריה וינה לקרב הקצוות של הבית. הספרדים מדורגים במקום הראשון עם שלושה ניצחונות משלושה משחקים. האוסטרים מנגד מגיעים למשחק עם נקודה אחת בלבד מתוך תשע אפשריות. הספרדים נמצאים בכושר מצוין עם ארבעה ניצחונות רצופים בכל המסגרות, בליגה הם ממוקמים במקום השני, נקודה אחת מתחת לברצלונה.

דייגו סימאונה. רוצה לדרוס את הקבוצה החלשה בבית (רויטרס)
דייגו סימאונה. רוצה לדרוס את הקבוצה החלשה בבית (רויטרס)
 

במחזור הקודם דרסו הספרדים 0:3 בחוץ את האוסטרים, וגם הפעם הם לא אמורים להיתקל בבעיות מיוחדות באצטדיון ויסנטה קלדרון. בשורות האורחת ייעדרו אלכסנדר גורגון, אלכסנדר גורנוולד ומרקו סטנקוביץ'.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןענק: איך אסי בוזגלו מתכונן לחג הפסח
ענק: איך אסי בוזגלו מתכונן לחג הפסח?
נגןאמבפה מתלהב ובצדק מבובת השעווה שעשו לו
אמבפה מתלהב ובצדק מבובת השעווה שעשו לו
נגןלא רק כדורגלן: רונאלדו מצטרף למשחק מכות
לא רק כדורגלן: רונאלדו מצטרף למשחק מכות
נגןאשתו של נטע לביא מקדמת את העסק שלה ביפן
אשתו של נטע לביא מקדמת את העסק שלה ביפן
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */